”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Current Skincare Products

Hello! Τον τελευταίο καιρό το δέρμα μου δεν είναι στα καλύτερά του και σίγουρα οι αλλαγές του καιρού δεν με βοηθούν καθόλου. Ξεσπάει συχνά με ακμή και πέρασα το μισό Πάσχα με το πιγούνι μου να είναι αφυδατωμένο και να ξεφλουδίζει καθημερινά (nightmare!). Οπότε σκέφτηκα πως είναι καλή ιδέα να σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Γενικά είμαι πολύ πολύ επιλεκτική με τα προϊόντα που βάζω στο δέρμα μου και ειδικά όταν αυτό είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση, οπότε ό,τι σας δείξω είναι απόλυτα αγαπημένο και τεσταρισμένο σε ακραίες συνθήκες! Στην ίδια κατάσταση ήταν και το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα μου οπότε σας έχω και την αγαπημένη μου λοσιόν σώματος. Plus ένα hair care αγαπημένο γιατί...έτσι!


Ξεκινώντας με την απολέπιση του προσώπου μου τον χειμώνα δοκίμασα το Tea Tree Squeaky-Clean Scrub των The Body Shop και συνεχίζω να το αγαπώ ακόμη. Είναι ένα πολύ ήπιο απολεπιστικό με μικρούς κόκκους και λίγο μεγαλύτερους που λιώνουν πάνω στο δέρμα καθώς κάνετε μασάζ. Περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου που κάνει θαύματα για τα λιπαρά δέρματα με ακμή, δεν ξηραίνει το δέρμα και το αφήνει πολύ απαλό. Φυσικά έχει την έντονη μυρωδιά τεϊόδεντρου και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι αυτή η έντονη δροσιά όμοια με της οδοντόκρεμας.
Όπως σας είπα το δέρμα μου με τις αλλαγές του καιρού ήταν πολύ ξηρό για αυτό χρησιμοποιώ καθημερινά το Omega 3 Optimum Skin Oil της REN κάτω από την ενυδατική μου. Παλαιότερα αν μου λέγατε να βάλω οτιδήποτε λιπαρό στην επιδερμίδα μου θα έτρεχα χιλιόμετρα μακρυά (πόσο μάλλον έναν ορό που είναι σαν λαδάκι) αλλά έχοντας δοκιμάσει το συγκεκριμένο serum μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι όχι μόνο δεν κάνει το δέρμα μου να παράγει πιο πολύ λιπαρότητα αλλά το ισορροπεί και το βοηθά να αναπλαστεί και να επουλωθεί γρηγορότερα από τα σημάδια.




Εκτός από τα καθημερινά βήματα που έκανα, προσπαθούσα να χρησιμοποιώ και κάποια μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα μου. Οι δύο που ξεχώρισα αυτόν τον καιρό είναι η Face Mask with Green Clay της Apivita και η Flash Rinse 1 Minute Facial της REN. Η πρώτη κάνει εξαιρετική δουλειά για τη λιπαρότητα. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και τους πόρους (ειδικά γύρω από τη μύτη) και αφήνει ματ την επιδερμίδα. Περιέχει πράσινη άργυλο, ένα συστατικό που κάνει θαύματα στις λιπαρές ακνεϊκές επιδερμίδες. Για την δεύτερη έχω να σας πω απλά WOW! Όταν την πρωτοχρησιμοποίησα δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Με παρακίνησε η υπέροχη μυρωδιά της για να την χρησιμοποιήσω (σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό). Είναι ένα περίεργο προϊόν στη χρήση. Το απλώνεις κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα και είναι σαν να έχει μικρούς κόκκους, έπειτα βρέχεις ελαφρά τα χέρια σου και το ενυδατώνεις για να ενεργοποιηθεί η ενεργή βιταμίνη C. Το αφήνεις για 1 λεπτό και ξεβγάζεις. Και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! Κάνει την επιδερμίδα να λάμπει και  μειώνει πολύ τους πόρους. Το δέρμα μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος είναι απαλό και πολύ λείο (like a baby's butt).


Για την ενυδάτωση όλου του υπόλοιπου σώματός μου χρησιμοποιούσα καθημερινά το γαλάκτωμα σώματος με Αχλάδι και Περγαμόντο από τον Κορρέ. Η φρέσκια και λίγο γλυκιά μυρωδιά του είναι ο,τι πρέπει για την άνοιξη. Μυρίζει καθαριότητα και είναι αρκετά διακριτική. Για τα μαλλάκια λάτρεψα το Miraculus Oil της Garnier Fructis κυρίως για τη λουλουδένια μυρωδιά του. Μυρίζει θεικά! Και κάνει τα μαλλιά μου πιο λεία και απαλά μειώνοντας το φριζάρισμα.
Εσείς ποιά προιόντα χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για το δέρμα σας; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω;

12 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια προιοντα χρησιμοποιεις! Το scrub απο Body Shop μου φαινεται ενδιαφερον, ειμαι φανατικη των scrubs οποτε μολις προστεθηκε στην wishlist μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη μάσκα της apivita θέλω πολύ να την δοκιμάσω! Έχω μια με θαλάσσια λεβάντα που προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα αλλά θελω και αυτη με βαθύ καθαρισμο! Το λαδάκι από garnier το έχω βάλει στο μάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά περιμένω να μου τελειώσει πρώτα αυτό που έχω από body shop! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρησιμοποιείς ωραία πράγματα ! Το λαδάκι της fructis το χρησιμοποιώ και εγώ ,αλλά νομίζω το L oreal μ αρέσει πιο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη παρουσίαση!
    Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,το scrub από body shop(φαίνεται αρκετά ενδιαφερον!).
    Έχω κι εγώ τη μάσκα flash rinse 1 minute facial(από το κουτάκι του Glowbox Απριλίου),αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
    Σχετικά με το λαδακι που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό στα μαλλιά μου,είναι από Schwarzkopf(το crystal shine,από τη σειρά της Claudia Schiffer).Μυριζει υπέροχα και αφήνει τα μαλλιά πολυ απαλά!!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ! Με βασανίζει και μένα η ακμή και θα σου πρότεινα την μασκα της apivita με πρόπολη και την peel off απο την frezyderm! Τις έχω και τις 2 και ειδικα της frezyderm κανει θαυματα! Φιλια, Κωνσταντινα http://froufroukaiaromatabykandt.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα, αλλά βλέπω ότι η εταιρεία Ren έχει γίνει πολύ αγαπημένη τελευταία, οπότε το σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω. Πολύ όμορφο ποστ :)

    Φιλάκια πολλά,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία ανάρτηση! Πρόσφατα δοκίμασα αυτά τα γαλακτώματα του Κορρέ και έχω πάθει πλάκα!!!! Φιλιά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένες εταιρείες όλες! Κορυφαία η σειρά με tea tree του The Body Shop :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω πολύ κάποια στιγμή να δοκιμάσω γαλάκτωμα του Κορρέ. Έχει πολύ ωραία αρώματα. Και βέβαια με έβαλες σε μεγάλο πειρασμό για τη μάσκα της Ren, Φαίνεται πολύ καλή. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφη περιποίηση :) η μάσκα με πράσινο άργιλο είναι ένα από τα top προϊόντα για μένα χιχιχ
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή τη μάσκα της REN δεν την ήξερα και με έκανες να θέλω να τρέξω να την αγοράσω! Για να είναι του 1 λεπτού αρα είναι δυνατή. 1.Μήπως σου αφυδάτωσε την επιδερμίδα; 2.Έκανε καθόλου δουλειά στα σπυράκια; τα έκαψε δηλαδή ή απλά είναι για λάμψη;(επειδή το πορτοκάλι έχει οξέα λογικά θα βοηθάει) 3. Πιστεύεις οτι μια ευαίσθητη επιδερμίδα ανέχεται τη μάσκα; Ουφ αυτά χαχα απλά και μόνο επειδή με ξεσήκωσες!
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή