”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Beauty Joint Haul Part II: Nail Polish


Σας το υποσχέθηκα και ήρθε η ώρα να εκπληρώσω την υπόσχεσή μου! Το σημερινό μου ποστ είναι το δεύτερο μέρος του  Beauty Joint Haul μου το οποίο είναι αφοσιωμένο αποκλειστικά, μα τι άλλο, στα βερνίκια! Μόλις είδα ότι τα China Glaze κυμαίνονταν από 3 € μέχρι 4.50€... τρελάθηκα!!!! χχαχα  Να σας πω ότι θα σας δείξω και μερικά που πήρε η αδερφή μου γιατί μου άρεσαν πολύ τα χρώματα και σκέφτηκα ότι θα σας ενδιέφερε να τα δείτε. Έτσι κι αλλιώς αδερφάκια είμαστε τα μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα! Πάμε λοιπόν να δούμε τα μανό που αγόρασα.



China Glaze Evening Seduction 2.92€ Το είχα στα νύχια μου την προηγούμενη εβδομάδα και νομίζω ότι θα το χρησιμοποιώ συνέχεια όλο το χειμώνα!!Είναι ένα πολύ σκούρο μελιτζανί που κάνει τέλεια αντίθεση με την λευκή μου επιδερμίδα! Η απόδοση χρώματος είναι τέλεια, στρώνει πολύ καλά και διαρκεί πολύ χωρίς να ξεφλουδίσει. Εγώ το είχα 5 μέρες χωρίς top coat και παρέμενε άθικτο!




China Glaze Strike up A Cosmo (Autumn Nights Collection) 3.11€ Ένα foil rose gold υπέροχο! Σε ροζ χρυσό χρώμα με χρυσά flakes. Πολύ εντυπωσιακό και ιδανικό και για ένα μόνο accent nail.


China Glaze It's A Trap-eze (Cirque du Soleil Collection) 2.92€ Ένα πολύ ιδιαίτερο milky glitter nail polish με χρωματιστά ματ και μεταλλικά gklitter και με βάση του ένα ημιδιάφανο άσπρο γκρι χρώμα. Επίσης λατρεύω να λέω το όνομά του..... Ιτς ε τραπιιιιιζζζζζζ! χαχα


China Glaze All A Flutter (On the Horrizon Collection) 4.38€ Αυτό ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Είναι ένα 3D glitter polish με οριζόντια ασπρα, λιλά και πορτοκαλί γκλιττερ με ματ, fuzzy τελείωμα! Αν θέλετε βέβαια ένα πιο φλατ εφέ απλά περάστε μία στρώση top coat!


Wet n Wild Mega Last Nail Colour in Wet Cement 2.19€ Αυτό το περίμενα πιο μωβ η αλήθεια είναι. Είναι ένα σκούρο ποντικί-taupy φθινοπωρινό χρώμα που ταiριάζει απόλυτα με το όνομά του ( φέρνει λίγο σε τσιμέντο εε;). Επειδή όμως έχω ένα παρόμοιο χρώμα και αυτό άρεσε πολύ στην αδερφή μου το "αντάλλαξα" με ένα δικό της το οποίο θα δείτε πιο κάτω.



Πάμε τώρα στα βερνίκια της αδερφούλας!


China Glaze For Audrey 2.92€ Το έχω βάλει στο μάτι για την επόμενη παραγγελία, δε θα το αρνηθώ!! Είναι από τα πιο γνωστά βερνίκια της china glaze και καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο. Είναι το ιδανικό minty χρώμα! Ακριβώς tiffany blue!

China Glaze Tart-Y For The Party (Avant Garden Collection) 2.92€ Αυτό είναι ένα πολύ γλυκό λιλά, όχι πολύ φθινοπωρινό βέβαια αλλά πολύ χαρούμενο χρώμα σε κάθε περίπτωση! Εξάλλου γιατί να ακολουθούμε κλισέ του τύπου φορέστε μουντά, σκούρα χρώματα το χειμώνα και χαρούμενα μόνο το καλοκαίρι;;;;

China Glaze Life is Rosy (Avant Garden Collection) 2.92€ Ανάμεσα σε αυτό και το επόμενο αμφιταλαντεύτηκα για την ανταλλαγή μου με το wet n wild μανό και ο λόγος ότι και τα δύο είναι πολύ όμοια και η αδερφή μου δεν το κατάλαβε και τα πήρε και τα δύο. Αυτό βέβαια είναι πιο έντονο, λίγο πιο φούξια από το επόμενο αλλά και πάλι! 


China Glaze Fifth Ave 2.92€ Τελικά διάλεξα αυτό που είναι ένα πιο muted ροζ με πιο μωβ-καφέ υποτόνους από το προηγούμενο και νομίζω ότι πηγαίνει και καλύτερα στα νύχια μου!


Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear in Mellow Yellow  2.92€ Για αυτό δεν έχω να πω κάτι! Είναι ένα όμορφο έντονο καναρινί κίτρινο χρώμα! Στρώνει πολύ ωραία και η απόδοση χρώματος είναι πολύ καλή!

Γενικά:
China Glaze: Δικαίως είναι τόσο γνωστά βερνίκια. Τεράστια ποικιλία σε χρώματα, διαφορετικές φόρμουλες (glitters, flakes, foil, magnetic τα πάντα!), πολύ καλή απόδοση, στρώνουν πολύ εύκολα, στεγνώνουν γρήγορα και κρατάνε στα νύχια αρκετό καιρό. Το πινελάκι είναι λεπτό και μακρύ, μοιάζει αρκετά με των essie,
Wet n Wild: Και αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα. Το χρώμα στρώνει πολύ καλά και είναι αρκετά opaque. Το πινελάκι του είναι φαρδύ και πλακέ και κάνει πολύ εύκολη και γρήγορη την εφαρμογή του μανό. 
Sally Hansen: Για αυτό δεν έχω να πω πολλά γιατί δεν το δοκίμασα αλλά είναι κι αυτά πολύ καλά μανό! Επόμενη επιλογή σίγουρα θα είναι το pacific blue!

Αυτά λοιπόν ήταν τα βερνίκια που αγόρασα από το Beauty Joint. Άργησα λίγο να σας κάνω το ποστ γιατί έλειπα κιόλας και καταλαβαίνετε ;) Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό ποστ και να άξιζε την αναμονή! χιχι
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα μανό; Ποιο χρώμα έχετε τώρα στα νύχια σας;

29 σχόλια:

  1. Έχω και εγώ κάποια βερνίκια της china glaze.Όντως η china glaze έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα αλλά κατά την προσωπική άποψη της essie είναι πολύ καλύτερα..
    Σου εύχομαι πάντως να τα χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την Essie έχω δοκιμάσει πολύ λίγα για να κρίνω αν είναι καλύτερα! Πάντως μου αρέσουν και τα δύο ισάξια! Απλά αφού βρήκα και τα china glaze τόσο φθηνά.. εεε δε θα πω και οοχι! χαχαχα

      Διαγραφή
  2. Ξετρελάθηκα με τα χρώματα και περισσότερο με τα glitters και τα flakes! Είναι τόσο όμορφα και ίσως το βάλω μπροστά να πάρω κι εγώ βερνίκια China Glaze! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρεις!! Και ειδικά από το beauty joint συμφέρουν πολύ και έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία! Εγώ καθόμουν όλη τη μέρα και έψαχνα ποια ήθελα! χαχα Κάααψιμοοο!

      Διαγραφή
  3. Kαλα, τα βερνικια της China Glaze ειναι απαιχτααα! Ερωτευτηκα το "Its a trap-eze" και το "All a Flutter" <3
    Mε γεια σου Μπετυ μου, να τα χαρεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!! Το it's a trap-eze ήταν έρωτας με την πρωτη ματιά! Έψαχνα και πολύ καιρό τέτοιο μανό οπότε όταν το είδα τρελάθηκα!

      Διαγραφή
  4. Τέλεια χρώματα διάλεξες!! Δυστυχώς το it's a trap-eze είναι απο αυτά τα καταραμένα που φεύγουν ολόκληρα απο το νυχι τη πρώτη/δευτερη μέρα αλλα νομιζω οτι το γκλίτερ αξίζει...Το for audrey ειναι απο τα αγαπημενα και πολυφορεμενα μου χρωματα και πρέπει να το έχουν όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχχ κρίμα! δεν το έχω φορέσει ακόμη στα νύχια μου αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς! Εγώ πειράζω και συνέχεια τα νύχια μου οπότε μάλλον θα φευγει αμέσως! Το for audrey το έχω βάλει από τώρα στο μάτι για την άνοιξη!!

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφα τα χρώματα!!!!!!!!!!!Μού άρεσε πολύ το Wet n Wild Mega Last Nail Colour in Wet Cement που απ'οτι είπες πάει προς το ποντικι!Χιχι, αλλά και το China Glaze Fifth Ave!Δεν έχω κάποιο βερνίκι από China Glaze αλλά έχω σκοπό να πάρω!
    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη!!! Εγώ αυτό το taupy χρώμα έτσι το λέω!! χιχιχι

      Διαγραφή
  6. Τι ωραίο ποστ και τι ωραία χρώματα!!!
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι τέλειες τιμές είναι αυτές για china glaze?????στο κατάστημα τους στη θεσσαλονίκη κοστίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ!επίσης φανταστικό χρώμα το wet n wild!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι αυτό δεν είχα δοκιμάσει κάποιο μέχρι τώρα. Γενικά μου φαίνεται υπερβολικό να πληρώσω 10 και 12 ευρώ για κάτι τόσο παροδικό! Αλλά μόλις είδα 3€!! Κοστίζουν λιγότερο και από τα seventeen!!!

      Διαγραφή
  8. Υπέροχα χρώματα! Να τα χαρείτε εσύ και η αδερφούλα σου!
    Μου άρεσαν πιο πολύ τα δυο με τα glitter πολύ εντυπωσιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία μου!!:) Να σαι καλά! Τα γκλίττερ κι εγώ τα έχω λατρέψει! Ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί τόσα που πήραμε δεν ξέρω ποιο να πρωτοβάλω! χαχα

      Διαγραφή
  9. αχ τελεια αναρτηση Μπετυ μου με πεθανες καλε που, γιατι, πως? τοσο φθηνα τα china glaze? χαχα τελειες οι επιλογες σου ειδικα το all a flutter υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Kate αστα! Κι εγώ χαμενα τα είχα μόλις τα είδα!! Σου λέω φθηνότερα από τα seventeen φθηνότερα από τα Η&Μ! Αν ειναι δυνατόν!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  10. Πω πω τι υπέροχα μανό; To ένα καλύτερο απο το άλλο! Μόλις βρήκα το blog σου και πραγματικά κάνεις εξαιρετική δουλειά! Μπράβο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε και το ποστ μου και το μπλογκ μου! Φιλιά :D:D

      Διαγραφή
  11. Ποσα πολλα βερνίκια... ζαλιστηκα χα χα.
    Να σου πω την αληθεια δεν βαφω καθημερινα τα νυχια μου
    αλλα μου αρεσουν πολύ τα ωραια βερνικια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι νομίζω ότι όσα κι αν έχω πάντα θέλω κι άλλα!!! :) Καθημερινά ούτε κι εγώ τα βάφω αλλά μου αρέσει να είναι περιποιημένα!

      Διαγραφή
  12. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιο μ'άρεσε περισσότερο! Υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γτ είχα την εντύπωση ότι τα china glaze είναι πανάκριβα μπορείς να μου εξηγήσεις? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή