”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Pamper Day: REN Rosa Centifolia Hot Cloth Cleanser

Hello! Σε ποια δεν αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και να κάνει αυτό το κάτι παραπάνω για να νιώσει καλύτερα; Μετά από μία δύσκολη κουραστική μέρα όλες αναζητούμε λίγες στιγμές χαλάρωσης. Ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα η ανάγκη για μία ζεστή αγκαλιά είναι ό,τι πρέπει. Και φυσικά τις ίδιες ανάγκες έχει και το δέρμα μας. Το σημερινό λοιπόν review είναι αφιερωμένο στο απόλυτο pamper προϊόν που θα χαρίσει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται το δέρμα μας αυτή την εποχή.

Το Rosa Centifolia Hot Cloth Cleanser της REN είναι ένα απαλό καθαριστικό γαλάκτωμα που καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ, αποσυμφορίζει τους πόρους και απολεπίζει αφήνοντας την επιδερμίδα ανανεωμένη και απαλή.
Ανοίγοντας την συσκευασία θα βρείτε μέσα δύο πραγματάκια: Το μπουκαλάκι με το καθαριστικό και μία απαλή πετσετούλα stay warm.  Δεν είναι το καθαριστικό που θα χρησιμοποιήσεις κάθε βράδυ γιατί πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Είναι το προϊόν καθαρισμού που θα θέλεις να χρησιμοποιήσεις για να προσφέρεις πραγματικά κάτι περισσότερο και ξεχωριστό στο πρόσωπό σου γιατί  καθημερινά εκφράζεται, συνοφρυώνεται, απορεί, θαυμάζει…χαμογελάει ζεστά.

Οι οδηγίες είναι απλές: Ανοίγεις το μπουκαλάκι, μυρίζεις την υπέροχη μυρωδιά τριαντάφυλλου, απλώνεις σε στεγνό δέρμα κάνοντας μασαζ. Βρέχεις το απαλό πετσετάκι με ζεστό νερό και το αφήνεις στο δέρμα σου για να ανοίξουν οι πόροι. Τέλος καθαρίζεις το δέρμα σου με απαλές κινήσεις και ξεπλένεις με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι κλειδώνοντας όλα τα ευεργετικά στοιχεία του καθαριστικού (Vitamin P, Εκχύλισμα Rosa Damascena, Τριγλυκερίδια). Μπορείς να τελειώσεις την ιεροτελεστία σου με μία κούπα ζεστό τσάι και την μαλακή σου κουβερτούλα στον καναπέ.
Πρόκειται για ένα υπέροχο προιόν που αφήνει ακόμη και το δικό μου απαιτητικό, λιπαρό δέρμα απαλό με εμφανώς καθαρούς πόρους, χωρίς να το ξηραίνει ή να του βγάζει περιττή λιπαρότητα. Αξίζει πραγματικά να το κλανετε δώρο στον εαυτό σας.

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον προϊόν! Έκανες μία πολύ ωραία και αναλυτική παρουσίαση! Θα το έχω υπόψη μου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή