”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Pre X-mas Haul: Clothing & Beauty


Καλόοο Μηνααααααααααα!!!! Μπήκε ο Δεκέμβρης και αυτό σημαίνει ότι σε 25 μέρες έχουμε Χριστούγενναααα!!! Την περασμένη εβδομάδα πήγα για λίγες μέρες με την αδερφή μου Αθήνα και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: shopping! Προσπάθησα να μην είμαι βέβαια υπερβολική και να πάρω πραγματάκια που χρειάζομαι! Αυτά λοιπόν είναι τα πράγματα που αγόρασα:


-Γκρι μπλουζάκι με φούξια τριαντάφυλλα Η&Μ 14,95€: Έχει αρκετά χοντρό ύφασμα (στιλ λεπτό φούτερ) και είναι αρκετά μακρύ με 3 τέταρτα μανίκι. Ό,τι πρέπει για τον καφέ ή τη σχολή.




-Ριγέ μπλούζα με leather λεπτομέρειες Stradivarius 12,95€: Μου αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες στα μανίκια και το φερμουάρ στην πλάτη. Σκέφτομαι ότι θα την φορέσω και για καλή με ένα statement necklace και πιο απλά με ένα πελκτό cardigan.


-Mohair πουλόβερ με leopard print Tally Weijl 29,99€: Με το που το ακούμπησα ήξερα ότι ήθελα να το πάρω! Είναι τόσο απαλό και γλυκούλι και με κάνω να νιώθω σαν πολικό αρκουδάκι! Δεν είναι πολύ μακρύ οπότε δεν δίνει υπερβολικό όγκο επάνω μου και μου αρέσει πολύ η λεοπάρ λεπτομέρεια στην πλάτη που έρχεται μέχρι τα μανίκια.

- Κόκκινο Flannel Pull&Bear 25,99€: Το είχα βάλει στο μάτι αρκετό καιρό. Είναι τέλειο και για τα Χριστούγεννα γιατί έχει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο συνδυασμό χρωμάτων (κόκκινο, κυπαρισσί και σκούρο μπλε) αλλά σίγουρα θα το φορέσω πάρα πολύ όοολο το χειμώνα γιατί έχει και σχετικά πιο χοντρό ύφασμα από τα συνιθισμένα πουκάμισα.


-Blue Skinny Jeans Pull&Bear 19,99€: Έψαχνα καιρό ένα κλασικό μπλέ τζιν με ξεβάμματα και αφού είχα δοκιμάσει το μισό μαγαζί ήρθε το θαύμα με αυτό το παντελόνι που εφαρμόζει απλά τέλεια επάνω μου! Τι άλλο να ζητησω από ένα τζιν;;


-Burgundy Circle Skirt Pull&Bear 9,99€: Εντάξει την αγάπη μου για το βουργουνδί την έχετε καταλάβει. Η φουστίτσα αυτή είναι βασικό κομμάτι που σίγουρα θα φορεθεί και στις γιορτές και όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

-Χρυσό Κολιέ Η&Μ 4,95€: Τα λατρεύω αυτά τα κολιέ που είναι λίγο πιο διακριτικά από τα μεγάλα statement αλλά και πάλι προσδίδουν κάτι σε ένα σύνολο.


p.s. Για τη μπλούζα με τα τριαντάφυλλα και για το mohair πουλόβερ δεν βρήκα στα site ακριβώς τα ίδια κομμάτια γι'αυτό σας έβαλα τα ίδια μπλουζάκια αλλά σε άλλο σχέδιο στα link.

Και οι beauty related αγορές μου:


-Essence Nail Polish in Date in The Moonlight 1,99€:  Τα είπε και η αδερφούλα στο ποστ της την Κυριακή! Αυτό το βερνίκι είναι exact dupe του For the twill of it της Essie. Μπορεί τα μανό αυτά να μην κρατάνε χωρίς top coat πολλές μέρες αλλά για την τιμή τους και την ποικιλία που προσφέρουν σε χρώματα για μένα είναι μιααα χααρα!



-Essence Studio Nails Caring Nail Oil: Εχω τεράστιο θέμα με τα πετσάκια στα νύχια μου τα οποία πειράζω συνέχεια. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω ένα cuticle oil με τη σκέψη ότι αν τα ενυδατώνει δεν θα με ενοχλούν. Γενικά το λαδάκι αυτό είναι καλό και μυρίζει ωραία (άρωμα εσπεριδοειδών) αλλά η εμμονή παραμένει!
Και μην ξεχνάτε τα ποστ που θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα είναι τα εξής:

Αυτά λοιπόν ήταν τα πραγματάκια που πήρα.Πείτε μου αν έχουμε κάποιο κοινό ή αν έχετε βάλει κάτι απ'ολα αυτά στο μάτι;) Επόμενο ποστ είναι το guift guide μου για κοριτσάκια;);) Σας φιλώ! Σμουατς!!!

44 σχόλια:

  1. ξεχωρισα την φουστα και το κολιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη φουστα δεν την εγκαινίασα ακόμα αλλά το κολιέ το έχω ήδη φορέσει τρεις φορές!χαχα

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφα όλα τα πραγματάκια σου Μπετούλι μου<3
    Να τα χαρείς όλα!
    Αχ το πουλοβεράκι το mohair είναι τέλειοοο αλλά αρχίζουν να μην τα δέχονται πια στα καταστήματα, ειδικά στα h&m γιατί γίνεται κάτι ανάλογο με τις γούνες, που γδέρνουν τα ζωάκια. Εγώ χθες το έμαθα και έπαθα σοκ. Μακάβριο πράγμα βρε παιδί μου:/
    Και μετά από το τελευταίο άσχημο πραγματάκι που είπα, στέλνω φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ! Δεν το ήξερα αυτό για το mohair!!! :S:S:S Βασικά δεν ήξερα καν ότι είναι πραγματική γούνα. Εγώ όσα έχω δει είναι συνθετικά. Και αυτό που πήρα. Το καταλαβαίνεις γιατί φαίνεται ότι είναι κλωστή!! Καλά κάνουν όμως που δεν τα δέχονται! Όχι και να γδέρνουμε ζωάκια για ένα πουλοβερ!!
      Τα φιλιά μου και από εμένα μετά το σύντομο κοινωνικό μήνυμα!! χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου Μπετυ μου! Ολα ειναι πολυυυ ομορφα αλλα νομιζω οτι αγαπησα λιγο παραπανω το mohair πουλοβερ και την μπλουζα με λουλουδια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώωω! το πουλοβεράκι το έβαλα με το βουργουνδί μου παντελόνι και ήταν τέλειοο:):)

      Διαγραφή
  4. Εντάξει το γκρι φουτεράκι τόσο ωραίο!!!!!!!!! Εγώ πήρα ένα models own το beetlejuicious (i think) purple blue για dupe του essie... περιμένω να μου το φέρουν αλλά και πάλι μισή τιμή και κάτω σε σχέση με το essie! Μέχρι 6 ευρώ οκ, παραπάνω νομίζω είναι πολλά για μάνο!!!

    Να τα χαρείς όλα και καλό μήνα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα το τσέκαρα τώρα στο google!! Πολύ ιδιαίτερο χρώμα και αυτό και μοιάζει πολύ! Όντως είναι πάαρα πολλά 12€ για ένα μανό!Ευτυχως τα βαζουν που και που στα περιοδικα και παιρνουμε κανενα! χαχαχα

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα να τα χαρείς!
    Μου άρεσε πολύ η μπλουζίτσα με τα τριαντάφυλλα, αλλά δεν την πέτυχα στα H&M :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ όταν πήγα ήταν η τελευταία που είχε μείνει. Και στο site τους δεν την βρήκα δεν ξέρω γιατί!

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα! Είναι όλα τέλεια! Μεγειαα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη φούστα την έχω κι εγώ αλλά πάνω μου είναι πολύ μίνι για τα γούστα μου. Ίσως φταίει και το ύφασμα. Ίσως φταίει και το μέγεθος. Πφφ, κρίμα γιατί λατρεύω βουργουνδί. Το πουκάμισο το λάτρεψα πραγματικά, και το κολιέ επίσης! Με γεια όλα, υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πουκάμισο ήταν love from the fist sight!! χαχα Κρίμα για την φούστα:(

      Διαγραφή
  8. Πήρες τόσο όμορφα πραγματάκια! Έχω βάλει στο μάτι το ίδιο πουκάμισο, μα έχει χριστουγεννιάτικα χρώματα δεν θέλει και πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλειοοοο! Να το προλάβεις όμως γιατί υπάρχει πολύ καιρό στα καταστήματα!!

      Διαγραφή
  9. Εεεεε όχι πήγα προχτές μια βόλτα στα μαγαζιά και πήρα πολλά ίδια με τα δικά σου !!!!! Οπότε καταλαβαίνεις πόσο μου αρέσουν χεχε !!!!!!!!!!! Με γειαααααα !!!!!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ίδιο γούστοοο λοιπόν!! Σε ευχαριστώ πολύ! Με γεια και τα δικά σου!! χιχι

      Διαγραφή
  10. Μεγειάαααααα σου κοριτσάκι!!
    Μου άρεσε πολύ το floral φουτεράκι! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ριγε η μπλουζα εχει μπει στη wishlist...φαινεται υπεροχη...ζηλεψα και την φουστα..πολυ ωραιο γουστο εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ομορφη και στρωνει πολυ ωραια και στο σωμα!!!! Σε ευχαριστω πολύ:):)

      Διαγραφή
  12. Πολύ μου αρέσουν όλα όσα πήρες!! Με γεια με γεια! Αυτό το καρό πουκαμισάκι το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, είχα δει και κάτι άλλα καρό στην Zara και προσπαθώ να αποφασίσω! Γενικά πολύ μου αρέσει που έχει τόσο πολύ καρό φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το αγαπώ το καρό είναι δεν είναι στη μόδα θα το φοράω:):):):) Από ποιότητα παντως το πουκάμισο ειναι πολύ καλό εχει τελειο υφασμα!!!

      Διαγραφή
  13. Καλό και χαρουμενο μηνα ευχομαι :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η φούστα καταπληκτική!!Καλές γιορτές να έχουμε και να τα ευχαριστηθείς όλα και με το παραπάνω κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ ωραία πραγματάκια!με γεια!να τα χαρείς!
    η φουστίτσα ειδικά πολύ γλυκιά!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά!!! Σκοπέυω να την φορέσω για Χριστούγεννα:):)

      Διαγραφή
  16. Με γεια σου Μπετυ μου ολα υπεροχα φαινονται, ασε και εγω σε λιγες μερες θα παω για ψωνακια και θα αφηνιασω χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνεις χαμοοοοο! Και μετα να κανεις και ενα haul! χαχα
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Τα λάτρεψα όλα,ειδικά την φούστα.Ψάχνω και εγώ μια παρόμοια εδώ και καιρό αλλά δεν έχω βρεί ακόμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε αυτή από τα Pull & Bear! Μπορεί να σου αρέσει! Εμένα μου αρεσε που δεν ανοιγει παρα πολύ όπως κάποιες αλλες circle skirts!

      Διαγραφή
  18. Πολύ όμορφα όλα, ξεχωρίζει το πουκάμισο και η φούστα, ειδικά για τιςε αποχρώσεις τους!
    Όσο διάβαζα για τοι μανό σκεφτόμουν αν μόνο σε εμένα δεν κρατάνε, αλλά μου έλυσες την απορία.
    Πραγματικά δεν κρατάνε καθόλου και είναι κρίμα γιατί έχουν τέλεια χρώματα και το καλύτερο πινελάκι που έχω δει ποτέ.
    Και το κολιέ μου άρεσε και πολύ καλή η τιμή του. Τελικά το H&Μ είναι χρυσορυχείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εχω χιλιοφορεσει!! Ειδικα το πουκαμισο:):)
      Τα μανο αυτα δεν κρατανε και σε μενα καθολου!! Τοτε που το δοκιμασα αυτο το χρωμα το ειχα μια μερα μονο στα νυχια μου και αρχισε να χαλαει!! Αλλα με ενα καλο top coat ολα φτιαχνουν!! Και τα συγκεκριμενα κρατανε φυρω στις πεντε μερες ετσι:):)

      Διαγραφή