”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color Review

Hellooo μετά από καιρό με ένα ιδιαίτερο ποστ αφού σήμερα σας έχω ένα review για τα αγαπημένα CND βερνίκια. Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για ημιμόνιμα βερνίκια και συγκεκριμένα για τα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color όπως ονομάζονται και επίσημα.
Γνωρίζω πως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες κοπέλες προτιμούν το ημιμόνιμο μανικιούρ γιατί διαρκεί περισσότερο, κρατάει τη γυαλάδα του μέχρι να το αφαιρέσεις και δεν ξεφλουδίζει με τίποτα! Τα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color βερνίκια της CND είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχω δοκιμάσει. Διαθέτουν όλη την ποικιλία χρωμάτων των απλών Vinylux που όλες έχουμε αγαπήσει, με το ίδιο πινελάκι και με μία εύχρηστη σύσταση που δεν είναι πολύ παχύρρευστη αλλά είναι πολύ εύκολο να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με ημιμόνιμα βερνίκια. Όσες έχουν ασχοληθεί θα γνωρίζουν πως μερικά βερνίκια είναι τόσο παχύρρευστα και δεν απλώνονται ομοιόμορφα ή κάνουν γραμμές και δεν δίνουν σωστό αποτέλεσμα. 
Δοκιμάζοντας τα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color βερνίκια της CND παρατήρησα ότι είναι εύκολα στην εφαρμογή, δεν χρειάζονται πολύ ώρα στο φουρνάκι και θέλουν 2 περάσματα για πλήρη κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα. Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε πως το σύστημα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color είναι κατοχυρωμένο από την CND και όποια άλλη εταιρία χρησιμοποιεί την ονομασία, τη χρησιμοποιεί αυθαίρετα. Οπότε κορίτσια προσοχή στις απομιμήσεις!
Το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Shellac είναι "7-Free" (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά κι απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια, χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη κρυστάλλων, χωρίς κόπο, με ασύγκριτη διάρκεια! Επομένως αν χρησιμοποιούνται όπως προτείνεται από την εταιρία δεν βλάπτουν καθόλου τα νύχια.




Φυσικά για να κάνεις το δικό σου ημιμόνιμο μανικιούρ χρειάζεσαι και την ανάλογη λάμπα, ή αλλιώς φουρνάκι όπως το γνωρίζουμε. Η CND διαθέτει μία τέλεια λάμπα LED που πολυμερίζει το χρώμα στο μισό χρόνο. Μπορείς να την τσεκάρεις εδώ.
Τα χρώματα της φετινής κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ιδανικά και δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Tα Art Déco σχέδια και οι ατέλειωτες τροπικές παραλίες, ολοκληρώνουν το σκηνικό για μία εκλεπτυσμένη απόδραση, με τη νέα καλοκαιρινή Συλλογή βερνικιών RHYTHM & HEAT, της CND. Από κοραλλί, σε ροδακινί και παστέλ πρασινάκια! Εγώ δοκίμασα δύο απόχρώσεις. 
H απόχρωση Sugarcane είναι ένα παστελ (bleached neon για την ακρίβεια) φυστικί. Απλώνεται υπέροχα και χαρίζει γυαλάδα, Η απόχρωση Shells in the sand (πόσο υπέροχο όνομα!) είναι ένα ροδακινί, όχι όμως "ξεπλυμένο" αλλά ιδανικά έντονο για να αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Όλα μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα στην Creativegroup.gr !






Stay tuned για περισσότερα ποστ με τα τέλεια αυτά βερνίκια. Και για να είσαι πάντα ενημερωμένη μπορείς να τσεκάρεις το Instagram μου όπου ανεβάζω ανελλιπώς ό,τι συμβαίνει στα νύχια μου.

3 σχόλια: