”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

My Hair Care Favourites


Hello κορίτσια! Ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς ψάχνετε συνεχώς καλά προϊόντα για τα μαλλιά που θα καλύψουν τις ανάγκες σας κάνοντας ό,τι υπόσχονται. Στην ίδια κατηγορία ανήκω και εγώ. Δε μου αρέσει να μένω στα ίδια και γενικά θέλω να δοκιμάζω καινούργια προϊόντα, ξαναγυρνάω σε κάποια παλιά και πάλι δοκιμάζω καινούργια. Αυτόν τον καιρό όμως έχω βρει κάποια αγαπημένα προϊόντα που κάνουν καλά τη δουλειά τους και σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας.




Ξεκινώντας από το σαμπουάν, παλεύοντας με τα λιπαρά μου μαλλιά που λαδώνουν από τη δεύτερη μέρα κιόλας, ψάχνω πάντα σαμπουάν ειδικά για λιπαρά μαλλιά ή σχεδιασμένα να μην βαραίνουν τα μαλλιά. Το Herbal Essences Clearly Naked 0% είναι σαμπουάν και για όγκο που κάνει όμως πολύ καλή δουλειά και στο δικό μου τύπο μαλλιών. Με εκχύλισμα grapfruit και μέντας καταλαβαίνετε ότι η μυρωδιά του είναι εκπληκτική. Χρησιμοποιώ και την μαλακτική κρέμα από την ίδια σειρά και συνεχίζω με την πιο εκπληκτική μάσκα μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει ever. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα balm μάσκα. Ο λόγος για την L'oreal Elvive Extraordinary Oil Balm μάσκα μαλλιών. Μυρίζει λουλούδια και καραμέλα -λαχταριστά- την αφήνετε στα μαλλιά σας για 5 λεπτάκια και την ξεπλένετε λίγο, μέχρι να φύγει η πολύ ποσότητα, και βγαίνετε από το μπάνιο με τα πιο λαμπερά απαλά μυρωδάτα μαλλιά.
Για όσες δεν το γνωρίζετε έχω πολύ μακρυά μαλλιά επομένως για να διευκολυνθώ στο ξεμπέρδεμα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Avon Supreme Oils σε βρεγμένα μαλλιά πριν αρχίσω το βούρτσισμα. Πρόκειται για ένα διφασικό λαδάκι σε μορφή σπρέυ με υπέροχη μυρωδιά που είναι πολύ ελαφρύ και μαλακώνει τα μαλλιά. Όταν τα μαλλιά μου είναι νωπά και έχει φύγει το πολύ βρεγμένο περνάω 3-4 pumps από το λαδάκι της Elvive Extraordinary Oil. Είναι το μόνο προιόν που χρησιμοποιώ ασταμάτητα για 4 χρόνια σχεδόν από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και δεν νομίζω να το αλλάξω ποτέ. Προστατεύει τα μαλλιά, βοηθά με την εμφάνιση της ψαλίδας, τα κάνει απαλά, λαμπερά και υγιή στην όψη.



Και τελειώνοντας με τα αγαπημένα μου προϊόντα σας έχω ένα προϊόν ειδικό για όσες παλεύετε με λιπαρά μαλλιά αλλά και για τα lazy girls μου (εγώ υπάγομαι και στις δύο κατηγορίες). Εννοείται και μιλάω για το αγαπημένο μου dry shampoo που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές. Το Batiste Dry Shampoo στην Οriginal μυρωδιά είναι το πιο καλό ξηρό σαμπουάν που έχω δοκιμάσει και πραγματικά αξίζει τη δοκιμή. Απορροφά αμέσως τη λιπαρότητα και δεν βαραίνει τα μαλλιά.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα;

6 σχόλια:

  1. Έχω το λαδάκι της Elvive και το αγαπώ, είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά με λεπτή τρίχα όπως τα δικά μου! Άσε που μοσχομυρίζει! Τώρα που κουρεύτηκα χρησιμοποιώ το conditioner του Κορρέ για βαμμένα μαλλιά, είναι εξαιρετικό και δε μου τα βαραίνει καθόλου! ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λαδάκι της L'oreal και το ξηρό shampoo έχουν μπει στην λίστα για επόμενη αγορά εδώ και καιρό! Ψάχνω τα καλύτερα προϊόντα για τα μαλλιά μου και δοκιμάζω πολλά! :)

    http://studyaboutfashion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λαδάκι της loreal είναι καταπληκτικό. Το έχω εδώ και πολύ καιρό και δεν λέει να τελειώσει. Όσον αφοράν τα ξηρά σαμπουάν της batiste δοκίμασε και αυτό που γράφει για xxl volume και θα με θυμηθείς. Εάν θέλεις τσέκαρε και το δικό μου blog marosbeautyworld.blogspot.com :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα μ'άρεσαν τα αρώματα των προϊόντων L'oreal :D
    notebookofclaire.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το batiste είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Το συγκεκριμένο original είναιγια εμένα αυτό που αξίζει. Έχω και το flower και το volume. Κάνουν άριστη δουλειά όμως σαν το original κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το batiste είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Το συγκεκριμένο original είναιγια εμένα αυτό που αξίζει. Έχω και το flower και το volume. Κάνουν άριστη δουλειά όμως σαν το original κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή