”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Nail-ed Friday: Red and Tropical

Hello!! Αν το έχετε προσέξει σχεδόν ποτέ δεν προτιμώ κόκκινα βερνίκια, εκτός κι αν πρόκειται για πολύ σκούρα μπορντό. Σήμερα όμως είπα να ξεφύγω λίγο από τα καθιερωμένα και να σας δείξω ένα σχεδιάκι με βάση ένα έντονο κόκκινο (blood orange θα το έλεγα) ζουμερό βερνίκι, επειδή ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς αγαπάτε αυτό το κλασικό χρώμα. Μου βγήκε ένα τροπικό-λουλουδάτο-ανοιξιάτικο σχεδιάκι, λίγο περίπλοκο όχι τόσο στην τεχνική όσο στα διαφορετικά σχέδια που έχει.


Τι χρησιμοποίησα:
-Κόκκινο πορτοκαλί βερνίκι
-Λεμονί, σκούρο πράσινο, σκούρο δαμασκηνί, κίτρινο, λευκό και ροδακινί βερνίκι για τα λουλούδια και τα φύλλα
-Χρυσά Studs
-Top Coat


Πως το έκανα:
1. Πέρασα δύο στρώσεις από το κόκκινο βερνίκι μου σε όλα τα νύχια και τα άφησα να στεγνώσουν καλά.
*Σας προετοιμάζω ότι ακριβώωως δεν μπορώ να εξηγήσω για το κάθε νύχι τι έκανα αλλά σας δίνω σαν παράδειγμα το σχέδιο του μεσαίου νυχιού. Τα σχέδια είναι ίδια απλά η τοποθέτηση στο κάθε νύχι είναι διαφορετική. Γενικά έκανα μικρά μελιτζανί κλαράκια με φύλλα, ροδακινί σχετικά μεγάλα λουλούδια, λεμονί φύλλα με σκούρες πράσινες σκιάσεις, λευκά μικρά μπουμπούκια και λουλουδάκια και κίτρινα μικρά μπουμπούκια-κουκκίδες. Όλα τα σχέδια τα ξεκίνησα από την περίμετρο του νυχιού και όχι από το κέντρο.
2. Με το πινελάκι από το ροδακινί χρώμα έκανα δύο λουλούδια στο πάνω και στο κάτω μέρος του νυχιού.
3.Με το λεμονί βερνίκι και ένα λεπτό πινέλο σχεδιασμού έκανα τρία φύλλα στις γωνίες του νυχιού και συνέχισα με το σκούρο πράσινο βερνίκι κάνοντας με λεπτές γραμμές σκιάσεις πάνω στα φύλλα.
4.Με το λευκό βερνίκι έκανα ένα μικρό μπουμπούκι.
5. Με το δαμασκηνί βερνίκι και το λεπτό πινέλο έκανα μικρά κλαράκια στις άλλες δύο γωνίες του νυχιού, το ένα το πλαισίωσα με κίτρινες κουκκίδες και στο άλλο έκανα δαμασκηνί μικρά φύλλα.
5. Στον δείκτη και τον παράμεσο έβαλα από ένα χρυσό στρογγυλό stud.





Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό σχέδιο και να το δοκιμάσετε, αν και έχει πολλές λεπτομέρειες.


5 σχόλια:

  1. Είναι εξαιρετικό,..Μπράβο κορίτσι...πολλά likes😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικό,..Μπράβο κορίτσι...πολλά likes😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωω τι ομορφο , μου θυμιζει κιμονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως θυμίζει κιμονό όπως λέει και η Κατερίνα, πολύ όμορφο Μπέτυ μου! Να φοράς πιο συχνά τέτοια κόκκινα βερνίκια, σου πάνε! Φιλιά :) x

      Διαγραφή