”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Fall.


Μπήκε ο Σεπτέμβρης, έξω βρέχει και εγώ βγάζω την απόλυτα ρομαντική μου πλευρά σε μία ανάρτηση που δείχνει όλα όσα αγαπάω το φθινόπωρο. Σε μία στιγμή χαλάρωσης και ηρεμίας, κάθομαι και χαζεύω φωτογραφίες στο pinterest και το tumblr ακούγοντας τραγούδια και εκτιμώντας την ησυχία ενός φθινοπωρινού, βροχερού μεσημεριού. Βάλτε λοιπόν και εσείς το αγαπημένο σας relaxing τραγούδι και enjoy...










Photos from Pinterest.com and Tumblr.com
Εσείς τι αγαπάτε στο φθινόπωρο;

9 σχόλια:

  1. Κάθε εποχή έχει τα δικά της όμορφα! Στο φθινόπωρο αγαπώ τις βροχούλες -όσο περίεργο κι αν ακούγεται- και τη ζεστή σοκολάτα που επιτέλους μπορώ να την πιω χωρίς παγάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μου αρεσει οταν αρχιζει να βρέχει που χουζουρευω πιο πολυ και πινω ζεστο καφε!!!

      Διαγραφή
  2. Τώρα πραγματικά θέλω φθινόπωρο...Αυτά που μου αρέσουν στο φθινόπωρο είναι που αρχίζουμε και βάζουμε πιο ζεστά ρούχα,χνουδωτές κάλτσες για μέσα στο σπίτι,βάζουμε παπλώματα, πίνουμε πολύ (!!) τσάι και ζεστή σοκολάτα..αχ <3 Πάντως πολύ καλή η ιδέα σου να βάλεις τις φωτογραφίες που σου άρεσαν μαζεμένες σε ένα post, ίσως το κάνω και εγώ αφού κατά καιρούς έχω μαζέψει πολλές φωτoγραφίες από το internet...Θα το σκεφτώ! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω σε τέτοια διαθρση ήμουν οταν εγραφα αυτο το ποστ! Ηταν ο τελειος καιρος επινα το τσαγακι μου ακουγα και τα χαλαρα τραγουδακια μου!!! :)

      Διαγραφή
  3. Οι βροχές ξεκίνησαν, η θερμοκρασία έπεσε.. Καιρός για ζεστή σοκολάτα και χουχούλιασμα χιχιχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το Φθινόπωρο το μόνο που αγαπώ είναι η ζεστή σοκολάτα, τίποτε άλλο!!! Φέρτε μου πίσω το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μου 'χε λείψει το φθινόπωρο!!! Λατρεία και το καλοκαίρι, αλλά όταν δν μπορείς να μείνεις άλλο στο νησί, δίπλα στη θάλασσα, τι να την κάνεις την πόλη με καύσωνα? Φθινόπωρο και πάλι φθινόπωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα του Φθινοπώρου τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που εχεις βάλει σε αυτό το post. θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν έβλεπες το καινούργιο μου blog http://allbeautytalks.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή