”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Benefit The Rich Is Back Kit Review


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα review για το kit της Benefit που κέρδισα στον διαγωνισμό της Βάσως από το blog My Beauty Map, την οποία ευχαριστώ πααααρα πολύ για τα δωράκια! Το kit ονομάζεται The Rich is back και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Benefit με τον Βρετανό fashion designer Matthew Williamson. Είναι εμπνευσμένο απο τα 70's και περιέχει ό,τι χρειάζεστε για να αναπαράγετε το απόλυτο 70's look! By the way το κουτάκι του kit είναι απλά τέλειο, χρωματιστό και χαρούμενο ακριβώς όπως και οι δημιουργίες του σχεδιαστή.



Το kit περιλαμβάνει 4 σκιές, ένα sample size της They're Real Mascara, ένα μινι Lipgloss στην απόχρωση Inferno και ένα Cheek Powder στην απόχρωση Gimme Fever μαζί με το πινελάκι για να το εφαρμόζετε. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι είναι πολύυυ καλό kit που περιέχει τα βασικά για ένα μακιγιάζ. Οι σκιές και το ρουζ είναι totally wearable το ίδιο και το gloss, υπάρχει όμως και το σκούρο θαλασσί χρώμα στην παλέτα των σκιών που δίνει αυτό το κάτι παραπάνω!
1. Eyeshadow Palette (Solid Gold, Get Down Brown, Disco Dust, Feel So Teal)
Και οι 4 σκιές όπως είπα και πιο πάνω είναι απόλυτα ευκολοφόρετες. Η απόδοσή τους είναι πολύ καλή ειδικά στα δύο πιο σκούρα χρώματα. Έχουν πολύ ωραία γυαλάδα και αρκετό shimmer. Εξάλλου πώς αλλιώς θα ήταν 70's eyeshadows; Αν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημά τους, ειδικά στις δύο ανοιχτές αποχρώσεις, είναι ότι δεν είναι τοοοσο βουτυριένιες όσο οι πιο σκούρες γεγονός που δημιουργεί fallouts κάτω από τα μάτια. Δεν είναι κάτι τρομερό όμως αφου μπορείτε αμέσως αφού τελειώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας να καθαρίσετε την περιοχή με μία μπατονέτα. Προσωπικά προτιμώ να φοράω τις σκιούλες αυτές το βράδυ γιατί είναι αρκετά shimmery για τα πρωινά μου γούστα. 


Στο μακιγιάζ που σας δείχνω χρησιμοποίησα σε όλο το βλέφαρο τη χρυσή απόχρωση και το σκούρο καφέ στην κόγχη του ματιού μου για να δώσει βάθος. Την καφέ απόχρωση την έφερα και στις κάτω βλεφαρίδες για περισσότερη ένταση στο βλέμμα. Η σαμπανιζέ σκιά μπήκε στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το φρύδι για να δώσει φως. Προτίμησα να χρησιμοποιήσω την μπλε σκιά σαν eyeliner. Για να είναι το αποτέλεσμα ακόμη πιο έντονο χρησιμοποίησα ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση σαν βάση για τη σκιά. Έδωσα έμφαση στις βλεφαρίδες μου με μία λεπτή γραμμή μαύρου Eyeliner το οποίο έφερα προς τα έξω για γατήσιο βλέμμα. Τελείωσα την They're Real Mascara στις βλεφαρίδες μου.

2.Gimme Fever Cheek Powder
Ένα φυσικό ροδακινί-μπεζ ρουζάκι που ενώ δεν φαίνεται πως θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στα μάγουλα, δείχνει υπέροχο και πολύ φυσικό! Έχει κι αυτό αρκετή γυαλάδα και shimmer οπότε το προτιμώ για βράδυ αλλά είναι ό,τι πρέπει για ένα καλοκαιρινό ηλιοκαμένο μακιγιάζ.


3.Inferno Lipgloss
Ομολογώ ότι δεν είμαι φαν των glosses αλλά το συγκεκριμένο δεν έχει βγει από την τσάντα μου από τότε που το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Και αυτό γιατό δεν κολλάει καθόλου στα χείλη, δεν καταλαβαίνετε ότι το φοράτε, μένει όμως για πολύυυ ώρα στα χείλη. Δίνει μία φραουλένια απόχρωση με ανεπαίσθητο shimmer, η απόδοσή του όμως μπορεί να "χτιστεί" και να δώσει ένα φραουλί κόκκινο χρώμα. Και η μυρωδιά του απλάαα τέλεια: μαρμελάδα φράουλα!

4. They're Real Mascara
Για την μάσκαρα αυτή δε θα σας πω πολλά γιατί είμαι σίγουρη πως έχετε βαρεθεί να διαβάζετε πόσο καλή είναι. Είναι παααρα πολύ καλή όμως η άτιμη τι να κάνουμε; Δικαίως όλη η τρέλα! Δίνει πολύ μήκος και διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει.

Επίσης το kit έρχεται με ένα εγχειρίδιο που σας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε κάθε προιόν και από ένα χρήσιμο tip για το καθένα.3
Overall, προτίνω αυτό το κουτάκι, μου αρέσει πάρα πολύ και απολαμβάνω να το χρησιμοποιώ σε κάθε μου έξοδο από τότε που το κέρδισα!

13 σχόλια:

  1. Πόσο υπέροχο! Είσαι κούκλα με αυτό το μακιγιάζ :)
    Πολλά φιλάκια και καλοφόρετο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πρώτοσχολιάσω? τις σκιές? την μάσκαρα ? το ρουζ? το μακιγιάζ σου?
    Υπέροχα όλα!!!!!!! με γεια σου! πάντα τυχερή!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο kit!! Όμορφο καλοκαιρινό μακιγιαζ!!! xoxo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το μακιγιάζ!!:) Συγχαρητήρια και για το δωράκι!! Ειναι όλα υπέροχα ;) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραιο το κιτ.μου αρεσε παρα πολυ και το μακιγιαζ που εφτιαξες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο kit!! Μπράβο τυχερούλα που το κέρδισες!! Την they 're real την αγαπώ, απλά!! Είναι απίθανη!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο κιτ αλλά ακόμη πιο τέλειο blog, φουλ δημιουργικό και γεμάτο ενέργεια! Keep on!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο μακιγιάζ!!! Ακόμη δεν έχει τύχει να πάρω κάποιο kit τους αλλά τα θεωρώ πολύ χρήσιμα, έχουν τα πάντα μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλειο δώρο, ζηλεύω άπειρα! Να το χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. wow..ποσο τελειο μακιγιαζ εκανες..νομιζω οτι το δωρακι πηγε στον καταλληλο ανθρωπο..να το χαρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο kit και μακιγιάζ και για τη μάσκαρα δε θα πω πολλά... Νο 1! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή