”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Fa Magic Oil - Feel FAntastic

Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για αναζωογονητικά αφρόλουτρα με υπέροχες μυρωδιές που προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Ο λόγος για τα νέα Fa Magic Oil αφρόλουτρα που υπόσχονται πλούσιο, αναζωογονητικό αφρό και καθαρισμό σε βάθος χωρίς σημάδια λιπαρότητας.



 Το Fa, ανέπτυξε μια καινοτόμα φόρμουλα και δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων Magic Oil, που συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα μόνο αφροντούς. Διατίθεται σε 2 διαφορετικά, διακριτικά αρώματα: Ροζ Γιασεμί και Μπλε Λωτός, για μια πραγματικά μαγική εμπειρία στο ντους. Μπορείτε να το βρείτε σε δύο μεγέθη 250ml και 750ml και σε τιμές Faνταστικές!
 Το Fa Magic Oil Ροζ Γιασεμί χαρίζει αισθητή απόλαυση και ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά του. Το «γιασεμί» είναι μια αραβική λέξη που σημαίνει «ευωδιαστό λάδι». Για χιλιάδες χρόνια, το γιασεμί ήταν γνωστό για την ελαφριά και ευχάριστη μυρωδιά του, η οποία ενέπνευσε το νέο Fa Magic Oil Ροζ Γιασεμί.
 Το Fa Magic Oil Μπλε Λωτός θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας με την απαλή μυρωδιά του από άνθη μπλε λωτού και θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης απόλαυσης. Στην Αρχαία Αίγυπτο, τα άνθη μπλε λωτού χρησιμοποιούνταν για διακόσμηση, καθώς οι άνθρωποι θαύμαζαν την ομορφιά τους. 
Προσωπικά αν και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα δύο (τα χρησιμοποιώ εναλλάξ κάθε μέρα) ίσως προτιμώ για πολύυυ πολύυ λίγο το Fa Magic Oil Μπλε Λωτός γιατί μου μυρίζει περισσότερο φρεσκάδα κάτι που αναζητώ το καλοκαίρι στις μυρωδιές.
                                       

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα αφρόλουτρα? Ποια η γνώμη σας?

1 σχόλιο: