”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

That's Better Creme de la creme Review


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα ακόμη review για ένα προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά τον τελευταίο καιρό και θεωρώ must για την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο. Ο λόγος για την Creme de la creme της εταιρίας That's Better, μία ενυδατική και συσφικτική κρέμα σώματος με βάση της το Acai Berry. Η εταιρία That's Better προσφέρει προϊόντα περιποίησης σώματος με φυσικά συστατικά και ελληνικής προέλευσης. Η κρεμούλα αυτή υπόσχεται πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος, που διαρκεί και παράλληλα προσφέρει σύσφιξη εξαιτίας του συστατικού Regestril και της σύνθεσης με Βιταμίνη Ε.


Προσωπικά την έχω λατρέψει και δεν έχω σταματήσει να την χρησιμοποιώ από την πρώτη φορά που την δοκίμασα. Αν και γνωρίζετε πως έχω πολύ λιπαρό δέρμα και απεχθάνομαι τις κρέμες σώματος που δεν απορροφούνται γρήγορα και αφήνουν μία αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα, η συγκεκριμένη δεν κάνει τίποτα από τα δύο αν και είναι παρα πολύ πλούσια στη σύνθεσή της. Τα έλαια Αβοκάντο και Shea Butter προσφέρουν πολυτελή ενυδάτωση στο δέρμα μου χωρίς όμως να του βγάζουν επιπλέον λιπαρότητα. Εγώ τη χρησιμοποιώ κυρίως στα πόδια και τους γλουτούς μετά το μπάνιο όταν η επιδερμίδα είναι ακόμη νωπή για να κλειδώνει την υγρασία στην επιφάνειά της. Είναι ιδανική για την εποχή, τωρα που αρχίζω να πηγαίνω στη θάλασσα και το δέρμα μου χρειάζεται μία έξτρα φροντίδα μετά το μπάνιο και την έκθεση στον ήλιο. Και αν έχετε ξηρό δέρμα που δύσκολα ενυδατώνεται τότε δεν το συζητώ, πρέπει να τη δοκιμάσετε!
Η μυρωδιά της είναι αρκετά ωραία και απαλή, τίποτε πολύ έντονο που μπορεί να σας ενοχλήσει. Είναι κάπως φρουτένια αλλά και με μία αίσθηση καρπών. Και από συσκευασία βλέπετε και μόνες σας πόσο περιποιημένη και απλή είναι, με τα "ρητά" που υπόσχεται να κάνει στο σώμα σας αυτή η κρέμα. Η υφή της είναι αρκετά παχύρευστη αν όμως την χρησιμοποιήσετε όπως προτείνεται και από την εταιρία σε νωπό δέρμα απλώνεται πολύ εύκολα και χρειάζεται λίγη ποσότητα για να καλύψετε μεγάλη επιφάνεια.

Τα αποτελέσματα που έχω δει μέχρι τώρα στο δέρμα μου είναι εκπληκτικά και άμεσα. Με τις πρώτες εφαρμογές το δέρμα είναι βαθιά ενυδατωμένο και απαλό. Από σύσφιξη δεν μπορώ να πω ότι θα δείτε θαύματα, εξάλλου δεν περιμένω και θαύματα από οποιαδήποτε κρέμα όχι μόνο από τη συγκεκριμένη ( true story), αλλά σίγουρα κάνει την επιδερμίδα πιο λεία γεγονός που πάντα είναι plus στην περίπτωση της κυταρίττιδας, που όλες μας παιδεύει λίγο πολύ. Η τιμή της είναι στα 22€, σχετικά τσιμπημένη αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω! Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για φυσικό και ελληνικό προιόν;)

Την κρεμούλα αυτή μπορείτε να την βρείτε κατ'αποκλειστικότητα στο Farmakeio214 και σε όλα τα φαρμακεία μέλη της Advance Pharmacies (Selling Points here) . Στην σελίδα του Farmakeio214μπορείτε να κάνετε και παραγγελίες σε επιλεγμένα προϊόντα, ανάμεσα στα οποία και τα προϊόντα της εταιρίας That's Better. Ενώ επίσης, μπορείτε να μιλήσετε και με την ειδική αισθητικό-makeup artist για όλα τα θέματα ομορφιάς που σας απασχολούν καθώς και να δοκιμάσετε ή να πειραματιστείτε με καλλυντικά και περιποιήσεις στον ειδικό χώρο spa-ευεξίας και στο make-up bar που διαθέτει για να έχετε μία πλήρη εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και νέα μπορείτε να τους ακολουθήσετε και στο Twitter τους.
Αυτό ήταν το σημερινό προιόν μας. Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το ποστ και προτείνω σε όλες σας να δοκιμάσετε αυτή την κρέμα σώματος γιατί πραγματικά είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες πληροφορίες!! Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review! Φαίνεται καλή εταιρία, όπως και η κρέμα,αλλά η τιμή είναι κάπως..απαγορευτική :/ Άντε, με 'γεία σου! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα ότι η That's Better είναι ελληνική εταιρεία! Πολύ ωραίο το review σου, με κάνει σίγουρα να θέλω να δοκιμάσω αυτή την κρέμα! Έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο από αυτή την εταιρεία?

    http://mint-vinyl.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλό review!! 22 ευρώ είναι η αρχική τιμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο review :)
    Πρέπει να είναι πολύ καλή εταιρία η συγκεκριμένη!!

    φιλάκια
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμο post!! Πρέπει να είναι πολύ καλή! Κι εγώ προτιμώ κρέμες που δεν αφήνουν λιπαρότητα, ειδικά το καλοκαίρι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ήξερα ότι είναι ελληνικό προϊόν! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι καλό!!! ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι...!

    http://annescakeparty.blogspot.gr/

    φιλί*

    ΑπάντησηΔιαγραφή