”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Original Source Shower Gels: Fruity, Delicious & Vegan

Hello!! Σήμερα θα μιλήσουμε για φρουτένιες, λαχταριστές, υπέροχες μυρωδιές, το αγαπημένο μου θέμα. Όσες με ακολουθείτε καιρό έχετε καταλάβει την αδυναμία μου σε οτιδήποτε μυρίζει έτσι. Και το σημερινό αφιέρωμα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο λόγος για τα νέα Original Source Shower Gels, αφρόλουτρα που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους.


Τα Original Source είναι αφρόλουτρα με 100% φυσικά αρώματα και Vegan, που σημαίνει ότι είναι φιλικά προς όσους ακολουθούν ανάλογο τρόπο ζωής αλλά και για όσους θέλουν κάτι με όσο το δυνατόν λιγότερα τεχνητά αρώματα και συστατικά.
Εγώ δοκίμασα το Strawberry& Pink Peppercorn που μυρίζει κυρίως φράουλα και κάτι άλλο που η μυτούλα μου δεν μπορεί να το προσδιορίσει. Είναι πολύ γλυκιά, φρουτένια μυρωδιά. Το άλλο που δοκίμασα και προσωπικά ξεχώρισα λίιιιγο παραπάνω (αφού έχω τρέλα με αυτή τη μυρωδιά-γεύση) είναι το Juicy Mango. Οοοοοοοοοο πόσο υπέροχα μυρίζει και γιατί δεν το είχα όλο το καλοκαίρι; Σαν κοκτέιλ καλοκαιρινό με μάνγκο υπέροχο υπέροχο υπέροχο! Πρέπει να το μυρίσετε για να καταλάβετε. Μακάρι να έβγαινε και σε κρέμα σώματος και σε άρωμα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Και τα δύο κάνουν πλούσιο αφρό, και γεμίζουν το μπάνιο σας με τη λιγουριστή μυρωδιά τους, που μένει στο δέρμα και μετά το μπάνιο σας. Οι τιμές super friendly και μάλιστα τα βρίσκετε αυτόν τον καιρό και σε προσφορά στο Βασιλόπουλο (2€ η μικρή συσκευασία αν δεν κάνω λάθος). Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι και το Vanilla & Rasberry που μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα Big Bubble. Πραγματικά υπέροχα shower gel και αξίζουν την δοκιμή (είχα καιρό να ενθουσιαστώ τόσο πολύ με προϊόν).


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα αφρόλουτρα; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

5 σχόλια:

  1. Υπέροχο review! με έπεισες αύριο κι όλας θα παω στον βασιλόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ!! δεν είχα δει ότι κυκλοφορούν τέτοιες μυρωδιές :ο. 3 με 4 ήξερα και τώρα που είδα αυτές, ειδικά το mango, κάτι ξύπνησε μέσα μου ;D θα τα αναζητήσω πολύ σύντομα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μου λες τέτοια, λες να τα βρω στο Βασιλόπουλο; Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αυτές οι μυρωδιές είναι από τις αγαπημένες μου, ειδικά η φράουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα εχω δει οτι ηρθαν και θελω πολυ να τα δοκιμασω, τελειο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωωωωω Μπέτυ με κολάζεις, γιατί λατρεύω και εγώ τα προϊόντα που μυρίζουν φρούτα, ειδικά αν είναι mango ή φράουλα! Θα τα τσεκάρω σίγουρα μόλις τελειώσω κανένα αφρόλουτρο από αυτά που έχω. Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή