”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Nail-ed Friday: Feathers & Watercolour

Hello! Σήμερα σας έχω έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνετε σχέδια στα νύχια που δεν απαιτεί καθόλου τεχνική ή ζωγραφική. Πριν αρκετό καιρό είχα πάρει σε μία παραγγελία μου στο ebay κάποια water decals-τατουάζ νυχιών θα τα έλεγα- και σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο να τα εφαρμόζετε. Και φυσικά δεν μπορούσα να μην εμπλουτίσω το σχεδιάκι περαιτέρω οπότε σας έχω και έναν εύκολο τρόπο να κάνετε εφέ watercolour (σαν νερομπογιές).


Τι χρησιμοποίησα:
- Λευκό Βερνίκι
-Παστέλ ροζ, πράσινο, γαλάζιο και λιλά
-Σφουγγαράκι μακιγιάζ
-Holographic Glitter
-Water Decals μπορείτε να βρείτε παρόμοια εδώ
-Ψαλίδι Τσιμπιδάκι (προεραιτικά) και ένα κυπελλάκι με νερό
-Top coat

Πως το έκανα:

Για το watercolour
1)Έβαψα τα νύχια μου με μία στρώση από το άσπρο μου βερνίκι προσέχοντας να μην κάνει κενά ή γραμμές το χρώμα. Εάν το βερνίκι σας δεν δίνει αρκετά οπάκ αποτέλεσμα περάστε δύο στρώσεις.
2) Σε ένα τρίγωνο σφουγγαράκι μακιγιάζ έβαλα τα διάφορα παστέλ μου χρώματα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά ή μέγεθος. πρόσεξα μόνο να ταιριάζουν τα χρώματα και να δένουν το ένα με το άλλο αλλά πέρα από αυτό δεν χρειάζεται να είσαστε πολύ ακριβείς γιατί τα χρώματα θα ενωθούν μεταξύ τους έτσι κι αλλιώς.
3) Στα λευκά νύχια που έχουν στεγνώσει εντελώς ακούμπησα το σφουγγαράκι σαν στάμπα. Άφησα 1 λεπτό να στεγνώσει λίγο και επανέλαβα στο ίδιο σημείο για πιο έντονο αποτέλεσμα.
4) Πάνω από το watercolour σχέδιο πέρασα ένα διακριτικό glitter.
Η τεχνική αυτή είναι όμοια με την τεχνική που κάνω τα ombre νύχια μου, το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος τοποθέτησης των διάφορων βερνικιών στο σφφουγγαράκι. Μπορείτε να δείτε το ombre nail tutorial εδώ.

Για τα water decals:
*Τα water decals είναι σαν τα ψεύτικα τατουάζ από τα γαριδάκια που βάζαμε όταν ήμασταν μικρά με τη μόνη διαφορά ότι είναι λίγο πιο παχιά και όχι τόσο ντελικάτα επιτρέποντας να τα μετακινείτε στο νύχι μέχρι να τα βάλετε στο σημείο που σας αρέσει χωρίς να σπάνε και να χαλάνε.
1) Και πάλι ξεκίνησα με λευκό βερνίκι για τη βάση μου. Προσέξτε να έχει στεγνώσει εντελώς εντελώς εντελώς αλλιώς θα σας μουτζουρώσει ή μπορεί και να σας χαλάσει το αυτοκόλλητο.
2) Είχα κόψει από πριν ένα ένα τα σχέδια που ήθελα να χρησιμοποιήσω στο κάθε νύχι.
3) Σε ένα βαζάκι με νερό τοποθέτησα το αυτοκόλλητο που ήθελα να χρησιμοποιήσω για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να έχει βραχεί όλο.
4) Με ελαφρώς βρεγμένα δάχτυλα ή γλίστρησα το αυτοκόλλητο από το χαρτάκι του στο δάχτυλό μου (αυτό μπορείτε να το κάνετε και με ένα τσιμπιδάκι)
5) Έβρεξα την επιφάνεια του νυχιού και τοποθέτησα το αυτοκόλλητο προσαρμόζοντάς το στο σημείο που ήθελα.
6) Σκούπισα το περιττό νερό με ένα χαρτομάντιλο και άφησα λίγα λεπτά να στεγνώσει το νύχι πριν περάσω top coat.

Tip1: Αφού τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο στο νύχι πιέστε το καλά σε όλες τις μεριές για να φύγει τυχόν αέρας που έχει εγκλωβιστεί.
Tip2: Μην σας απασχολεί εάν κάποιο σημείο από το αυτοκόλλητο εξέχει από το νύχι. Δεν χρειάζεται να το κόψετε γιατί όταν περάσετε το διάφανο μανό σας το αυτοκολλητάκι λιώνει και όταν πια έχει στεγνώσει μπορείτε να αφαιρέσετε ό,τι περισσεύει με το χέρι σας.




Polishes used:
Sixteen Cosmetics no842, no579, no463, no418

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό σχέδιο και να το δοκιμάσετε. Εϊναι πολύ εύκολο και ειδικά για το καλοκαιράκι σας δίνει μία εύκολη λύση για γρήγορο και εντυπωσιακό μανικιούρ.

8 σχόλια:

  1. Τρομερό έτσι; Δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφορούν τατουάζ και για τα νύχια! Απορώ πως μου ξέφυγαν χαχα. Τώρα δοκιμάζω το stamping πάντως, σίγουρα θα αγοράσω κάτι και από αυτά που μας έδειξες όμως :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο σχέδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου! Σε έχω κάνει tag να κάνεις το Fun in the sun tag! Μπες σε αυτό το link για να δεις τους κανονισμούς και τις ερωτήσεις: http://thegirlybible.blogspot.gr/2015/05/summer-tag-fun-in-sun.html
    Ενημέρωσέ με όταν το κάνεις, θα χαρώ να δω τις απαντήσεις σου! Πολλά φιλιά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουαου καλα τελεια θελω και εγωωω και τα συνδυασες υπεροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ονειρεμένο!!!! Γενικά δεν κάνω σχέδια στα νύχια γιατί... "δεν το'χω" με τίποτα όμως :-Ρ Το συγκεκριμένο το ζηλεύω πολύ όμως! Άσε που δεν είχα ιδέα για τα τατουάζ στα νύχια.. Θα το ψάξω σίγουρα!
    Είσαι φοβερή! Πολλά φιλιά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χαριτωμένο!!! Δεν θα το είχα καταλάβει πως το φτερό ήταν water decal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφο!! Το φτερό στην αρχή νόμιζα ότι το είχες ζωγραφίσει! Φιλιά Μπέτυ μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή