”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Nail-ed Tuesday: Pastel Sprinkles Candy Nails


Γεια σας! Σήμερα σκέφτηκα να σας ένα Nail-ed post αφού την περασμένη Παρασκευή δεν μπόρεσα να ποστάρω κάτι. Πρόκειται για ένα εύκολο σχεδιάκι ιδανικό για την εποχή. Αν ακόμη δεν έχετε συνηθίσει τα πιο ανοιχτά χρώματα στα νύχια σας αλλά θέλετε και κάτι πιο χαρούμενο για την εποχή τα παστέλ είναι η λύση. Εγώ τα συμπεριέλαβα σε ένα κάπως αφηρημένο σχεδιάκι που θυμίζει λίγο χρωματιστή τρούφα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το κάνετε μέσα σε δέκα λεπτά και δεν χρειάζεται κανένα εργαλείο.

Τι χρησιμοποίησα:
-Παστέλ Γαλάζιο
-Λευκό
-Παστέλ Ροζ
-Ροδακινί
-Βερνίκι με εφέ άμμου
-Ματ top coat



Πως το έκανα:
1) Πέρασα δύο στρώσεις από το γαλάζιο βερνίκι σε όλα τα νύχια εκτός από το μεσαίο και τον δείκτη. Στο μεσαίο νύχι πέρασα δύο στρώσεις από το λευκό βερνίκι. Στον δείκτη χρησιμοποίησα ένα πολυσυζητημένο βερνίκι από την ΚΙΚΟ από τη σειρά Cupcake, το νούμερο 42, το οποίο δίνει εφέ cupcake στα νύχια. Στην ουσία πρόκειται για ένα βερνίκι όμοιο με αυτά του εφέ άμμου με πολύ έντονη ανάγλυφη υφή. Η βάση του είναι ένα peachy nude και περιέχει και μικρά ροζ κοκκινωπά κομματάκια. Είναι απίστευτα σταθερό δεν χρειάζεται καν top coat και δεν ξεφλουδίζει με τίποτα!

2)Στο μεσαίο νύχι με το λευκό βερνίκι θα κάνουμε το σχεδιάκι. Με τα παστέλ χρώματα και το πινελάκι από το ίδιο το βερνίκι έκανα τυχαίες μικρές γραμμές όχι πολύ παχιές σε όλο το νύχι. Ξεκίνησα με το γαλάζιο χρώμα, έπειτα με το ροδακινί και τέλος με το ροζ. Κάποιες γραμμές πέφτουν τυχαία η μία πάνω στην άλλη, ενώ δεν ξέχασα να σχηματίσω μερικές και στις γωνίες του νυχιού. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην έχει πολύ βερνίκι επάνω στο πινελάκι γιατί τότε δεν θα σας βγουν λεπτές γραμμές αλλά κουκκίδες. Πέρασα μία στρώση με ένα κανονικό top coat πρώτα και έπειτα πέρασα το ματ.

3) Αφού στέγνωσαν τα γαλάζια νύχια πέρασα και σε αυτά μία στρώση από το ματ top coat μου.




P.s Ελπίζω να με συγχωρέσετε που δεν σας έχω σήμερα βήμα βήμα tutorial με φωτογραφίες αλλά το σχεδιάκι ήταν μεταμεσονύκτια έμπνευση και ήταν αδύνατο να βγάλω σωστές φωτογραφίες χωρίς το φως της ημέρας!

Για πιο chic look μπορείτε να αντικαταστήσετε τα χρωματιστά sprinkles με μάυρο βερνίκι και το cupcake nail polish του δείκτη με ένα απλό nude χρώμα.

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό κουφετένιο σχεδιάκι. Θα τα πούμε την Παρασκευή!  

14 σχόλια:

  1. Είναι άκρως ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά χρώματα και είναι τόσο ωραία! Το εφέ άμμου είναι υπέροχο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) :) <3 Είναι και πολύ πιο έντονο από άλλα βερνίκια με εφέ άμμου!

      Διαγραφή
  2. Πολύ πολύ όμορφο και άκρως ανοιξιάτικο μανικιούρ!! Το βλέπεις και σου φτιάχνει η διάθεση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφο! Το μανό της KIKO το ζήλεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εϊναι πολύ καλο!! Μακάρι να είχαμε ΚΙΚΟ και στην Ελλάδα!

      Διαγραφή
  4. Πόσο πιο όμορφο!! Πες μου για το δαχτυλίδι σου το χρωματιστό από πού το πήρες, γιατί με ξετρέλανε :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δύο δαχτυλίδια μαζί και τα πήρα από τα Η&Μ σε σετ μαζί με ένα τρίτο σε παρόμοιο σχέδιο! Τα πήρα την περασμένη εβδομάδα οπότε σίγουρα υπάρχουν ακόμη!

      Διαγραφή
  5. Τι γλυκουλια αυτο το baby blue το λατρευω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ! Και μου αρέσει πολύ όταν το βλέπω και σε gel manicure που είναι πολυ πολυ γυαλιστερο!

      Διαγραφή
  6. έχω το μανό από kiko σε πράσινους τονους!!! πολύ πολύ καλό και μεγάλη διάρκεια.!!! εννοείται πως το σχεδιάκι είναι υπέροχο. για ακόμα μια φορά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό στην πράσινη απόχρωση το έχει η αδερφή μου! Είναι τέλειο!
      <3 <3

      Διαγραφή