”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

REN Regime Kit Review

Hello! Σήμερα σας έχω ένα ποστ για μία αγαπημένη εταιρία για την οποία σας είχα μιλήσει ξανά πριν λίγο καιρό. Πρόκειται για ένα  kit με προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη REN, ένα κουτάκι με 4 προϊόντα κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα. Έξαλλου όπως και το ίδιο του κουτάκι λέει στη συσκευασία του με αυτά τα προϊόντα "You'll forget you have sensitive skin". Κάτι που είναι απόλυτα αλήθεια!

Το kit περιέχει τρία προϊόντα σε κανονικό μέγεθος και ένα sample που βέβαια μόνο ποσότητα δείγματος δεν είναι. Έρχονται σε ένα πολύ κομψό μεταλλικό κουτάκι που σίγουρα θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον! Είναι προϊόντα που βοηθούν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, το αναζωογονούν και το τονώνουν, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αντιγήρανση και την ενυδάτωσή του σε βάθος. Εγώ έχω να σας εξομολογηθώ ότι όταν είδα τα πραγματάκια (μετά την αρχική χαρά και τρέλα να τα δοκιμάσω οοοολα) ήμουν λίγο διστακτική και αυτό γιατί όπως ξέρετε έχω πολύ λιπαρό δέρμα με ακμή οπότε όταν ακούω για πλούσιες ενυδατικές και cleansing milks με πιάνει μία φοβία ότι προσθέτω λιπαρότητα στο δέρμα μου και θα βγάλω ακόμη περισσότερα σπυράκια. Ωστόσο αποφάσισα να τα δοκιμάσω όλα και για να σας πω την ειλικρινή μου γνώμη και γιατί γενικά πιστεύω πολύ στην REN και ήλπιζα να με διαψεύσει. Κάτι που φυσικά και έγινε.
Χρησιμοποιώ όλα τα προϊόντα για αρκετές εβδομάδες και μάλιστα σε μία πολύ άσχημη περίοδο που το δέρμα μου λόγω κρύου είναι ευαίσθητο, έχει ξεραθεί πάρα πολύ και κοκκινίζει. Δεν έχω παρατηρήσει να μου δημιουργούν περισσότερη ακμή, αντιθέτως βοηθούν να καταπραϋνθεί το δέρμα μου που ήδη στεγνώνει από τα προϊόντα κατά της ακμής και επιβαρύνεται από το κρύο.
 Tip: Είναι πολύ σημαντικό να ενυδατώνεται το δέρμα σας όταν έχετε ακμή καθώς όλα τα αντιακνεϊκά προϊόντα το στεγνώνουν (εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός τους για να ξεραθούν τα σπυράκια). Όταν όμως η επιδερμίδα ξηραίνεται παράγει ακόμη πιο πολύ λιπαρότητα για να ισορροπήσει αυτήν την κατάσταση με αποτέλεσμα και να έχετε ξεραμένο δέρμα και να βγάζετε περισσότερα σπυράκια.



Θα ξεκινήσω με το Evercalm Cleansing Milk, ένα απαλό καθαριστικό γαλάκτωμα σχεδιασμένο να καταπραΰνει το λεπτό δέρμα. Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Η Evercalm Global Protection Day Cream είναι μία κρέμα ημέρας με αντιγηραντικές ιδιαιτερότητες, που ενυδατώνει υπέροχα το αντιδραστικό μου δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το μακιγιάζ στρώνει από πάνω της υπέροχα χωρίς να τονίζονται τα ξηρά σημεία. Η V-Cense Revitalising Night Cream είναι μία παχύρρευστη, λιπαρή κρέμα νυκτός με αντιοξειδωτική προστασία για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, που εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. Την συγκεκριμένη την απλώνω κάθε βράδυ στα σημεία που είναι "αφυδατωμένα" ( στο πιγούνι, γύρω από τη μύτη και στο μέτωπο) και αφού απορροφηθεί προχωράω με την νυκτερινή θεραπεία μου για τα σπυράκια. Τέλος το Vita Mineral Omega 3 Serum είναι ένας ορρός που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα με τα Ωμέγα 3 λιπαρά Οξέα που περιέχει. Είναι σαν λεπτόρρευστο λαδάκι το οποίο χρησιμοποιώ (μία σταγονίτσα) μαζί με την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύκτας και πάλι στα σημεία αυτά που είναι πολύ ξεραμένα. Από τη δεύτερη ημέρα που τα χρησιμοποιούσα παρατήρησα μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου, που ενυδατώθηκε άμεσα και έγινε πιο λείο και λαμπερό.
Ένα ακόμη προϊόν για το οποίο ήθελα να σας μιλήσω είναι ο καινούργιος ορρός Instant Firming Beauty Shot σε μορφή τζελ που συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο λεία και διαρκεί πολύ!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Τι κάνετε για να αντισταθείτε στο κρύο κι να φροντίσετε το δέρμα σας;

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι από την εταιρία REN αλλά είμαι πάντα θετική σε προτάσεις!! Νομίζω ότι θα μπορούσα να ρίξω μια ματιά και στο συγκεκριμένο κουτάκι μιας και εγώ έχω θέμα ξηροδερμίας λόγω της αγωγής κατά της ακμής.. :)
    Πολύ όμορφο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει ουτε εγω κατι απο ren, πολυ ωραιο review Μπετυ μου ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα αλλα θα τα έχω υπόψιν μου σίγουρα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει !! έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα λέτε να με βοηθήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή