”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

FamilyPharmacy.gr Acne/Oily skin Products (Frezyderm, La Roche-Posay, Nuxe)


Hello κορίτσια μου! Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω κάποια προϊόντα που παρέλαβα πρόσφατα από το online φαρμακείο FamilyPharmacy.gr. Ήταν αρκετά ευγενικό εκ μέρους τους να μου στείλουν κάποια πραγματάκια που δεν είχα μέχρι τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Είναι όλα κατάλληλα για το δέρμα μου (λιπαρό, με ακμή) και κατέφθασαν την κατάλληλη στιγμή γιατί είναι αυτές οι ημέρες του μήνα που το δέρμα μου τρελαίνεται και ξεσπάει σαν να μην υπάρχει αύριο!! (καταλαβαίνετε τι εννοώ)



Αυτό που με εξέπληξε στο FamilyPharmacy είναι ότι βρήκα στο site τους εταιρίες που δε βρίσκω συχνά σε άλλα online φαρμακεία, καθώς και η τεράστια ποικιλία που έχουν σε προιόντα από όλες τις εταιρίες (έχουν μέχρι και Aussie!!!). Η εξυπηρέτησή τους είναι άμεση και τα πράγματα καταφθάνουν στην πόρτα σας με κούριερ μέσα σε λίγες μέρες. Τα μεταφορικά είναι 3€ και η αντικαταβολή 1,90€, αν όμως η παραγγελία ξεπεράσει τα 39 € και τα δύο παρέχονται δωρεάν.

Τη σειρά Αc-Norm την ακούω συνέχεια και ήμουν περίεργη να τη δοκιμάσω, Πρόκειται για τη μαύρη σειρά της εταιρίας που είναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες με ακμή. Έχουν όλα πολύ κομψή συσκευασία.


Το πρώτο προϊόν είναι ένας ενεργός αφρός καθαρισμού, που δεν απαιτεί τρίψιμο και καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ερεθίζει.


Το δεύτερο προϊόν είναι είναι μία έγχρωμη κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος με ακμή. Με λίγα λόγια είναι σαν BB κρέμα που δρα όμως στο δέρμα για να απομακρύνει τα σπυράκια. Αυτό που με δυσανασχέτησε λίγο πριν τη δοκιμάσω είναι πως ισχυρίζεται ότι προσαρμόζεται στο χρώμα του δέρματος και επειδή έχω πολύ λευκή επιδερμίδα αμέσως σκέφτηκα ότι το χρώμα θα είναι πολύ πορτοκαλί και θα πρέπει να πειριμένω μέχρι το καλοκαίρι για να μπορώ να την φορέσω χωρίς να κάνει διχρωμία. Όμως έκανα λάθος γιατί προσαρμόζεται τέλεια στο δέρμα μου. Έχει ελάχιστα πορτοκαλί τόνους που πάνω όμως από τις κοκκινίλες δεν είναι αισθητοί, αντίθετα τις εξαφανίζουν. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και έχει αρκετά καλή κάλυψη σε αντιστοιχία φυσικά με ανάλογα προϊόντα (μέτρια κάλυψη). 
Και τα δύο προϊόντα είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς parabens. Η μυρωδιά τους είναι αρκετά έντονη, προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί.


Μία μους καθαρισμού από τη σειρά Effeclar της La Roche-Posay για λιπαρές επιδερμίδες. Σε αντίθεση με τον αφρό της frezyderm αυτό το καθαριστικό έχει πιο πυκνή σύσταση και καθόλου μυρωδιά. Στοχεύει στο να καταπραΰνει το δέρμα που έχει αποδυναμωθεί από τα προϊόντα ξήρανσης. Γιατί καλές είναι και οι ισχυρές κρέμες για τα σπυράκια αλλά ειδικά τώρα που αρχίζει και το κρύο το δέρμα αφυδατώνεται εντελώς και χρειάζεται κάτι να το αναζωογονήσει. Είναι fragrance-free και paraben-free.


Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα που συσφίγγει τους πορους, μειώνει την ερυθρότητα του δέρματος και αφήνει ματ. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη για να σας πω αν ενυδατώνει αρκετά το δέρμα μου είμαι όμως περίεργη να δω αν θα μου αρέσει εξ ίσου με την ενυδατική Ρόδι του Κορρέ. Μου άρεσε πολύ πάντως που και αυτή έχει συστατικά φυσικής προέλευσης (81%).


Τέλος στο πακετάκι μου υπήρχαν τρία δειγματάκια όλα κατάλληλα για το δέρμα μου τα οποία εννοείται είμαι ενθουσιασμένη να δοκιμάσω όσο και τα ίδια τα προιόντα! 
Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα και ποια η γνώμη σας ή αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο προιόν από αυτές τις σειρές. ΚΑΙ μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που ξεκίνησε χθες για να κερδίσετε τρία υπέροχα δωράκια από το thenia.gr (δείτε πληροφορίες εδώ).

4 σχόλια:

  1. ΩΩΩ είναι όλα υπέροχα!!Με γεια!!
    Αυτή η μαυρη σειρά της frezyderm είναι πολύ δελεαστική!!Μιας και έχω τον ίδιο τύπο δέρματος!!
    Τον αφρό νομίζω τον δοκίμασα σε δείγμα!Ωραίος!
    Και η κρεμούλα έχει μέτρια κάλυψη ε??χμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου Μπετυ μου ολα φαινονται υπεροχα!!! Αυτη η bb cream φαινεται πολυ καλη +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ αυτή η bb cream φαίνεται πολύ ωραία! θα τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή