”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

BeBeauty.gr Haul: Sleek, W7, Rimmel London, Barry M, Jordana


Hello! Σήμερα σας έχω κάποια πραγματάκια που αγόρασα πρόσφατα από το site Bebeauty.gr. Δύο που αγόρασα εγώ και κάποια που είχαν την καλοσύνη να μου στείλουν μαζί για δοκιμή. Στο online shop τους θα βρείτε διάφορες εταιρίες που δεν είναι εύκολο να βρούμε στην Ελλάδα και τιμές αρκετά όμοιες με ξένα site. Οι εταιρίες που έχουν είναι Rimmel London, Jordana, Sleek, W7, Golden Rose, Barry M, L'oreal, Maybelline, Essence αλλά και πιο ακριβές όπως Clavin Klein, YSL, Clinique κ.α. Τα έξοδα αποστολής είναι πολύ οικονομικά και υπάρχει η δυνατότητα και αντικαταβολής. Η παραγγελία φτάνει μέσα σε 2-4 μέρες ανάλογα την μέρα που θα παραγγείλετε και το μέρος που μένετε. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τις τιμές και από την ποικιλία των προϊόντων.



Η Sleek Face Form Contouring & Blush Palette στην Light απόχρωση είναι η αιτία της παραγγελίας. Είναι μία παλέτα με ένα ρουζ, ένα μπρονζερ και ένα highlighter. Πολύ όμορφα χρώματα και απόλυτα χρήσιμα για το καλοκαίρι. Η τιμή της ίδια με το αγγλικό site κάτι που με εξέπληξε πολύ θετικά.
Μαζί με την παλετα για το πρόσωπο είπα να δοκιμάσω και την παλέτα της W7 In The Mood dupe για την Naked Basics της Urban Decay, μιας και ήταν πολύ οικονομική και χρειαζόμουν κάποια βασικά ματ χρώματα στις σκιές μου.



Μαζί με αυτά παρέλαβα μία σκιούλα της Rimmel London στην απόχρωση 172 Audacious Amethyst, ένα λιλά μωβ χρώμα υπέροχο για τις κάτω βλεφαρίδες (μπορείτε να δείτε και στο instagram μου ανάλογο μακιγιάζ). Το Bold Blue μολυβάκι ματιών της Barry M είναι ένα χρώμα που σίγουρα θα φορέσω το καλοκαίρι.Είναι σουπερ μαλακό όταν όμως στεγνώσει δε φεύγει με τίποτα.
Τελευταίο προόν μακιγιάζ είναι ένα τέλειο Moisturizing Stain Twist & Shine της Jordana, ένα Jumbo Pencil για τα χείλη στην απόχρωση Tropical Frenzy (τέλειο όνομα). Το χρώμα του είναι έντονο φούξια και αφήνει ένα stain στα χειλη όταν φύγει η γυαλάδα του που μένει όλη μέρα.
Για τα νύχια πήρα το Base & Top coat της Rimmel London που δείχνει πολλά υποσχώμενο.
Για τα περισσότερα από τα προιόντα σας ετοιμάζω mini reviews οπότε θα δείτε και πιο αναλυτικά την άποψή μου για το καθένα.






Εσείς έχετε δοκιμάσει το bebeauty.gr?

6 σχόλια:

  1. Μεγεια!!!Φαίνονται όλα υπέροχα!
    Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο online κατάστημα,αλλά θα το επιδιώξω κάποια στιγμή.

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το face form το εχω και το αγαπω ειναι τοσο βολικο, υπεροχα φαινονται ολα με γεια ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου :) Οι παλέτα σκιών φαίνεται πανέμορφη!! Και η sleek φυσικά χιχιχ..
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια!!! πολύ όμορφα όλα ειδικά η παλέτα με τα ρούζ και η σκιά μου άρεσαν παρα πολύ!!! Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά την τριπλή παλέτα από sleek θέλω σίγουρα να την πάρω!
    Μεγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα! Για την τριπλή παλέτα της sleek έχω ακούσει πολλά καλά. Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή