”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Nail-ed Friday: 2 Easy Nail Designs for Short Nails

Και σας σπάει το νύχι...και πανικός...και θρήνος...και μετά που θα τα κάνετε τα ωραία σχεδιάκια για τα νύχια που σας δείχνω; No worries κορίτσια σας έχω καλυμμένες. Πριν κάποιες μέρεq έσπασε το ένα νύχι μου εεντελωως και όπως καταλαβαίνετε φαινόταν χάλια με τα υπόλοιπα μακρυά οπότε αναγκάστηκα να τα κόψω όλα. Αλλά δεν ήθελα να αποχωριστώ τα nail designs μου και να μην κάνω και κάποιο ποστ οπότε σκέφτηκα να σας δείξω δύο εύκολα σχεδιάκια που όλες μπορείτε να τα κάνετε (ακόμη και εσύ η αρχάρια!) που είναι τέλεια και για πολύ κοντά νύχια.

1. Teeny tiny triangle
Ναι ναι είναι όσο απλό είναι και ο τίτλος του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό πινελάκι και 2-3 διαφορετικά βερνίκια. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα εγώ όμως επέλεξα ένα must φθινοπωρινό χρώμα. Βάφετε τα νύχια σας με το βασικό σας χρώμα και με το πινελάκι σχεδιάζετε μικρά τριγωνάκια στη βάση του νυχιού. Είναι σημαντικό να είναι μικρά ειδικά αν εχετε κοντα νύχια γιατί έτσι θα δείχνει πιο σικ το σχέδιο. Εγώ πρόσθεσα και ένα λεπτό χρυσό περιγραμμα γιατί μου φάνηκε ότι χρειαζόταν κάτι έξτρα το σχέδιο.


Polishes used:
China Glaze Fifth Avenue
Sixteen Cosmetics no534
H&M Stay Golden

2.Ombre it!
Το όμπρε συνεχίζει να αποτελεί τάση στα μαλλιά, στα νύχια ακόμη και στα χείλη και είναι ό,τι πρέπει για εσάς με τα πιο κοντά νύχια γιατί ακριβώς δίνει την εντύπωση πως είναι πιο μακρυά. Σας έχω κάνει ήδη αναλυτικό ποστ  (εδώ) με το πως να κάνετε ομπρε στα νύχια σας και αυτό το σχεδιάκι ακολουθεί ακριβώς τα ίδια βήματα απλώς με διαφορετικά χρώματα. Για vampy dark αποτέλεσμα επέλεξα ένα σκούρο σχεδόν μαύρο μελιτζανί και ένα σκούρο burgundy. Για ακόμη πιο ιδιαίτερο μανικιούρ αντικαταστήστε το βυσσινί με ένα έντονο φουξ!

 Polishes used:
China Glaze Evening Seduction
CR no480

Εσείς τι προτιμάτε κοντά ή μακρυά νύχια; Ποιό από τα δύο σχεδιάκια σας άρεσε περισσότερο;

6 σχόλια:

  1. Υπέροχα! Ειδικά το πρώτο είναι καταπληκτικό.
    Θα το φτιάξω σίγουρα για "χριστουγεννιατικο" μανικιούρ :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο μ' άρεσε κι εμένα πολύ, όχι πως το δεύτερο πάει πίσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδικά το πρώτο σχέδιο μου άρεσε τόσο πολύ! Θα το κάνω και γω όταν έχω έμπνευση, με άλλα χρώματα βέβαια κυρίως στη βάση.. προτιμώ ακόμη πιο σκουρόχρωμα βερνίκια το χειμώνα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο τέλειες οι προτάσεις σου!! Κρατάω πάντα τα νύχια μου κοντά, οπότε μου ταιριάζουν απόλυτα και οι δύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα και τα δύο! #_# <3 Τα χρώματα στο δεύτερο look είναι τέλεια!
    Φιλάκια πολλά!
    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα σχεδιάκια γι'άλλη μια φορά! Πιάνει το χέρι σου βρε παιδί μου! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή