”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Mango Inspired Things

Hello! Σήμερα εμπνεύστηκα από την αγαπημένη μου μυρωδιά για το καλοκαίρι που συνδυάζεται απόλυτα και με το αγαπημένο μου χρώμα για το καλοκαίρι και σας δείχνω τα πιο χαρακτηριστικα μανγκοπροϊόντα. Εξάλλου τα πορτοκαλί και τα κοραλί είναι πάντα απόλυτα must του καλοκαιριού σε προϊόντα ομορφιάς!
Θα ξεκινήσω με το πιο χαρακτηριστικό: τη σειρά Mango των Τhe Body Shop. Το φρουτένιο αφρόλουτρο συνδυάζεται απόλυτα με το πλούσιο Body Butter τους για την τέλεια περιποίηση μετά το μπάνιο.Η μυρωδιά μένει στο δέρμα για ώρες και θα κάνει τους πάντες να λιγουρεύονται!
Το αγαπημένο μου βερνίκι είναι το αγαπημένο σε όλες μας πια Flip Flop Fantasy της China Glaze που συνδυάζει το κοραλί με το super neon αποτέλεσμα. Το ημιματ τελείωμά του δίνει μία έξτρα ιδιαιτερότητα στο τελικό αποτελεσμα.
Και φυσικά δεν θα ήταν αγαπημένα εμπνευσμένα προϊόντα εάν δεν είχα και ένα κραγιόν μαζί. Διάλεξα το πιο πορτοκαλοκοραλί μου έντονο το Vegas Volt της Mac. Έντονο αποτέλεσμα και amplified τελείωμα για έντονη απόδοση και ενυδάτωση. Το αγαπώ! Και για όσες προτιμάται κάτι πιο διακριτικό στα χείλη το Mango Lip Butter του Κορρέ είναι ιδανική επιλογή γιατί συνδυάζει ενυδάτωση με μία ιδέα πορτοκαλί χρώμα στα χείλη.
Εσείς ποιο χρώμα και ποια μυρωδιά προτιμάτε για το καλοκαίρι?

2 σχόλια:

  1. Πόσα όμορφα χρώματα! Τα body butter του the body shop τα λατρεύω! Έχω σε μυρωδιά φράουλα και μέλι αλλά και το μάνγκο πρέπει να είναι φοβερο! Το κραγιόν της mac σίγουρα θα το αναζητήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα τι ομορφο ποστ! υπεροα προιοντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολλα φιλια
    κατερινα for beautiful girls http://fbgblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή