”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Kiko Cosmetics Review & Swatches

Η Kiko είναι μία εταιρία που πρόσφατα ανακάλυψα και σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο γνωστή στη beauty community. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη κάποιο κατάστημα, μπορείτε όμως να βρείτε προιόντα της online στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια που μου έφερε η αδερφή μου από ένα ταξίδι της. Για να διευκολυνθείτε και εσείς με το review κάτω από κάθε προιόν θα σας έχω rating με άριστα το ♥5/5.
Γενικά από αυτά που δοκίμασα εγώ πιστεύω πως η ποιότητά των προιόντων σε σχέση με την τιμή τους είναι πάρα πολύ καλή. Όλα είναι πολύ οικονομικά και η συσκευασία δεν μοιάζει καθόλου φτηνή αντίθετα είναι αρκετά γερή και φαίνεται ότι θα κρατήσει για καιρό. 
1.Rock Attraction Blush in Guitar Rose 02- 4€
Αν δεν δοκιμάσετε κάποιο από αυτά τα ρουζάκια δεν ξέρετε τι χάνετε. Βουτυρένια, απαλή υφή με καλή απόδοση και μία ωραία γυαλάδα χωρίς να είναι πολύ shimmery ή glittery. Το δικό μου είναι το perfect baby pink με περλέ γυαλάδα που κάνει μαγουλάκια έτοιμα για τσίμπημα. ♥3.5/5
2.Smart Lipstick in Natural Neige no901, Mauve Pink 917- 3.90€
Από όλα όσα δοκίμασα αυτά τα κραγιονάκια μου άρεσαν περισσότερο. Πολύ ενυδατικά με απόδοση που χτίζεται με λίγες στρώσεις, αφήνουν τα χείλη βελούδινα και γυαλιστερά και μυρίζουν μπισκότο!! Η πρώτη απόχρωση είναι ένα πολύ φυσικό nude με έναν τόνο που φέρνει σε καραμέλα, χωρίς καθόλου shimmer. Δεν με κάνει να φαίνομαι σαν νεκρή και δείχνει υπέροχο τώρα με το μαύρισμά μου. Το δεύτερο είναι ένα φυσικό ροζάκι με πολύ διακριτικό shimmer, σαν το χρώμα των χειλιών μου αλλά λίιιιγο καλύτερο. ♥5/5
3.Colour Kajal Eye Pencil in Blue 109- 4.20€
Ήθελα πολύ ένα μπλε eyeliner και το συγκεκριμένο έχει ακριβώς το χρώμα που ήθελα. Η απόδοσή του είναι τέλεια, είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζεται πολύ εύκολα. Ένα μείον που ίσως πρέπει να λάβετε υπ'όψιν σας αν τα βλέφαρά σας είναι λιπαρά και χρειάζονται waterproof προιόντα είναι ότι το συγκεκριμένο δε θα μείνει στη θέση του όοολη τη μέρα ειδικά αν πειράζετε τα μάτια σας. Επίσης πιστεύω ότι η διάρκειά του στην εσωτερική γραμμή των ματιών για τον ίδιο λόγο δεν θα είναι καλή. Εγώ όμως το έχω χρησιμοποιήσει για γραμμή στις βλεφαρίδες και μου κρατάει πολλές ώρες. ♥3/5
4. Cupcake Nail Laquer in Apricot- 3.50€
Η Κiko είναι πολύ γνωστή για τα βερνίκια της και φυσικά δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω την Cupcake σειρά με τα texturized βερνίκια! Με το συγκεκριμένο έρχεται σύντομα nail tutorial oπότε θα περιμένετε μέχρι τότε για να δείτε αναλυτικότερα για αυτό. Το άλλο βερνίκι δεν μπόρεσα να το βρω στο site για να σας πω τιμή και κατηγορία είναι όμως ένα τέλειο πλούσιο κερασί με πολύ καλή απόδοση. ♥5/5









Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτήν την εταιρία; Πείτε μου στα σχόλια αν μου προτείνετε κάτι γιατί σκέφτομαι σοβαρά να κάνω παραγγελία κάποια στιγμή!

10 σχόλια:

  1. Με γεια σου :)
    Αχ το ρουζ φαίνεται υπέροχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια προϊοντα..εχω ακουσει πολυ καλα λογια την ΚΙΚΟ αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα!!! το ρούζ έχει τέλειο χρώμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αλλά δεν είμαι εύκολη στις ονλάιν αγορές! Το ρουζ φαίνεται τέλειο πάντως, όπως και το σχέδιο στα νύχια σου! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόσφατα μου χάρισε μία φίλη από Ισπανία ένα κραγιόν της KIKO σε λιλά-ροζ χρώμα και μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ωραία φαίνονται κι αυτά! Το μπλε όντως είναι πολύ ωραία απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wow πόσο ζηλεύώ! Έχω δοκιμάσει κι εγώ πραγματάκια ΚΙΚΟ και τα αγάπησα...Ειδικά το βερνίκι cupcake (εγώ το έχω στη ροζ απόχρωση) τραβάει πάντα τα βλέμματα και όλες με ρωτάνε ποιό είναι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα αγαπώ τα kiko !!!! είναι όλα τέλεια, και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με γεια Μπέτυ μου! Εμένα τα βερνίκια της ΚΙΚΟ μου κάνουν κλικ, έχω δει πόσο γυαλιστερά είναι και το λατρεύω αυτό στα βερνίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο ωραία είναι όλα! Δυστυχώς δεν έχω τιποτα από KIKO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνονται υπέροχα ευχαριστούμε για το Review θα τα δοκιμάσω σίγουρα!

    mairaslife beauty blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή