”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Nail-ed Friday: Donuts & Coffee


Hello! Σήμερα σας έχω ένα super cute σχεδιάκι για τα νύχια το οποίο είδα σε ένα βιντεακι στο Youtube και είπα να το αναπαράγω και να σας το δείξω! Πρόκειται για ένα nail design με Donuts και Καφέ δύο αναμφισβήτητα "in" πράγματα που βλέπουμε πλέον παντού. Νομίζω ότι είναι πολύ γλυκούλι σχέδιο και είναι ιδανικό για την εποχή αφού μπαίνει η άνοιξη αλλά ο καιρός ακόμη δεν μας αφήνει να το πιστέψουμε με το κρύο και τις βροχές.



Τι χρησιμοποίησα:
- Γκρί "Ποντικί" βερνίκι
- Παστέλ Ροζ
- Παστέλ Κίτρινο, Καφέ, Σκούρο Καφέ Λευκό και Ροζ (για τα Donuts)
-Λευκό Καφέ και Πράσινο (για τον καφέ)
-Οδοντογλυφίδα, Dotting tool και λεπτό πινελάκι
-Top Coat

Πως το έκανα:
1. Ξεκίνησα βάφοντας όλα μου τα νύχια με το ανοιχτό γκρί εκτός από το μεσαίο το οποίο έβαψα με το ροζ.
2. Για τα Donuts: Με το κίτρινο (με το πινελάκι από το ίδιο το βερνίκι) σχημάτισα δύο ημικύκλια διαγώνια στις άκρες του νυχιού. Με το σκούρο καφέ έκανα δύο μικρότερα ημικύκλια μέσα στα κίτρινα αφήνοντας λίγο κίτρινο να φαίνεται στις άκρες και στο κέντρο. Με την οδοντογλυφίδα έκανα μικρές κουκιδίτσες με το σκούρο καφέ, το ροζ και το άσπρο για να φαίνεται ότι το donat μου έχει χρωματιστή τρούφα. (φωτογραφία 1)
3. Για τον καφέ: Με το καφέ χρώμα  σχημάτισα το κύπελλο από τον καφέ, στο επάνω μέρος πιο φαρδύ και λίγο πιο στενό στο κάτω μέρος. Με το λευκό βερνίκι σχημάτισα την σαντιγύ, ένα σχήμα κόνου με στρυγγυλεμένες όμως άκρες. Με το λεπτό πινελάκι έκανα μία λεπτή λευκή γραμμή στο κέντρο του καφέ και μία μικρή καρδούλα στο κέντρο. Μέσα στη λευκή καρδούλα σχεδίασα μία μικρότερη ροζ καρδούλα. Αυτό είναι το "σηματάκι" του καφέ. Τελείωσα με μία λευκή πλάγια γραμμή πάνω στην σαντιγύ για καλαμάκι. (φωτογραφία 2)
4. Στα υπόλοιπα νύχια μου έκανα μικρές λευκές καρδούλες. Πέντε στον παράμεσο και από μία μεγάλη καρδούλα στο κέντρο του αντίχειρα και του μικρού νυχιού μου.
5.Αν θέλετε να κάνετε ένα από τα δύο σχεδιάκια (είτε τον καφέ είτε τα donuts) μπορείτε να αντικαταστήσετε το άλλο σχεδιάκι με ένα ροζ glitter και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο.

1

2



Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό λιγουρευτό σχεδιάκι. Χαίρομαι που επιτέλους μπαίνει η άνοιξη γιατί είναι η αγαπημένη μου περίοδος να κάνω σχεδιάκια για τα νύχια!

10 σχόλια:

  1. Υπέροχο το σχέδιο και οι αποχρώσεις που επέλεξες!!! Φιλιάαα
    kwnstantinan.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωω δεν πάμε και για κανέναν καφέ live??γιατί ωραίος στα νύχια αλλά...άλλο πραγμα το real!!χχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα τι γλυκουλια ειδικα τα ντονατς φαινονται τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γλυκό σχέδιο, έχεις ταλέντο! :) Φιλιά πολλά Μπέτυ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή