”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Nail-ed Friday:Halloween Pumpkin-Spiders-Ghosts

Hello!! Το Halloween πλησιάζει και μπορεί στην Ελλάδα να μην το γιορτάζουμε, είναι όμως μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγουμε λίγο από τα καθιερωμένα. Φυσικά δεν εννοώ να βγούμε στους δρόμους τρέχοντας ντυμένοι φαντάσματα,βρικόλακες, μάγισσες, δαίμονες και ζόμπι. Μπορούμε όμως λίγο πολύ να halloweenιστούμε είτε φτιάχνοντας spooky γλυκάκια και φαγητάκια, είτε διακοσμώντας λίγο το σπίτι μας διαφορετικά ή με ανάλογα σχεδιάκια στα νύχια. Εννοείται πως εγώ διάλεξα τον τελευταίο τρόπο και σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω τη δική μου εκδοχή για Halloween Nails.

Φέτος διάλεξα να κάνω κάτι σε κολοκύθα-Jack O' Lantern στο μεσαίο νύχι μου. Στον παράμεσο έκανα μικρά φαντασματάκια και στο μικρό και τον αντίχειρα διάλεξα θέμα τις αράχνες με έναν ιστό σε ντεγκραντέ ασπρο-λεμονί φόντο και με μικρά αραχνάκια στον αντίχειρα. Στον δείκτη προτίμησα ένα χρυσό-ροζ χρυσό γκλίτερ με μεγάλα κομμάτια σε πορτοκαλί φόντο.
Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα σχεδιάκια και να επικεντρώσετε το μανικιούρ σας γύρω από αυτό ή και να τα κάνετε όλα όπως επέλεξα εγώ. Πιστεύω ότι η τρομακτική κολοκύθα και ο ιστός είναι αρκετά εύκολα ακόμη και για τις πιο αρχάριες.



 

Εσείς θα "γιορτάσετε" το Halloween? Εάν σας ενδιαφέρει να δείτε ένα ακόμη ποστ με Halloween Nails αφήστε μου ιδέες στα σχόλια. Μπορείτε να δείτε επίσης εδώ τα παλιότερα σχέδια μου για Halloween.

7 σχόλια:

  1. ο μα είναι τόσο υπέροχα για ακόμα μια φορα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν πόσο τέλεια σχέδια!! Εγώ πραγματικά ούτε απλό χρώμα δεν μπορώ να κάνω μόνη μου στα νύχια μου...σας ζηλεύω τις κοπέλες με τόσο ταλέντο σε αυτό το κομμάτι!!
    Σου έχω ένα βραβείο στο blog μου και αν θέλεις μπορείς να περάσεις να το παραλάβεις.
    (http://bit.ly/1kCd25t)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wow! Υπέροχες ιδέες πάντα, μπράβο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωω τι υπεροχα , ειδικα η κολοκυθα σκετη γλυκα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλαα παρα πολυ τελιααα!!!! μολις ξεκινησα να σε ακολουθωω!!! θα τα λεμεεε !!! φιλακιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φανταστική ιδέα! Έχω τρέλα με το Halloween! Μόλις τώρα βρήκα το blog σου! , κρίμα που δεν το βρήκα πιο πριν! θα είχα κάνει σίγουρα αυτά τα σχέδια είναι αξιολάτρευτα! Πολλά φιλιά!

    Marylooo
    Από:http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ μου αρέσει Μπέτυ, από τα καλύτερα nail art που έχω δει για Halloween! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή