”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

The Body Shop Virgin Mojito Ice Cube

Ένα παγάκι γεμάτο δροσιά, lime και δυόσμο! Πρόσφατα επισκεύτηκα τα The Body Shop χωρίς σκοπό να αγοράσω κάτι, απλά για να χαζέψω. Εννοείται πως με το που μύρισα την καινούργια τους Limited σειρά Virgin Mojito δεν έφυγα με άδεια χέρια. Επέλεξα το cube πακετάκι τους με ένα μινι body butter, ένα αφρολουτράκι και το baby λούφα.




Για την ποιότητα των προϊόντων δε θα μιλήσω γιατί σίγουρα όλες τα έχετε δοκιμάσει και την γνωρίζετε. Η συγκεκριμένη σειρά έχει μία πολύ φρέσκια, δροσερή μυρωδιά μοχίτο ό,τι πρέπει για την ζέστη του καλοκαιριού. Μυρίζει ακριβώς lime και δυόσμο και για όσες έχετε δοκιμάσει το Basil Lemon του Κορρέ (επίσης αγαπημένο) μυρίζουν ακριβώς ίδια. Το μέγεθος των προϊόντων είναι ιδανικό για να τα πάρω μαζί μου στις διακοπές χωρίς να πιάνουν καθόλου χώρο στη βαλίτσα!
Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας σειρά από τα The Body Shop?

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω μυρίσει κάτι από τη σειρά, αλλά πρέπει να είναι τέλεια! Το πακετάκι με τα mini sizes επίσης υπέροχο και τέλειο για τις διακοπές όπως είπες! Αυτό το baby λούφα είναι γλυκύτατο!! Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και λατρεύω την σειρά με βανίλια Μαδαγασκάρης, η συγκεκριμένη είναι άκρως καλοκαιρινή!! Θα την τιμήσω σίγουρα χιχιχ :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό που είπες για τη βαλίτσα στο τέλος συμφωνώ! έχουν το ιδανικό μέγεθος ^^. πρέπει να παραπέμπει πολύ σε καλοκαίρι με αυτό το άρωμα! χι ^^.

    ΑπάντησηΔιαγραφή