”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Fresh Line Christmas Gift Set


Hello! Οι γιορτές όλο και πλησιάζουν και όλες ψάχνουμε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους μας αλλά και για τον εαυτό μας. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα υπέροχο gift set από την Fresh Line που κερδίζει και σε εμφάνιση και σε ποιότητα και σε τιμή.

Την Fresh Line είμαι σίγουρη πως όλες τη γνωρίζετε. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία με organic προϊόντα που μυρίζουν όλα υπέροχα. Φέτος για τις γιορτές προσφέρουν πολλά διαφορετικά gift sets με πολύ δελεαστικά προϊόντα σε πολύ δελεαστικές τιμές.Εγώ διάλεξα το set με τα τέσσερα γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας που περιέχει:
-Ένα Grape Exfoliating Sorbet
-Ένα Vanilla&Caramel Body Butter Cream
-Ένα Strawberry Exfoliating Sorbet
-Ένα Strawberry Body Yogurt



Και οι τέσσερις μυρωδιές άκρως απολαυστικές και λαχταριστές. Οι δύο κρέμες σώματος προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και το άρωμά τους κρατάει στο δέρμα. Τα δύο απολεπιστικά χαρίζουν απαλό δέρμα με λαχταριστή μυρωδιά στο μπάνιο σας. Μπορείτε είτε να τα δώσετε όλα μαζί στην τέλεια ξύλινη συσκευασία τους ως ένα δώρο ή και να τα ξεχωρίσετε δίνοντάς τα σε διαφορετικά άτομα σαν μικροδωράκια. Εγώ προτίμησα να τα κάνω δώρο στον εαυτό μου και τα κράτησα και τα τέσσερα! Η τιμούλα τους αν θυμάμαι σωστά ήταν γύρω στα 17€ και το κάθε βαζάκι περιέχει 100ml προϊόντος.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο gift set της Fresh Line; Ομολογώ πως και το κουτάκι με τα προϊόντα Ρόδι έτοιμη ήμουν να το πάρω αλλά κρατήθηκα.




4 σχόλια:

  1. Φαίνονται υπέροχα και αυτά..Τέλεια επιλογή σαν δώρο, λατρεύω την συσκευασία και φυσικά τα προϊόντα Fresh Line!!
    Καλές γιορτές κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν μαρμελαδες φαινονται!!!Πολυ λαχταριστα!!!Τελεια ιδεα για δωρακι!!!
    Φιλακια και αλες Γιορτες!
    Αθανασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ακόμη μια φορά έκανες ένα υπέροχο μανικιουρ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ακόμη μια φορά έκανες ένα υπέροχο μανικιουρ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή