”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Nail-ed Sunday: Easter Bunny

Hello! Σορρυ για το περίεργο πρόγραμμα, θα έχετε προσέξει ότι τα δύο τελευταία ποστ δεν είναι και τόσο Nail-ed Friday ελπίζω να μην δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα! Anyway σήμερα σας έχω ένα πασχαλινό σχεδιάκι, λαγουδάκι καροτάκια παστέλ χρώματα super cute καταστάσεις. Πέρσι σας είχα δείξει αυτό το σχέδιο για το Πάσχα φέτος κινούμαι στα ίδια χρώματα αλλά με διαφορετικό concept.

Τι χρησιμοποίησα:
-Λευκό, Ροζ, Ροδακινί, Παστέλ Πράσινο και Μοβ βερνίκι
-Μαύρο Striper
-Πορτοκαλί και πράσινο βερνίκι
-Dotting tool
-Λεπτό πινελάκι για λεπτομέρειες

Πως το έκανα:
1) Ξεκίνησα βάφοντας τα νύχια μου με τα παστέλ χρώματα.
2) Για το λαγουδάκι: Επέλεξα το ροδακινί νύχι στον παράμεσο για φόντο. Έκανα ένα λευκό ημικύκλιο στο πάνω μέρος του νυχιού και στη συνέχεια δύο μακρυά αυτάκια. Έκανα μία μικρή ροζ κουκκίδα για τη μύτη και με το ίδιο ροζ έκανα τις λεπτομέρειες μέσα στα αυτάκια. Με το μαύρο βερνίκι έκανα δύο μικρές τελείες για τα νύχια του και δύο γραμμές σε κάθε πλευρά της μύτης για τα μουστάκια του.

3) Για τα καροτάκια: Με το ροδακινί βερνίκι και το πινελάκι του έκανα μικρούς κόνους σε όλο το νύχι. Αν δεν έχετε αρκετά σταθερό χέρι ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πιο λεπτό πινελάκι που θα σας βοηθήσει να δώσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το σχήμα στο καρότο. Για περισσότερη διάσταση έκανα μικρές γραμμές με το πορτοκαλί βερνίκι πάνω στα καροτάκια και τελείωσα με τα πράσινα φύλλα σε καθένα.


4) Μπορείτε να σταματήσετε σε αυτό το σημείο και να αφήσετε τα υπόλοιπα νύχια απλώς παστέλ (το αποτέλεσμα θα είναι όπως στην παραπάνω φωτογραφία) είτε να κάνετε κι άλλα σχεδιάκια όπως εγώ. Επέλεξα να κάνω το μικρό ροζ νύχι πουά ένώ στο μεσαίο πράσινο έκανα ένα σχέδιο "πασχαλινού αυγού" με ζικζακ γραμμές ευθείες και τελείες στο ενδιάμεσο.



Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό σχεδιάκι. Εσείς ποιο χρώμα θα προτιμήσετε για το Πάσχα; Ένα ζουμερό πασχαλινό κόκκινο ή κάποιο παστέλ;

8 σχόλια:

  1. Πολύ γλυκά και cutie! Ωραία ιδέα για παστέλ νυχάκια τώρα το Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία που είναι!!!! Θέλω κι εγώ μακρυά νυχάκια για να κάνω τέτοια σχέδια.. =/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω!
      Κι εγω που εχω μακρυα συνεχεια τα κοβω!! Με κουραζουν πολυ!

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, τα καροτάκια με τρέλαναν! :D
    p.s. που χάνεσαι εσύ κορίτσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 <3
      Τρεξιμο με τη σχολη και πρακτικη οποτε καταλαβαινεις!!

      Διαγραφή