”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Thenia.gr Christmas Givaway!



Hello κορίτσια μου!! Σήμερα σας έχω έναν τέλειο διαγωνισμό. Ενόψει και των γιορτών που έρχονται σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλεια ιδέα να σας κάνω ένα δωράκι. Σε συνεργασία λοιπόν με το online κατάστημα Thenia it is what it is σας έχω τρία πολύ special δωράκια.
To Τhenia.gr είναι ένα e-shop που "ξεφυλλίζοντάς" το μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά και πρωτότυπα κοσμήματα, είδη δώρων, επιτραπέζια παιχνίδια και διάφορα άλλα είδη. Η  φιλοσοφία τους είναι το χρώμα, η δημιουργία, η μοναδικότητα, η φαντασία χωρίς περιορισμούς, οι νέες ιδέες και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει μια νέα οπτική για την τέχνη και για τη ζωή γενικότερα. Το Thenia.gr σχεδιάζει και δημιουργεί τα τελευταία 15 χρόνια.
Με πολύχρωμη διάθεση και απεριόριστη έμπνευση, δημιούργησαν και φέτος μία συλλογή κοσμημάτων και αντικειμένων, με στόχο να προτείνουν ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης που συνδυάζει την εικαστική τέχνη με την καθημερινότητα. Γι αυτό και στο site τους θα δείτε να χρησιμοποιούνται απλά υλικά καθώς για του δημιουργούς του η πολυτέλεια βρίσκεται στην μοναδικότητα και όχι στο κόστος.
Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα να χαζεύω στο site τους δεν μπορούσα να σταματήσω. Υπήρχαν τόσα διαφορετικά πράγματα με χρώματα και τόση έμπνευση που μόνο κοιτώντας τα με έκαναν χαρούμενη! Και για να δείτε και μόνες σας αρκεί απλά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους www.thenia.gr. Ειδικά αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό να χαρίσετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα πιστεύω είναι το ιδανικό μέρος.
Μπορείτε να δείτε και το χριστουγεννιάτικο βιντεάκι τους στο Youtube εδώ.

Και για να μην σας παιδεύω άλλο ξεκινάω κατευθείαν με τα δωράκια.

❅ Η πρώτη νικήτρια (ή νικητής) θα κερδίσει ένα σετ με δύο πολύ ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα (τα βλέπετε στη φωτογραφία) Ειδικά το δαχτυλίδι-βραχιόλι ζηλεύω ήδη όποια το κερδίσει!!!!

❅ Η δεύτερη νικήτρια-νικητής θα έχει κουπονάκι με -20% έκπτωση στο site (ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα)

❅ Η τρίτη νικήτρια-νικητής θα έχει κουπονάκι με -10% έκπτωση στο site (και πάλι ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα)

Οι κανόνες είναι οι εξής:
1. Πρέπει να είσαστε μέλη στο μπλογκ μου για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. (κάντε κλικ στα δεξία εκεί που λέει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου")
2. Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook (εδώ)  και κοινοποίηση στη φωτογραφία του διαγωνισμού.
3.Αφήστε μου ένα σχόλιο λέγοντάς μου τι σας αρέσει πιο πολύ στα Χριστούγεννα, και αφήστε μου το e-mail σας (για να επικοινωνήσω μαζί σας αν είστε ο νικητής) , το Gfc όνομά σας και το όνομά σας στο Facebook.
4.Like στο Thenia.gr (εδώ) 
5. Προαιρετικά ακολουθήστε με στο Instagram (εδώ) και στο Twitter μου (εδώ) .
* Τα τρία πρώτα βήματα είναι υποχρεωτικά για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα και θα λήξει στις 24/12. Μετά τη λήξη του θα επικοινωνήσω με τους νικητές μέσω e-mail για τον τρόπο παραλαβής των δώρων.
Ελπίζω να σας αρέσει ο διαγωνισμός και ο νικητής-νικήτρια να ευχαριστηθεί τα δωράκια του.

2 σχόλια:

  1. Gfc allbeautyincluded
    Fb name Despina Despinaki
    Email allbeautyincluded@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ τα Χριστούγεννα είναι να στολίζω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να φτιάχνω κουλουράκια! Ευχαριστούμε για το giveaway Μπέτυ!!
    gfc zeta p.
    fb ζετα πανταζη
    e-mail z.pantazi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή