”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Nail-ed Monday: 5 Christmas Designs


Γεια σας κορίτσια! Μιας και τα Χριστούγεννα είναι σε μόλις 3 μέρες (whaaaaattt??) είπα να σας δείξω όχι ένα όχι δύο άλλα πέντε χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια για τα νύχια σας σήμερα. Σας έχω tutorial βήμα προς βήμα για το καθένα για να μπορέσετε και εσείς να τα κάνετε και να είστε ακόμη πιο εντυπωσιακές στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Μπορείτε είτε να τα κάνετε όλα και εσείς όπως και εγώ είτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας και να το κάνετε σε ένα νύχια βάφοντας τα υπόλοιπα με όποιο άλλο χρώμα θέλετε.





1. Βάψτε όλα σας τα νύχια, εκτός από το μεσαίο, με ένα άσπρο βερνίκι και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά. Το άσπρο θα κάνει τα σχεδιάκια μας να ξεχωρίζουν. Στο μεσαίο νύχι χρησιμοποιήστε ένα γιορτινό κόκκινο.

Candy Cane
Για το σχεδιάκι με το candy cane (τα γλυφιτζούρια μαγκουρίτσες τα λέω εγώ) θα χρειαστείτε ένα κόκκινο βερνίκι και ένα λεπτό πινελάκι. Ξεκινήστε κάνοντας δύο ή τρεις σχετικά χοντρές πλάγιες γραμμές στο νύχι σας αφήνοντας αρκετό κενό ανάμεσά τους. Στο κενό αυτό κάνετε πιο λεπτές κόκκινες γραμμές (μπορείτε να κάνετε τις γραμμές και με διαφορετικά χρώματα όπως πράσινο χρυσό και κόκκινο). Εύκολο έτσι;


Rudolf the Rednosed Reindeer
Για το Ρουντολφ το ελαφάκι θα χρειαστείτε ένα καφέ βερνίκι, ένα κόκκινο (προεραιτικά και glitter κόκκινο για μια αστραφτερή μυτούλα) και μαύρο. Ξεκινάτε με ένα ημικύκλιο στο πάνω μέρος του νυχιού για το κεφαλάκι του Ρούντολφ. Στη συνέχεια κάνετε τα αυτάκια του, δύο μικρά τρίγωνα στις δύο πλευρές του κεφαλιού. Έπειτα δύο ευθείες γραμμές (σαν κεραίες) και δύο διακλαδώσεις στην κάθε γραμμή για τα κέρατα. Τελειωνετε με ένα μικρότερο κόκκινο ημικύκλιο μέσα στο πρώτο που κάναμε που θα είναι η μυτούλα του και δύο μικρές μαύρες κουκκίδες για τα μάτια του.

Santa's Belly
Για την κοιλίτσα του Αι-Βασίλη θα χρειαστείτε ένα λευκό βερνίκι, ένα μαύρο και ένα χρυσό. Ξεκινάτε με μία χοντρή κάθετη γραμμή στο κέντρο του νυχιού με το λευκό βερνίκι. Στην άκρη του νυχιού κάνετε μικρά ημικύκλια με το πινελάκι από το βερνίκι ( στο δικό μου νύχι χώρεσαν 4 ημικύκλια). Με μία οδοντογλυφίδα κάνετε ένα τετράγωνο στη μέση της λευκής γραμμής και με το μαύρο βερνίκι κάνετε ένα μικρότερο τετραγωνάκι στο κέντρο του χρυσού για τη ζώνη του Santa.


Oh Christmas Tree
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο εύκολο! Με ένα πράσινο βερνίκι και το δικό του πινελάκι ξεκινάτε με μία μικρή κουκκίδα για την κορυφή του δέντρου και σταδιακά όσο πηγαίνετε προς τα κάτω κάνετε όλο και πιο πλατιές πινελιές για τα κλαδιά. Δεν χρειάζεται να είστε πολύ ακριβείς γιατί έτσι κι αλλιώς οι πινελιές δείχνουν σαν τα φύλλα του δέντρου. Με μία οδοντογλυφίδα κάνετε ένα αστεράκι στην κορυφή. Για να δείχνει το δέντρο φορτωμένο με στολίδια και λαμπάκια χρησιμοποίησα ένα multicolour glitter.


Frosty The Snowman
Σας έχω ήδη δείξει δύο ακόμη σχεδιάκια με χιονάνθρωπο (εδώ και εδώ). Για αυτό το σχεδιάκι θα χρειαστείτε ένα μαύρο και ένα πορτοκαλί βερνίκι. Ξεκινάτε με δύο κουκκίδες στο κέντρο του νυχιού για τα μάτια του χιονάνθρωπου και συνεχίζετε με δύο ακόμη στις άκρες του νυχιού, προσθέτετε δύο ακόμη δίπλα τους και μία τελευταία στον χώρο που έμεινε. με αυτόν τον τρόπο θα βγουν συμμετρικά οι κουκκίδες για το χαμόγελο του χιονάνθρωπου. με το πορτοκαλί βερνίκι κάνετε ένα τριγωνικό σχεδιάκι στο κέντρο για τη καροτομύτη του! Για να δώσω ζωντάνια στο χιονάνθρωπό μου πρόσθεσα δύο μικρές λευκές κουκκίδες στην άκρη των ματιών.




Αυτά λοιπόν ήταν τα σημερινά σχεδιάκια. Πριν τα Χριστούγεννα θα σας κάνω άλλο ένα ποστ με νύχια για να πάρετε  και άλλες ιδέες. Μέχρι τότε δείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια μου πατώντας πάνω στις χιονονυφάδες     ❅      
Ποιο από τα πέντε σχεδιάκια σας άρεσε περισσότερο;



4 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα για άλλη μια φορααα!!!Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα πολύ όμορφα.. Μπράβο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα σχέδια! <3

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα σχεδιάκια σου!! Είχα κάνει και εγώ παρόμοια σχεδιάκια για τώρα τα Χριστούγεννα, αλλά δεν πρόλαβα να τα ανεβάσω :P Πολλά φιλιά και καλά Χριστούγεννα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή