”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Nail-ed Friday: Aztec Inspired Nails


Hello! Σήμερα σας έχω ένα εύκολο και versitile σχεδιάκι για τα νύχια που ήθελα καιρό να κάνω. Για όσες με ακολουθείτε στο Pinterest θα έχετε δει πόσο καιρό υπάρχει αυτό το nail design στον πίνακά μου με τα νύχια. Επιτέλους αποφάσισα να το δοκιμάσω και το αποτέλεσμα δεν με απογοήτευσε. Το βασικό σχέδιο είναι ένα κάπως εμπνευσμένο από τα γεωμετρικά aztec prints και μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιοδήποτε άλλο χρώμα θέλετε.

Τι χρησιμοποίησα:
-Σκούρο καφέ, λευκό και μαύρο βερνίκι
- Χρυσό βερνίκι και χρυσό glitter.
-Λεπτό πινελάκι για το σχέδιο

Πως το έκανα:
1. Ξεκόνησα περνώντας δύο στρώσεις από το σκούρο καφέ σε όλα τα νύχια μου εκτός από τον δείκτη και τον μεσαίο. Στον δείκτη επέλεξα ένα χρυσό sparkly glitter ενώ στο μεσαίο διάλεξα να κάνω το σχέδιό μου επομένως πέρασα δύο στρώσεις από το λευκό μου βερνίκι και το άφησα να στεγνώσει εντελώς.
2. Για το σχέδιο πήρα το λεπτό μου πινελάκι με μαύρο βερνίκι και έκανα αρχικά ένα τρίγωνο με την κορυφή του να κοιτά προς το δάχτυλό μου. Στην κορυφή του τρογώνου σχεδίασα ένα μικρό τετράγωνο. Στις πλευρές του τριγώνου έκανα μικρά τριγωνάκια μέχρι να τις γεμίσω. Τέλος εκανα ένα μικρό τετράγωνο στην άκρη του νυχιού ανάμεσα στι πλευρές του τριγώνου και από ένα τετραγωνάκι στην πάνω πλευρά του νυχιού.
3. Πέρασα με topxoat για να κρατήσει το σχέδιό μου και να γυαλίζει πολύ.





Νομίζω ότι αυτό το σχεδιάκι δείχνει πολύ όμορφο και σε κοντά νύχια ( το σχετικό trend dark short nails) οπότε δοκιμάστε το άφοβα.

5 σχόλια:

  1. Πολύ εντυπωσιακό το σχέδιο! Έχεις φαντασία και πολύ ταλέντο! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφο σχέδιο, μπράβο σου ^_^
    notebookofclaire.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα απο ότι είναι πολύ ωραίο σχέδιο είναι και πετυχημένο .Πιάνει το χέρι σου. Για έλα καμια βόλτα και απο εδώ . Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εντυπωσιακό το σχέδιο Μπέτυ! Σκούρο καφέ είναι αυτό; Σα μαύρο φαίνεται :) Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή