”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Nail-ed Friday: 2 Easy Holiday Nail Designs

Hello! Ποια είναι ενθουσιασμένη με τα Χριστούγεννα που έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα;;;; Εγώ σίγουρα είμαι! Με το σημερινό σχεδιάκι λοιπόν θα ξεκινήσω σιγά σιγά τα Χριτουγεννιάτικα nail designs που ελπίζω φέτος να είναι πολύ περισσότερα από τα περσινά γιατί είναι τα αγαπημένα μου σχεδιάκια EVER!! Σήμερα σας έχω κάτι πιο χαλαρό (ε δεν θα ξεκινήσουμε και αμέσως με τον Ρουντολφ!) και σικ, πολύ γυαλιστερό όμως και glittery. Επίσης επέλεξα δύο σχεδιάκια που είναι εύκολα να τα κάνετε όλες και, όπως και στην προηγούμενη Nail-ed Friday, απαιτούν ελάχιστα εργαλεία και ικανότητες.

1. Gold Tip French Manicure
Το πρώτο σχεδιο είναι το κλασικό αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ with a twist. Ξεκίνησα βάφοντας όλα μου τα νύχια με ένα λευκό βερνίκι και τα άφησα να στεγνώσουν παρα πολύ καλά. Είναι σημαντικό να τα αφήσετε να στεγνώσουν εντελώς γιατί θα κολλήσουμε σελοτέιπ για το tip και αν δεν έχει στεγνώσει το μανό σίγουρα θα σας χαλάσει όταν αφαιρέσετε το σελοτέιπ. Αφού λοιπόν έχουν στεγνώσει όλα τα νύχια κόλλησα από ένα κομμάτι σελοτέιπ σε όλα εκτός από τον παράμεσο, αφήνοντας ένα μικρό κομμάτι στο πάνω μέρος για να βάλω το glitter μου. Για αυτό το μανικιούρ επέλεξα χρυσό glitter γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο και γιορτινό με τη λευκή βάση. Στον παράμεσο πέρασα όλο το νύχι με το glitter για ακόμη περισσότερη λάμψη.


Nail Polishes Used:
Sixteen Cosmetics
H&M Stay Golden

Tip: Για να καταφέρετε το glitter να είναι πυκνό στο νύχι και να μην έχει κενά, χωρίς όμως να χρειαστεί να περάσετε πολλές στρώσεις από το βερνίκι (που δεν θα στεγνώσουν ποτέ) ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους.
 1.Εφαρμόστε το glitter σε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Αυτό θα βοηθήσει να αποροφηθεί το περιττό βερνίκι από το σφουγγαράκι και να μείνουν στην επιφάνειά του τα κομμάτια του glitter. Έπειτα απλά περνάτε με το σφουγγαράκι την επιφάνεια του νυχιού. 
2.Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε αν απλώσετε το glitter με μία μπατονέτα. Αυτός ο τρόπος είναι πολύ καλός αν υπάρχουν κάποια κενά σε πιο μικρή επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε και αν θέλετε να κάνετε ένα σταδιακό σβήσιμο, σαν ομπρε, με το glitter.
3.Τέλος μπορείτε να πάρετε τα κομμάτια του glitter με μία οδοντογλυφίδα τοποθετώντας τα όπου θέλετε. Ο τρόπος αυτός όμως δεν ενδυκνειται για μεγάλες επιφάνειες αλλά περισσότερο για λεπτομέρειες.



2.Rose Gold Gradient
Το δεύτερο σχεδιάκι για σήμερα έχει ως βάση του ένα nude πολύ ανοιχτό ροζ χρώμα. Με ένα ροζ χρυσό glitter πέρασαμία πυκνή στρώση στο πάνω μέρος των νυχιών. Για να κάνει το ντεγκραντάρισμα πέρασα ένα λιγότερο πυκνό glitter ξεκινώντας από τη μέση του νυχιού. Για ακόμη πιο ακριβές αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παραπάνω τρόπους εφαρμογής glitter.


Nail Polishes used:
Yazoo
Gina
Wet n wild 
Τα συγκεκριμένα σχεδιάκια μου αρέσουν πάρα πολύ για την περίοδο των γιορτών και αν δεν βρω κάτι άλλο σίγουρα θα κάνω ένα από τα δύο στα νύχια μου τότε! Εσάς ποιο από τα δύο σας άρεσε περισσότερο;

13 σχόλια:

  1. το πρωτο σχεδιο ειναι ερωτας...τρελαθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαπα!!! τι υπέροχα σχέδια είναι αυτάαααααααααααααααααα!!! σούπερ και τα δύο!!!! <3 :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικά και τα 2 σχεδιάκια!! Σε βάζουν σε πολύ γιορτινή διάθεση (τουλάχιστον εμένα χαχα :P) Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία δουλειά!! Τρελάθηκα με τα golden tips! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Stay Golden είναι απ'τα καλύτερα χρυσά μανό! Πολύ όμορφα σχεδιάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι τελειααααα και τα δύο!!!!!! <3
    Ιδιαίτερα το πρώτο,είναι ο,τι πρεπει για τις ημέρες των γιορτών ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ πραγματικά αν θα δείξεις κάτι που δεν θα μ' αρέσει! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα και τα δύο! Ξεχώρισα λίγο περισσότερο το δεύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχα και τα 2 και άκρως γιορτινά όντως!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι φοβερά και τα δύο!!! Και η εποχή το τραβάει το γκλίτερ!! <3
    Φιλάκια πολλά! :)

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο post και μου έδωσες ιδέα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω σήμερα στα νύχια μου! Το γκλίτερ είναι αγάπη, ειδικά τέτοιες μέρες ;) Φιλιάαα xx

    http://messytopknot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή