”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Favourite Spring Things

Hello! Σήμερα είπα να αφήσω για λίγο τα ποστ με τα νύχια (που όπως έχετε καταλάβει έιναι και τα αγαπημένα μου) και σκέφτηκα να σας δείξω τα 5+2 αγαπημένα μου προιόντα για την άνοιξη. Όπως θα προσέξετε κυριαρχεί ένα ροζ θέμα, που μου αρέσει πολύ τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Radiant Matte Lasting Lip Colour no14: Και φυσικά θα ξεκινήσω με το highlight, το αγαπημένο μου από όλα τα αγαπημένα ανοιξιάτικα προϊόντα. Πρόκειται για το υγρό ματ κραγιόν από την Radiant σε μία υπέροχη βιολετί φουξ απόχρωση. Το πήρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και από τότε όποτε βγαίνω για βράδυ το φοράω πάντα. λάτρεψα την υφή και τη σταθερότητά του. Γενικά προτιμώ τα ματ κραγιόν αλλά όπως θα ξέρετε και όσες τα χρησιμοποιέιται πολλές φορές ξηραίνουν τα χείλη και μετά από ώρα αρχίζουν να αφήνουν κομματάκια. Το συγκεκριμένο δεν κάνει τίποτα από αυτά. Έρχεται σε μορφή gloss με απλικατέρ, όταν το απλώνεται είναι υγρό σαν νεράκι και αμέσως στεγνώνει σε μία ματ βελούδινη υφή που θα μείνει όοοολο το βράδυ χωρίς να τρίβεται ή να φεύγει. Εννοείται θέλω όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν και εννοείται περιμένω τις προτάσεις σας!
Elf Mineral Eyeshadow in Sassy & Erre Due Lasting Contour Eye no21: Για τα μάτια πάντα προτιμώ πιο διακριτικό μακιγιάζ με φυσικές σκιές αλλά έχω ερωτευτεί τη σκιούλα αυτή από την E.l.f σε μορφή pigment που δίνει απίστευτη γυαλάδα. Είναι ένα σούπερ λαμπερό μπρονζέ χρώμα που αφήνει σχεδόν υφή foil στα μάτια. Μαζί με τη σκιά χρησιμοποιώ το λευκό μολυβάκι ματιών από την Erre Due στην εσωτερική υγρή γραμμή, την εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι. Λίγη μάσκαρα και έτοιμο το μακιγιάζ για οποιαδήποτε περίσταση.

Ένα ρουζάκι που δε θα αγόραζα εύκολα από μόνη μου επειδή συνήθως προτιμώ τα πιο ροδακινί είναι αυτό από την Rock Attraction Collection της KIKO στην απόχρωση Guitar Rose. Κατ'αρχάς τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτή τη συσκευασία. Δίνει ένα όμορφο ροζ χρώμα υγείας στα μάγουλα με ελαφριά γυαλάδα, που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το συγκεκριμένο μου αρέσει να το απλώνω με το Blush Brush από Real Techniques για άψογο τελείωμα.
Αν θέλω ακόμη περισσότερη γυαλάδα στα μάγουλα χρησιμοποιώ το αγαπημένο Pinktastic Baked Βlush της E.l.f. που δίνει πολύ λάμψη χωρίς όμως να φαίνεται glittery. Στα συν του συγκεκριμένο ότι το χρησιμοποιώ και σαν σκιά αν θέλω απλά μία γυαλάδα σε όλο το κινητό βλέφαρο.
Ένα βερνίκι που είναι αντιπροσωπευτικό των αποχρώσεων που προτιμώ τον τελευταίο καιρό είναι το nude από τα Sexapill (που νομίζω είναι τα ίδια με τα Sixteen Cosmetics). Μου αρέσει πολύ το clean nude μανικιούρ, που δείχνει πολύ περιποιημένο, chic αλλά ταυτόχρονα minimal.
Για το τέλος σας άφησα την Roses De Chloe, πιο αντιπροσωπευτικό άρωμα (από το μπουκαλάκι μέχρι τη μυρωδιά και το όνομα) για την άνοιξη δεν υπάρχει. Έχει την χαρακτηριστική υπόξινη μυρωδιά της Chloe με έντονη όμως τη μυρωδιά τριαντάφυλλου. Love it!



Περιμένω να μου πείτε εσείς τι χρησιμοποιείται για την άνοιξη. Έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο;


19 σχόλια:

  1. Αχ είναι όλα τόσο όμορφα!!πως να τα αποχωριστείς!!??
    Πρέπει να δοκιμάσω και γω από τα υγρά κραγιόν της radiant!!!έχω ακούσει τόσο καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι παρα πολυ καλο!! Και εχουν πολλες αποχρωσεις για να διαλεξεις!!
      <3 <3

      Διαγραφή
  2. τα θέλω όλα!
    Καλά...για το κραγιόν δεν έχω λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κραγιόν της radiant το έχω στην απόχρωση 09 και το έχω λατρέψει παρόλο που δεν μου αρέσουν τα ματ! Όλα τα αγαπημένα σου είναι πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την τσεκάρω σιγουρα και αυτην την αποχρωση! Τωρα ψαχνω ενα πιο καθημερινο nude!

      Διαγραφή
  4. Το κραγιόν υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εϊναι καταπληκτικο! Και το βιολετι συνηθως δεν το προτιμω αλλα σε αυτο το κραγιον το εχω λατρεψει!

      Διαγραφή
  5. Πολύ γλυκούλια φαίνονται στη φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφα προϊόντα!! Το υγρό κραγιόν της Radiant μπήκε στη λίστα μου, το χρώμα του είναι τέλειο! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το υγρό κραγιόν της raddiant είναι φοβερό το είχα πάρει περυσι σε μια πορτοκαλί απόχρωση αλλά δεν συγκρίνεται με αυτην την απόχρωση !!!! Θα το αγοράσω σίγουρα!!! Φιλάκιααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το υγρό κραγιόν της radiant είναι φοβερό το είχα πάρει περυσι σε μια πορτοκαλί απόχρωση αλλά δεν συγκρίνεται με αυτην την απόχρωση !!!! Θα το αγοράσω σίγουρα!!! Φιλάκιααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίες επιλογές όλα! Το ρουζάκι της ΚΙΚΟ έχει φανταστική απόχρωση! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες φωτογραφίες και πολύ ανοιξιάτικο post!
    Tα matte της Radiant είναι πραγματικά υπέροχα!! Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε το Pinktastic! <3

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ομορφα μας τα παρουσίασες!
    Την ανοιξη χρησιμοποιω ανοιχτό ροζ σε ρουζ και καμια φορα λαχανί σκια ματιών ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχες φωτογραφίες, πολύ ανοιξιάτικα χρώματα! Το άρωμα από Chloe έχει τέλειο...μπουκαλάκι. Το έχω δοκιμάσει και πραγματικά όσο μου αρέσει το μπουκαλάκι του τόσο δεν μου αρέσει το άρωμά του :P Ένα άρωμα που έχω συνδυάσει με άνοιξη/καλοκαίρι είναι το Cotton musk από Urlic de varens..αν το πετύχεις πουθενά δοκίμασέ το, είναι το κάτι άλλο (και μόνο 10 ευρώ!) Εγώ δεν το βρίσκω τελευταία και έχω πέσει σε μια mini κατάθλιψη :P Πολλά φιλιά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή