”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Organic Goodies

Hello! Σήμερα σας έχω ένα ποστ σχετικά με κάποια βιολογικά προϊόντα που δοκίμασα πρόσφατα από το site ΟrganicBrands.gr. Γενικά δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα αυτού του είδους, όμως με εξέπληξαν με την ποιότητά τους, αν σκεφτείτε και το γεγονός ότι πρόκειται για βιολογικά προϊόντα, εντελώς φυσικά, χωρίς χημικά και βλαβερές ουσίες για το δέρμα. Συγκεκριμένα δοκίμασα πραγματάκια από την εταιρία Organic Surge από τα οποία έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη.


Θα ξεκινήσω με το Refreshing Face Wash (5.00€) ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή τζελ, που δημιουργεί πλούσιο αφρό και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα από το μακιγιάζ και τους ρύπους. Περιέχει γεράνι και aloe vera, συστατικά που ενυδατώνουν και καθαρίζουν την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δεν ερέθισε καθόλου το δικό μου προβληματικό δέρμα ούτε δημιούργησε ακμή, αντιθέτως το καθάρισε χωρίς να το αφυδατώσει. Ωστόσο όσες έχετε λιπαρό δέρμα, εάν έχετε συνηθίσει σε προϊόντα καθαρισμού που αφήνουν στεγνό, χωρίς λιπαρότητα το δέρμα σας, ίσως το συγκεκριμένο να σας φανεί ότι δεν καθαρίζει τόσο πολύ. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου με το σαπουνάκι χρησιμοποιούσα την Blissfull Daily Moisturizer (16.00€) , μία ενυδατική με Έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου, λεμονιού και Σταφυλιού. Πρόκειται για μία ενυδατική αρκετά απαλή στην υφή, που δεν βάρυνε το πρόσωπό μου αλλά άφησε την επιδερμίδα μου λεία και λαμπερή. Κάτι που επίσης παρατήρησα είναι ότι το μακιγιάζ στρώνει από πάνω της μια χαρά χωρίς να δημιουργείτε κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο προϊόν, το οποίο αγάπησα λίγο περισσότερο από τα άλλα, είναι το Skin Perfecting Face Polish, ένα Scrub προσώπου με λεπτούς κόκκους από κουκούτσι ελιάς και εκχύλισμα Giinkgo Biloba (9.80€). Το χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα και βοήθησε πολύ να γίνει το δέρμα μου πιο λείο. Το απολέπιζε ενώ ταυτόχρονα το άφηνε και ενυδατωμένο. Το συγκεκριμένο δεν κάνει αφρό, έχει περισσότερο μορφή γαλακτώματος ενώ η υφή του μοιάζει πολύ με τα Scrub από την Body Shop, που περιέχουν λεπτούς και λίγο πιο χοντρούς κόκκους peeling που διαλύονται σιγά σιγά πάνω στο δέρμα.



Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε το καθένα ξεχωριστά αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και σε σετ σε ακόμη πιο καλή τιμή (εδώ). Το site για παραγγελίες άνω των 20€ έχει δωρεάν μεταφορικά. Επίσης η εξυπηρέτηση είναι άμεση και τα πραγματάκια φτάνουν στην πόρτα σας πολύ πολύ γρήγορα.
Μαζί με αυτά τα τρία πραγματάκια παρέλαβα και αρκετά δειγματάκια. Μία κρεμούλα από την Pure Elements και ένα πακετάκι από τα Single Notes της Balm Balm Organics, αρωματάκια με μία μόνο νότα που μπορείτε να τα φορέσετε είτε μόνα τους είτε συνδυασμένα για μοναδικό άρωμα. Εγώ ξεχώρισα το Ρόδι Γεράνι και το Μανταρίνι αλλά μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Περγαμόντο, Ylang Ylang, Λεβάντα, Νεραντζιά και Δυόσμο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά τα προϊόντα; Προτιμάται τα βιολογικά προϊόντα;

18 σχόλια:

  1. Από Organic Surge έχω δοκιμάσει μόνο το refreshing face wash, το οποίο είχα βρει στο winter cherrybox και μου αρέσει αρκετά! Θα ήθελα σίγουρα να δοκιμάσω και την ενυδατική, καθώς τα συστατικά της ακούγονται ενδιαφέροντα. Δεν είχα ιδέα για τα single notes! Θα τα τσεκάρω σίγουρα!! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ! Φιλιά, Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα single notes ειναι πολυ καλα ειδικα αν δεν αντεχεις τα πολυπλοκα βαρια αρωματα και θες κατι φρεσκο και απλο!
      Η ενυδατικη ειναι πολυ καλη το ιδιο και το σαπουνακι!
      Φιλακια!!

      Διαγραφή
  2. Έχω ψωνίσει απο αυτό το σάιτ πρόσφατα τελείωσα ενα σαμπουάν απο εκεί ονομαζόταν Eco , μου άρεσε πολύ θα το ξαναγοραζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οικολογικο σαμπουαν δεν εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα πολυ!
      Γενικα προσπαθω να μην χρησιμοποιω πλεον τοσο χημικα αλλα πιο πολυ βιολογικα προιοντα!

      Διαγραφή
  3. ααα ροζ <3
    γενικά μ αρέσουν όσο πιο φυσικά και βιολογικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι εχουν ομορφες συσκευασιες! Ροζ ροζ ροζ!
      Κι εγω προτιμω τα βιολογικα!

      Διαγραφή
  4. Scrub σε μορφή γαλακτώματος δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, και το ότι είναι βιολογικό το κάνει ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αρκετα καλο ακομα και για τα λιπαρα δερματα και αφηνει πολυ απαλη την επιδερμιδα!

      Διαγραφή
  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχουν πολύ όμορφες συσκευασίες και το scrub σε μορφή γαλακτώματος ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ καλα προιοντα!
      Να δοκιμασεις το scrub ειναι καταπληκτικο!

      Διαγραφή
  6. Δεν τα έχω ξαναδεί, αλλά φαίνοτναι πολλά υποσχόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχω δοκιμασει, φαινονται πολυ καλα, αγαπαμε βιολογικα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα, όμως φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Amazing! You write so interesting posts and make very beautiful photos! Like your blog!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή