”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Refan Products Haul & Review

Γεια σας! Σήμερα σας έχω κάποια πραγματάκια από την εταιρία Ref'an και συγκεκριμένα το μαγαζί τους στο Χαλάνδρι, που είχε την καλοσύνη να επικοινωνήσει μαζί μου για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου. Φυσικά ο,τι σας πω αποτελεί δική μου ειλικρινή γνώμη.  Δε θα σας έδειχνα ποτέ κάτι που δεν είναι άξιο λόγου. Προσωπικά δεν είχα ξανακούσει για αυτήν την εταιρία, μετά από λίγο research όμως είδα ότι πρόκειται για πολύ αξιόλογη εταιρία με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικά συστατικά, είναι υποαλλεργικά δεν περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες και είναι εντελώς φιλικά προς την ανθρώπινη επιδερμίδα.Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Η Refan έχει περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλον τον κόσμο και δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της αρωματοποιίας, στα καταστήματά τους όμως θα βρείτε και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος σε πολλές συλλογές με μυρωδιές για κάθε γούστο. Με οδηγό το πάθος και το γούστο, αξιοποιώντας τις παραδόσεις και τη γνώση της αρωματοποιίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία παράγουν αρώματα, στην καλύτερη ποιότητα, χωρίς πρόσθετα χημικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς προσιτά προς τον καθένα μας.


Θα ξεκινήσω λοιπόν με δύο αρωματάκια που δοκίμασα. Kαι τα δύο κυμαίνονται σε παρόμοιους τόνους. Είναι πολύ θηλυκά αρώματα και σίγουρα φορώντας τα δεν περνάω απαρατήρητη. Φυσικά καθένας έχει διαφορετικό γούστο, η εταιρία όμως διαθέτει τόσα πολλά αρώματα -και δικά της και τύπου άλλων αρωμάτων- που σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει. Εγώ δοκίμασα το no334 και το 164 τύπου Guilty της Gucci και τα λάτρεψα. Η διάρκειά τους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ακριβά και η τιμή τους είναι πολύ πολύ καλή. Ένα συν για τη συσκευασία με το μπλε μπουκαλάκι που είναι πολύ βολική και travel friendly. Μαζί με αυτά τα δύο αρώματα δοκίμασα και δύο δειγματάκια σε πιο γλυκούς τόνους που μου άρεσαν εξίσου και έχουν και αυτά την ίδια διάρκεια.
Για τη συνέχεια έχω ένα χειροποίητο σαπουνάκι γλυκερίνης με Ρόδι και Παπάγια. Μυρωδιά απλά απίστευτη, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, πολύ φρουτένια, μου θυμίζει φράουλα και κεράσι, που μένει στο δέρμα μετά τη χρήση. Το χρησιμοποιώ για το ξύρισμα αντί για αφρό και κάνει τέλεια δουλειά. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, αλλά την αφήνει απαλή και πεντακάθαρη!


Τα επόμενα δύο προϊόντα ανήκουν στη σειρά με Πεπόνι και Βερύκοκο, που ομολογώ πως από όλα τα προϊόντα είναι τα αγαπημένα μου, κυρίως γιατί αγαπώ τα body lotions και τα scrubs. Η μυρωδιά τους είναι εντελώς καλοκαιρινή, μυρίζουν ακριβώς πεπόνι και βερύκοκο μαζί, σαν φρουτοσαλάτα! Η κρέμα σώματος έχει πολύ ανάλαφρη υφή και δεν επιβαρύνει τη λιπαρή μου επιδερμίδα. Το scrub φαίνεται πραγματικά σαν χειροποίητο! Είναι ένα sugar scrub, το οποίο εφαρμόζω σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα, έπειτα προσθέτω κι άλλο νερό και παίρνει υφή σαν γαλάκτωμα. Κάνει τέλεια απολέπιση και σε συνδυασμό με την κρέμα το άρωμα που αφήνει είναι ονειρεμένο.Τέλος μαζί με τα προϊόντα δοκίμασα και δύο δειγματάκια. Ένα από την κρέμα ημέρας με ρόδο και γαρδένια -ωραία ενυδάτωση όλη μέρα και καθόλου βαριά σύσταση- και ένα από την κρέμα σώματος και χεριών από τη σειρά Soft Rose - τέλεια μυρωδιά τριαντάφυλλου.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρία Refan; Προσωπικά έχω εκπλαγεί και σίγουρα θα επισκεφτώ και το κατάστημα για να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους refan.gr και τη σελίδα τους στο facebook.

5 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Θα ήθελα να δοκιμάσω τα προϊόντα για το σώμα! Από ότι είδα και στο site τους έχουν μεγάλη ποικιλία μυρωδιών! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο review, το scrub φαινεται τελειο +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την γνώριζα καν την εταιρεία! Το απολεπιστικό και η κρέμα σώματος φαίνονται λαχταριστά!! Φιλιά πολλά Μπέτυ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεπόνι και βερίκοκο? Χμμ μοιάζει λαχταριστό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή