”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Nail-ed Friday: It's all about that plaid!


Hello! Σήμερα σας έχω αγπημένο σχεδιάκι που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και επιτέλους το έκανα και είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Το καρό είναι huge fashion trend φέτος με όλα τα grudgy καρό ποθκάμισα και τα χουχουλιάρικα καρό φουλάρια, οπότε γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να το φορέσετε και στα νύχια σας; Αυτό το σχέδιο μπορεί να δείχνει περίπλοκο και δύσκολο, στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά εύκολο και εγώ θα σας δείξω πως να το πετύχετε σε τρία απλά βήματα. Το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε είναι ένα λεπτό πινελάκι...και λίγο σταθερό χέρι (ειδικα για αυτό το άτιμο δεξί χέρι που δεν βάφετε με τίποτα με το αριστερό #truestory).


Τι χρησιμοποίησα:

Σκούρο γκρι βερνίκι Sixteen Cosmetics No
Ανοιχτό γκρι βερνίκι Sixteen Cosmetics No
Taupe Silver Glitter H&M
Μπορντό, Λευκό και Δαμασκηνί βερνίκι για τις γραμμές

Πώς το έκανα:
1. Έβαψα τα τρά μεσαία νύχια μου με το ανοιχτό γκρι και τα δύο ακρινά με το σκούρο βερνίκι και τα άφησα να στεγνώσουν καλά. Στο μεσαίο δάχτυλο πέρασα δύο στρώσεις από το glitter μου.
2. Για το καρό ξεκίνησα κανοντας μία κάθετη και μία οριζόντια παχιά γραμμή στο πλάι του νυχιού (σχεδόν σαν σχήμα +) με το λευκό βερνίκι. Στην άκρη των δύο λευκών γραμμών τράβηξα μία πιο λεπτή γραμμή με το σκούρο δαμασκηνί και ακολούθησα με μία ίδια γραμμή στο εσωτερικό των λευκών γραμμών. Τελείωσα τραβώντας δύο γραμμές με το μπορντό στην αντίθετη πλευρά από τις λευκές. 
Tip: Είναι σημαντικό να "παίξετε" με τα μεγεθη των γραμμών γιατί αυτό είναι που θα κάνει το σχέδιο πιο ρεαλιστικό και να μοιάζει πιο πολύ με καρό ύφασμα.
3. Πέρασα top coat σε όλα μου τα νύχια για λείο γυαλιστερό αποτέλεσμα. Για να μην σας χαλάσουν οι γραμμές και ενωθούν τα χρώματα από το πινελάκι του top coat φροντίστε να βάλετε αρκετή ποσότητα και να κρατάτε το πινελάκι όσο πιο παράλληλα προς το νύχι μπορείτε.


Αν το δοκιμάσετε στείλτε μου φωτογραφίες ή ταγκάρετέ με στο instagram (@mintfloraldiary). Σας φιλώ και θα τα πούμε στο επόμενο ποστ μου!

22 σχόλια:

  1. Αχ, αυτά τα sixteen που στεγνώνουν τόσο γρήγορα, απλά τα αγαπώ! Πολύ ωραίο σχέδιο , αλλά δύσκολο για το δικό μου χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω τα λατρευω! Νομιζω οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τίποτα από άλλες ακριβότερες εταιρίες!

      Διαγραφή
  2. το ασημι ειναι τελειο..με ξετρελανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω το λάτρεψα γιατί έχει και πολύ διακριτικό ροζ glitter και του δίνει ακόμη περισσότερη διάσταση!

      Διαγραφή
  3. Τι τυχερή που πιάνουν τα χέρια σου, εγώ είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως χιχι από τα αγαπημένα μου σχέδια και χρώματα το συγκεκριμένο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως δεν ειναι πολυ δύσκολο, πιο πολύ δείχνει περίπλοκο παρά είναι!:) Σε ευχαριστώ πολύ!! <3

      Διαγραφή
  4. Για άλλη μια φορά μένω με το στόμα ανοιχτό <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο και χειμερινό! <3<3 Αυτό το glitter με ελκύει πολύ!
    Φιλάκια πολλά Μπέτυ! :D
    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει ακόμη στα H&M οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ!!! Είναι τέλειοοο!

      Διαγραφή
  6. Αμαν εχασα το blog σου τοσο καιρο, δεν μου εβγαζε τις ανακοινωσεις στο κεντρικο Ο_Ο αααα ...υπεροχο το σχεδιο ενταξει respect τι αλλο να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Awwwwwww ευχαριστώωωωω! Δεν πειράζει που το έχασες αρκεί που το βρήκες τώρα παλι! χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο αυτό το glitter! Και το σχεδιάκι εννοείται πολύ ωραίο! Σκεφτόμουν κι εγώ να κάνω ένα με καρό αλλά όλο το ανέβαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην το αναβάλλεις άλλο! Αν δεν το κάνεις τώρα που το απαιτεί ο καιρός πότε θα το κάνεις;; :P

      Διαγραφή