”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Nail-ed Friday: Holiday Red Plad

Hello! Σήμερα ξεκινάμε τα πιο εορταστικά σχεδιάκια σιγά σιγά (και πολύ άργησα φέτος!). Το πρώτο για φέτος είναι ένα καρό σχεδιάκι κόκκινο με χρυσό και μπλε που φυσικά μπορείτε να το κάνετε όλο το χρόνο ειδικά τον τελευταίο καιρό που είναι πολύ της μόδας τα καρό πουκαμισάκια, αλλά είναι ιδιαιτέρως γιορτινό και χαρούμενο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό των χρωμάτων.  Εννοείται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε δημιουργώντας το δικό σας ξεχωριστό σχέδιο.



Τι χρησιμοποίησα:
Κόκκινο, μπλε, χρυσό βερνίκι
Διάφανο βερνίκι που δεν στεγνώνει γρήγορα
Λεπτό πινελάκι
Χρυσά studs


Πως το ἐκανα:
1. Ξεκίνησα βάφοντας δύο στρώσεις από το κόκκινο βερνίκι στον μεσαίο και τον παράμεσο, ενώ στα υπόλοιπα νύχια πέρασα δύο στρώσεις από το μπλε βερνίκι μου.
2. Με ένα πολύ λεπτό πινελάκι έκανα γραμμές με το χρυσό μου βερνίκι. Αυτές θα είναι οι λεπτές κλωστούλες που διαφαίνονται συνήθως στα καρό υφάσματα.
3. Με το διάφανο βερνίκι μου αράιωσα λίγο από το μπλε βερνίκι ώστε να δημιουργήσω ένα ημιδιάφανο μπλε βερνίκι. Με αυτό πέρασα από πάνω τις χρυσές γραμμούλες με μία πιο παχιά γραμμή. Στα σημεία που οι γραμμές τέμνονται (στα μικρά τετραγωνάκια δηλαδή που δημιουργούνται) φρόντισα το μπλε χρώμα να είναι πιο σκούρο.
4. Τέλος με το χρυσό βερνίκι μου έκανα μικρέσ λεπτές γραμμές στα σημεία που ήθελα για να γεμίσει το σχέδιο. Μπορείτε να κάνετε και μικρές διακεκομμένες γραμμούλες για να δώσετε παραπάνω διάσταση.
5. Στα μπλε νύχια μου έβαλα από ένα χρυσό παραλληλόγραμμο stud.
6. Πέρασα με το αγαπημένο μου top coat για κάμψη και διάρκεια στο σχέδιο.




3 σχόλια:

  1. Φανταστικό σχέδιο! Μου θυμίζει Χριστουγεννιάτικα και χουχουλιάρικα πουλόβερ! Ότι πρέπει για αυτή την περίοδο! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά υπέροχο σχέδιο!Κρίμα που δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου στο μανικιούρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο σχέδιο! έχω ένα κασκόλ που θα ταίριαζε πάρα πολύ με τα νύχια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή