”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

D.I.Y Organizing Ideas: Lipstick & Makeup Brushes Holders


Κορίτσια μου όμορφααααα!! Το ξέρω ότι έχω να κανω ποστ πολύ καιρό αλλά κάτι το καρναβάλι, κάτι που δεν ήμουν Αθήνα (είχα γυρίσει στα πάτρια εδάφη) και δεν είχα υπολογιστή πέρασαν δύο εβδομάδες και ούτε που το κατάλαβα!! Σκεφτόμουν σήμερα να σας κάνω την Nail-ed Friday αλλά επειδή είδα ότι έχω πολλά ποστ με νύχια (μην ανησυχείτε θα συνεχίσουν να αυξάνονται γιατί τα σχεδιάκια για τα νύχια τα αγαπώ!) είπα να σας δείξω κάτι διαφορετικό. Το σημερινό ποστ, λοιπόν, θα είναι DIY-κάντε το μόνε σας ιδέες για την οργάνωση του μακιγιάζ. Να σημειώσω ότι δεν φημίζομαι για την οργανωτικότητά μου (όλα μπάχαλο γύρω μου δηλαδή) αλλά δεν πειράζει! :P Ααα και πριν ξεκινησουμε με το ποστ να σας πω ότι επιτέλους έφτιαξά INSTAGRAM για το blog!!!!!!! Μπορείτε να με ακολουθήσετε πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι στα δεξιά ή εδώ, αλλιώς βρείτε με στο instagram.com/mintfloraldiary.
Για τις organizing ideas σας έχω δύο προτάσεις: η μία αφορά τα κραγιόν και η άλλη τα πινέλα-μολύβια κλπ. Φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε από  e-bay τις ωραίες εκείνες πλαστικές θηκούλες που τα κάνουν όλα να δείχνουν σούπερ οργανωμένα, προσωπικά ομως βαριέμαι να περιμένω δύο μήνες για να δω το μπουντουάρ μου "καθαρό"! 

Για τα κραγιόν σας έχω την εξής λύση. Χάζευα μία μέρα στο πολυαγαπημένο μου όπως έχετε καταλάβει euro shop και καθώς κοιτούσα τα κραγιόν είδα ότι η μία χαρτοτένια θήκη ήταν άδια. Η πωλήτρια την πήρε και ήταν έτοιμη να την πετάξει. Στην αρχή ντράπηκα να την ρωτήσω αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και δεν είχα να χάσω και τίποτα! Και έτσι κατέληξα με μία ωραιότατη Miss Rose χάρτινη θηκούλα για τα κραγιόν μου και μετά απο λίγες μέρες και με άλλη μία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε πολλά τέτοια μαγαζάκια με καλλυντικά, επειδή τα κραγιόν τους έρχονται μαζί με τις θηκούλες, όταν πουληθούν όλα τα κραγιον τις θηκούλες τις πετάνε. Οπότε εσείς μπορείτε να τις ζητήσετε και να βρεθείτε με τέλειες θηκούυλες. 
Εγώ για να είναι πιο όμορφα τα εβαψα με λευκή ακριλική μπογιά και ορίστε το αποτελεσμα! Η πρώτη φωτογραφία είναι πως ήταν πριν και η δεύτερη μετά, αφού έβαλα και τα κραγιόν μου στη σειρά. Να σας πω και ότι μπορείτε να μην το χρησιμοποιήσετε και για άλλα προιόντα πχ. εγώ έβαλα και την bb μου από την garnier ένα highlighter από την e.l.f την ξύστρα για τα μολύβια μου.
Η δεύτερη ιδέα είναι τα βαζάκια για τα πινέλα και τα μολύβια σας. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κλασικά βαζάκια από κεριά (υπάρχουν πολλά βιντεάκια και στο youtube). Εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοια κεράκια οπότε η εναλλακτική μου είναι τα κουτάκια από τις μπατονέτες. Εγώ τα συγκεκριμένα τα έβαψα το ένα με χρυσή ακρυλική μπογιά και το άλλο με ροζ ακρυλική και στο πάνω μέρος όταν είχε στεγνώσει εντελώς πέρασα μία στρώση από ροζ glitter βερνίκι. Για να πετύχετε την τέλεια ευθεία μπορείτε να οριοθετήσετε το χώρο που θα μπει το glitter με λίγη κολλητική ταινία. Στο τέλος τα πέρασα μία στρώση από την κόλλα-βερνίκι μου για να προστατεύσω το χρώμα από τις γρατζουνιές. Εκτός από τα πινέλα του μακιγιάζ σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βαζάκια και για τα λαστιχάκια και τα τσιμπιδάκια σας.

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ. Λίγο διαφορετικό από ό,τι σας έχω συνηθίσει. Ελπίζω να σας έδωσε κάποιες ιδέες. Εσείς τι χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας;;

20 σχόλια:

  1. πολύ ωραίες οι ιδέες σου!!
    Ειδικά αυτή με τις θηκούλες για τα κραγιόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ευαγγελία μου! Οι θηκουλες αυτες με εχουν βολεψει πααρα πολύ!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία ιδέα η θήκη για τα κραγιόν! Μα πώς το σκέφτηκες εκείνη την ώρα βρε θηρίο να τη ζητησεις? :D Μπράβο σου :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα και να σκεφτεις οτι γενικα ειμαι πολυ ντροπαλη! Αλλα μου βγηκε σε καλο! Ετσι κι αλλιως δεν ειχα τιποτα να χασω!:P

      Διαγραφή
  3. τέλεια η ιδέα σου για την θήκη με τα κραγιόν! τα έχω όλα μέσα σε νεσεσερ αλλά θέλω να τα φτιάξω λίγο πιο όμορφα κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα κι εγώ όταν δεν είμαι στο σπίτι μου το φοιτητικό μεσα στο νεσεσερ χύμα τα έχω! :P :P Αλλά τι να κάνω που κατι φορες με πιανει και μια μανία οργάνωσης!!

      Διαγραφή
  4. Τελεια ιδεες, ειδικα αυτη με τα κραγιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν ΚΑτερινα μου!! Ειναι πολύ βολικες αυτές οι θηκουλες για τα κραγιον!

      Διαγραφή
  5. Μια χαρά οι ιδέες σου και καθόλου μπάχαλο θα έλεγα!
    Σε ακολουθώ και στο instagram λοιπόν! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συμμάζεψα λίγο για ΄χαρη της "φωτογράφισης" χαχαχαχα! Αλλιώς, ειδικά αν βαριέμαιιιιι, αστα! :P

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίες οι ιδέες σου!! Θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω γιατί πλεόν τα ράφια μου έχουν γεμίσει ασφυχτικά:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εϊναι μια αρχή μπορώ να πω! Ειδικά αν δεν εχεις ξεχωριστα συρταρακια για τα καλλυντικα!

      Διαγραφή
  7. Μπράβο, πολύ έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες !! Είχα κάνει και εγώ να post την περασμένη εβδομάδα, για τρόπους οργάνωσης των καλλυντικών, αλλά δεν ήταν DIY όπως στο δικό σου! Ειδικά οι θήκες για τα κραγιόν, φανταστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν έβρισκα τιποτα να μου αρέσε για την οργανωση τους και ενα απογευμα που δεν ειχα τι να κανω μου ηρθε η ιδεα για τα βαζακια και μπορω να πω οτι ειναι πολύ βολικα:)

      Διαγραφή
  8. Ωραία η ιδέα σου για τα κραγιόν, έλεγα κι εγώ να αγοράσω πλαστική θηκούλα από το ebay αλλά δεν έχω πάρα πολλά κραγιόν και προς το παρόν τα βολεύω σε συρταράκια :) Σε έχω taggάρει στο food lovers tag, θα χαρώ να δω τις απαντήσεις σου
    http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2014/03/food-lovers-tag-in-greek.html
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το ταγκ:):)
      Και αυτές οι θηκουλες απο το ebay πολύ ωραίες ειναι! Αν μου χαλάσουν αυτές που εχω σιγουρα θα τις προτιμησω!

      Διαγραφή
  9. Τα βαζάκια μας έχουν σώσει χιχι ;)
    Για τα κραγιόν μου δεν έχω τέτοια θήκη αλλά τα οργανώνει τέλεια ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναιιιι! Βολευει παρα πολύ γιατί τα έχεις ολα στη σειρά και βλέπεις ποιο θες να χρησιμοποιησεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελεια ιδεα αυτη για τα κραγιον...τα μολυβια μου εγω τα εχω σε κατι τυπου γλαστρακια που πηρα απο jumbo..Νομιζω εκαναν 50 λεπτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα ωραια ιδεα και αυτη με τ γλαστρακια! Ειδικα αν ειναι κ σε ομορφα παστελ χρωματα! Θα τα εχω υπ οψιν οταν θελω να αλλαξω αυτα που εχω!:)

      Διαγραφή