”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Nail-ed Saturday: Classic Summer Navy


Hello! Τι πιο κλασικό καλοκαιρινό σχέδιο από τη μαρινιέρα; Εντελώς διαχρονικό, κάθε χρόνο στη μόδα, το απόλυτο ναυτικό summer look. Σήμερα λοιπόν σας έχω και εγώ ένα navy nail design, πολύ πολύ εύκολο και ό,τι πρέπει για το καλοκαιράκι που επιτέλους ήρθε! Φυσικά μπορείτε να κάνετε όποια παραλλαγή θέλετε χρησιμοποιώντας τα βασικά χρώματα -λευκό, κόκκινο και μπλε- και το σχέδιο της άγκυρας.



Τι χρησιμοποίησα:
-Λευκό, κόκκινο και μπλε βερνίκι
-Χρυσό glittery βερνίκι
-Striper και dotting tool
-Top Coat


Πως το έκανα:
1. Ξεκίνησα βάφοντας όλα μου τα νύχια με το λευκό βερνίκι. Τα πέρασα δύο στρώσεις και τα άφησα να στεγνώσουν καλά.
2. Για την άγκυρα έκανα αρχικά μία ευθεία με το χρυσό βερνίκι και το πινελάκι μου στο κέντρο του νυχιού. Μετά μία μεγάλη καμπύλη στη βάση της ευθείας. Σε κάθε άκρη της καμπύλης έκανα δύο βελάκια. Στο πάνω μέρος της ευθείας έκανα μία μεγάλη κουκκίδα την οποία γέμισα έπειτα με μία πιο μικρή λευκή κουκκίδα στο κέντρο της.Στη μέση της ευθείας έκανα μία μικρή κάθετη γραμμή (σαν σταυρό) και η άγκυρα είναι έτοιμη .

3. Στον δείκτη έκανα τρεις χοντρές μπλε γραμμές αφήνοντας το πάνω μέρος του νυχιού λευκό. Στο κενό σημείο έκανα μία μικρή κόκκινη καρδούλα (δύο κουκκίδες και στη συνέχεια τις ένωσα με ένα ν).
4. Τα υπόλοιπα νύχια μπορείτε να τα κάνετε όλα ριγέ. Εγώ επειδή δυσκολεύομαι να κάνω όλες τις γραμμές ίδιες έκανα ριγέ κόκκινο-λευκό τον αντίχειρα ενώ στον μεσαίο και το μικρό δάχτυλο έκανα πουά σχέδιο με το κόκκινο και το μπλε βερνίκι αντίστοιχα.



Ελπίζω να δοκιμάσετε αυτό το σχεδιάκι γιατί πραγματικά είναι πολύ εύκολο. Εγώ δέχτηκα κομπλιμέντο μέχρι και από τη γιαγιά γειτόνισσα! 

6 σχόλια: