”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Golden Rose & Beauty Line Finds

Hello! Πείτε μου ποια δεν αγαπάει οικονομικά καλλυντικά και καλή ποιότητα; Ποια; Όλες μας θέλουμε προσεγμένο μακιγιάζ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλάμε και μια περιουσία για καλλυντικά (άλλο αν το κάνουμε οικειοθελώς!). Σήμερα λοιπόν σας έχω τέσσερα προϊόντα που αγόρασα πρόσφατα από το μαγαζάκι με οικονομικά καλλυντικά της περιοχής μου και βγήκαν όλα υπέροχα, οπότε είπα να τα μοιραστώ αν και όποιες ασχολείστε σίγουρα τα έχετε ακούσει ή τα έχετε δοκιμάσει.


Ξεκινώ με τα κλασικά πλέον Velvet Matte κραγιόν της Golden Rose τα οποία λατρεύω για τη βελούδινη ματ όψη τους και τη μεγάλη διάρκειά τους. Διάλεξα αυτή τη φορά μία nude απόχρωση (κρατήθηκα και πήρα 1) το no27. Πρόκειται για ένα κλασσικό nude αρκετά ζεστό, ούτε πολύ ροζ ούτε πολύ πορτοκαλί. Θυμίζει αρκετά το Bare it all της Wet n Wild στα χείλη όμως είναι λίγο διαφορετικό. Και έχω ήδη βάλει στο μάτι το no6, no13 και no26!

Συνεχίζω με την Golden Rose και δύο μολυβάκια, ένα για χείλη και ένα για μάτια από τη σειρά Dream Lips και Dream Eyes αντίστοιχα. Το μολυβάκι χειλιών στο nο506 είναι μία ροδακινί σχετικά έντονη απόχρωση . Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό και το χρησιμοποιώ και σαν βάση και μόνο σαν κραγιόν. Το μολυβάκι ματιών no419 είναι ένα μπλε ηλεκρίκ ματ χρώμα, πολύ έντονο! Έψαχνα καιρό ένα τέτοιο χρώμα και χάρηκα πολύ που το βρήκα. Είναι πάρα πολύ μαλακό και δυστυχώς δεν κρατάει πάρα πολλές ώρες. Ειδικά αν πειράζετε ή τρίβετε τα μάτια σας θα μουτζουρώσει αμέσως. Και πάλι όμως το χρησιμοποιώ γιατί λατρεύω το χρώμα του. Και τα δύο κόστισαν 2.20€ το καθένα.


Τελευταίο άφησα ένα προϊόν που με εξέπληξε πολύ πολύ θετικά. Αναφέρομαι στις μονές σκιές της Beauty Line. Τι βελούδινη υφή, τι απαλή σκιά, τι απόδοση!; Που ήταν τόσο καιρό και δεν τις είχα ανακαλύψει; Διάλεξα ένα dusty rose χρώμα με χρυσούς ιριδισμούς, που πιστεύω πως το καλοκαίρι σε μαυρισμένο δέρμα θα δείχνει θεϊκό! Επίσης έχω την εντύπωση πως είναι dupe (αν όχι ακριβώς ίδιο, παρόμοιο) για την σκιά Mythology της Μac. Η τιμή της είναι 1.99€.



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Μου προτείνετε κάποια άλλη απόχρωση; Έχετε βρει κάποιο οικονομικό eyeliner σε τέτοιο royal blue;

13 σχόλια:

  1. Τα κραγιόν εντάξει είναι γνωστά και αγαπημένα, τα υπόλοιπα δεν τα γνώριζα. Η σκιά έχει καλή διάρκεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 'γεια σου κορίτσι, καλοφόρετα!! Να δοκιμάσεις και το Νο. 16 από Golden rose, είναι υπεροχο, πιστεύω θα σου αρέσει <3 Πολλά φιλιά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν βρεις τέτοιου χρώματος eyeliner....να μου το πεις γιατί είναι φοβερή απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με υγεια σου, φαινονται πολυ ωραια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα όλα τους. Με γεια σου!! Φιλιά :)
    http://beautylittlesecretssd.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά η beauty line συνδυάζει ποιότητα με χαμηλές τιμές! Το μπλα μολύβι είναι φοβερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το 6 και το 11 τα έχω!να τα πάρεις!!!χεχε!!
    τώρα ζήλεψα την σκιούλαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει και η Erre Due τέτοιο μπλε, το έχω και το αγαπώ! Φανταστικό χρώμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόσο καιρό ακούμε συνέχεια για τα κραγιόν της Golden Rose που όλες μας έχουμε τουλάχιστον κι από ένα! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα υπόλοιπα. Κρίμα που δεν κρατάει το μολύβι ματιών γιατί η απόχρωση του είναι φανταστική! Για την σκιά με έπεισες να πάω να τις δοκιμάσω! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πωπω ολα φοβερα φαινονται αλλα το μπλε μολυβι κανει μπαμ σιγουρα θα το κοιταξω +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα όλα!!! H σκιά έχει ένα συγκεκριμένο όνομα ή αριθμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή