”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Sempre Viva Chamomile & Honey Review

Hello! Σήμερα σας έχω ένα ακόμη review για μία ακόμη ελληνική σειρά προϊόντων που πρόσφατα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ και έχω αγαπήσει.Ο λόγος για τα Sempre Viva Natural Products και συγκεκριμένα τη σειρά τους με Μέλι και Χαμομήλι.

Πηγή έμπνευσης των προϊόντων το ομώνυμο λουλούδι που φυτρώνει στο νησί των Κυθήρων και όπως υποδηλώνει και το όνομά του μένει πάντα ζωντανό. Κατά τον ίδιο τρόπο ζωντανό και αναζωογονημένο μένει και το δέρμα μετά από τη χρήση αυτών των φυσικών, χειροποίητων προϊόντων περιποίησης σώματος. Η μυρωδιά που δοκίμασα είναι η Χαμομήλι και Μέλι, μία πολύ χαλαρωτική, διακριτική γλυκιά μυρωδιά, ιδανική για τα κρύα βράδια που ακόμη μας ταλαιπωρούν. Προσωπικά στο τέλος μιας κουραστικής μέρας χρειάζομαι ένα χαλαρωτικό μπάνιο να με ηρεμήσει και να με ξεκουράσει, και η μυρωδιά των προϊόντων μου προσφέρει αυτό ακριβώς.
Το Shower Bath Chamomile & Honey είναι ένα αφρόλουτρο που κάνει πλούσιο αφρό, καθαρίζει το δέρμα και το αφήνει απαλό. Μετά το ντους συνήθως απλώνω το ενυδατικό γαλάκτωμα Body Lotion Chamomile & Honey για να κλειδώσω την υγρασία στο δέρμα και να μείνει η ίδια χαλαρωτική μυρωδιά στο δέρμα μου. Το σπιτικό σαπούνι το έχω πάντα στο μπάνιο μου και πλένω τα χέρια μου ή μερικές φορές το χρησιμοποιώ και στο ντους.
Μπορείτε να χαζέψετε και εσείς τα προϊόντα της Sempre Viva εδώ , όπου θα βρείτε την σειρά που σας έδειξα σήμερα και πολλές ακόμη όπως Ρόδι και Ελιά! Εσείς έχετε δοκιμάσει τα προιόντα αυτής της εταιρίας;

3 σχόλια:

  1. Δοκιμάζω αυτήν την περίοδο το αφρόλουτρο, την κρέμα σώματος και το σαπουνάκι με ελιά. Μυρίζουν υπέροχα! Πολύ ωραίο post!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ λαχταριστά! Αυτή την εταιρία τελευταία την έμαθα, θα ήθελα κάποια στιγμή να τα δοκιμάσω τα προϊόντα της :) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ανακάλυψα μέσα από το ποστ της Αγγελικής. Δεν την είχα ξανακούσει αυτή την εταιρεία. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη.. Τα φιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή