”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Current Favourites: Skincare,Beauty & Random


Γεια σας κορίτσια μου!!! Σήμερα αντί για τη συνιθισμένη Nail-ed Friday σας έχω κάτι διαφορετικό. Αποφάσισα να σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα ομορφιάς και μακιγιάζ αλλά και δύο random πραγματάκια. Έχω καιρό να σας κάνω Favourites post κυρίως γιατί αν βρω κάτι να μου αρέσει δεν το αλλάζω εύκολα οπότε θα σας έδειχνα όλο τα ίδια αγαπημένα (συν ότι με τη σχολή και την εξεταστική ελάιστα έβγαινα από το σπίτι μου και ακόμη πιο ελάχιστα προιόντα χρησιμοποιούσα!)


SKINCARE
Korres Bergamot Pear Shower Gel and Lotion:
Αυτά τα δύο προιόντα τα χρησιμοποιώ από πέρσι, όταν είχε πρωτοβγεί η σειρά, και μπορώ να πω ότι αν και τα ξέχασα για λίγο το χειμώνα τώρα που μπαίνει η άνοιξη θυμήθηκα ξανά πόσο τα αγαπώ. Μπορώ μάλιστα να πω με σιγουριά ότι είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά και μακάρι να υπήρχε και σε άρωμα (αν ξέρετε κάτι που να μοιάζει πείτε μου!). Η μυρωδιά τους με αχλάδι-περγαμότο είναι τόσο φρέσκια και αρκετά φρουτώδεις. Τη λοσιόν σώματος σας την έχω δείξει και εδώ. Γενικά τα body lotions του Κορρέ είναι τα αγαπημένα μου και ταιριάζουν απόλυτα στο δέρμα μου!


Korres Pomegranate Soap for Oily Skin:
Αυτό το σαπουνάκι ήταν δώρο μαζί με την αντίστοιχη ενυδατική ,την οποία φυσικά λατρεύω, αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει γιατί δεν μου αρέσει πολυ η αίσθηση που αφήνουν οι κλασικές μπάρες σαπουνιών στο πρόσωπο. Άρχισα όμως να το χρησιμοποιώ στο ντουζ στους ώμους και στην πλάτη μου που είναι κι αυτές αρκετά λιπαρές περιοχές με λίγη ακμή και μου άρεσε πολύ γιατί απομακρύνει την λιπαρότητα και βοηθαέι να μειωθούν τα σπυράκια που υπάρχουν:)


Apivita Βιολογικό Διάλυμα Propolis:
Οοοοο λατρείααα για αυτό το προιόν που έκανε στην ακμή μου ό,τι δεν έχουν κάνει φαρμακευτικά προιόντα εδώ και πολλάααα χρόνια! Η πρόπολη είναι το αντισηπτικό της φύσης και για την ακμή είναι για μένα το απόλυτο προιόν!!! Εγώ το χρησιμοποιώ με μία μπατονέτα στα σπυράκια και όπου νομίζω ότι πάει να βγει κάποιο καινούργιο και τα ξηραίνει μέσα σε μία μέρα αφήνοντας λείο το δέρμα. Βέβαια δεν απομακρύνει τα σημάδια αλλά αυτά καλύπτονται άνετα με λίγο concealer!! Επίσης είναι και πόσιμο και μπορώ να πω ότι δύο φορές που πήγαινα να αρρωστήσω και διέλυσα λίγο σε νερό και το ήπια μου πέρασε αμέσως οποιοδήποτε σύμπτωμα είχα.



BEAUTY
Radiant lip pencil in 06 Salmon:
Φυσικά τώρα που μπαίνει η άνοιξη και έχει όλο και πιο τέλειο καιρό θέλουμε κάτι πιο χαρούμενο και έντονο και χρωματιστό στα χειλη. Αν και δεν βγαίνω πολύ τον τελευταίο καιρό λόγω εξεταστικής, στις λίγες εξόδους μου φοράω συνέχεια αυτό το μολύβι στα χείλη με λίιιγο lip balm και τίποτα άλλο! Το χρώμα του είναι ακριβώς αυτό που λέει salmon, ένα muted κοραλλί που δείχνει αρκετά φυσικό δίνει όμως και λίγο έξτρα χρώμα στο πρόσωπο. I loooove it!


Chine Glaze nail polish in Something Sweet:
Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη αυτό το βερνίκι είναι απόοολυτα αγαπημένο μου. Έψαχνα πολύ καιρό ένα τέτοιο παστέλ ροζ που να απλώνεται ωραία στα νύχια χωρίς να κάνει γραμμές και να είναι οπάκ με δύο περάσματα! Συν ότι μου αρέσει πααρα πολύ στα νύχια μου συν ότι αν δεν ξέρω τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου πάντα σε αυτό καταλήγω! Δείτε το σε σχεδιάκι εδώ.

E.l.f Studio Cream Blush in Heartbreaker:
Όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσα το Vixen από την ίδια σειρά που είναι ένα σκούρο berry χρώμα. Τώρα φυσικά ήθελα κάτι πιο ανοιχτόχρωμο και το Heartbreaker είναι ιδανικό. Εγώ τα συγκεκριμένα ρουζάκια τα χρησιμοποιώ σαν βάση κάτω από το powder blush μου 1ον για να δίνουν ένα ωραίο τόνο υγείας στο πρόσωπο και 2ον γιατί πραγματικά κάνουν το ρουζ να μένει όοοολη μέρα! Και το εννοώ...ΟΟΟΛΗ μερα! Όποιο ρουζ και να χρησιμοποιήσω από πάνω θα μείνει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Σκεφτείτε ότι το φοράω το πρωί που πάω στη σχολή και μέχρι τις 6 το απόγευμα είναι άθικτο! Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο και από μόνο του γιατί δίνει ένα διακριτικό ροζ χρώμα στο λευκό μου δέρμα λες και είχα βγει για τρέξιμο.


Maybelline The Rocket Mascara:
Ακούω συνέεεχεια για αυτή τη μάσκαρα εδώ και πολύυυ καιρό αλλά δεν έτυχε να την δοκιμάσω μέχρι τώρα. Επωφελήθηκα της προσφοράς που είχαν στα Sephora και την πήρα με 10€. Ο διαχωρισμός είναι εκπληκτικός και δίνει παράλληλα και όγκο και μήκος. Βέβαια δεν εχω και πολύ δύσκολες βλεφαρίδες αν σκεφτείτε ότι και πυκνές είναι και μακριές και γυριστές αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι υπέροχο με τη συγκεκριμένη μασκαρα και διαρκεί πολλές ώρες!


Αρωματοπωλείο Αρωματάκι Τύπου Dior Cherie:
Αυτά τα μαγαζάκια με τα χειροποήτα αρωματάκια υπάρχουν παντού πλέον. Εγώ επισκέφτηκα αυτό που άνοιξε στην πόλη μου και αφού μύρισα όοοοοοοο,τι υπήρχε κατέληξα στο αρωματάκι τύπου Cherie που μυρίζει σχεδόν ίδια θα έλεγα με το αυθεντικό. Το μικρό μπουκαλάκι κάνει 6€ ενώ η διάρκειά του είναι καταπληκτική. Μένει για πααααρα πολλές ώρες!


RANDOM
Για το τέλος σας άφησα δύο αγαπημένες μου σειρές στο YouTube λίγο διαφορετικές από τα beauty videakia που είμαι σίγουρη πως όλες μας βλέπουμε ασταμάτητα (τι όχι;;;;)
Η μία λέγεται Thirsty For... στο κανάλι Tastemade και είναι σύντομα βιντεάκια με ροφήματα από όοοολο τον κόσμο! Και ναι έχουν κάνει και τον Frappe! Enjoy

Η δεύτερη σειρά είναι το Free People Presents από την εταιρία ρούχων Free People (δεν νομίζω ότι υπάρχουν στην Ελλάδα) και είναι μικρές ιστορίες αγάπης, ρομαντικές με όμορφες εικόνες και φυσικά τέλεια ρούχα (και αγόριαααα)

Εσείς τι αγαπημένα έχετε αυτόν το καιρό; Έχουμε κάποιο κοινό;

39 σχόλια:

  1. Όλα είναι πάρα πολύ όμορφα! Αυτό το διάλυμα propolis από apivita το βλέπω συνέχεια στο internet και όλοι λένε πολύ καλά λόγια, μάλλον όντως θα είναι θαυματουργό! Πόσο το πήρες;; :) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικα θαυματουργο!! Εγω επαθα πλακα με το ποσο καλο κανει!! Το βρηκα περίπου στα 6€ απο online φαρμακειο:)

      Διαγραφή
  2. Αρωματάκια τύπου και πρόπολη -> the best!!
    Θα τσεκάρω και την τελευταία σειρούλα!χιχι!!

    Έχω giveaway στο blog μου!!
    Έλα να δεις αν θες! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικα τελεια και τα δυο! Και ειδικά τα αρωματακια δρν περιμενα να ειναι τοσο καλα!!

      Διαγραφή
  3. Η προπόλη και η μάσκαρα με εβαλαν σε σκέψεις για αγορά :)

    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μενα ριναι και τα δυο must have! Για την πτοπολη δεν το συζητω! Και τη μασκαρα την έβλεπα παντου και αναρωτιόμουν ειναι οντως τοοοσο καλή, μεχρι που υη δοκιμασα!

      Διαγραφή
  4. Όμορφα αγαπημένα! Το ρουζάκι τι θεϊκό χρώμα που έχει? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεχει εχει!:Και στην αρχή ππυ το ειχα παρει σκεψου δεν το πολυφορουσα!

      Διαγραφή
  5. Η πρόπολη θα βρίσκεται σίγουρα στο καλάθι στην επόμενη αγορά από ηλ. φαρμακείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι καταπληκτικό προιον! Θεωρω πως πρεπει να υπάρχει σε καθε σπιτι!

      Διαγραφή
  6. Αχ από που να αρχίσω, Η μάσκαρα είναι αγαπημένη, η πρόπολη κάνει καταπληκτική δουλειά, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα του korre το έχω και γω στο μπάνιο μου και δεν με ενδιέφερε ότι ήταν χειμώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα τελεια! Εγω εχω ενα θεμα με τις μυρωδιες και τις εποχες, είναι αναλογα πως θα μου κκατσει στο μυαλο! χιχι

      Διαγραφή
  7. Τι τέλειο το ρουζάκι! Λατρεύω γενικότερα τα κρεμώδη ρουζ αν και όταν βάλεις λίγο παραπάνω δύσκολα διορθώνεται... Την πρόπολη τη δοκιμάζω τον τελευταίο καιρό και κάνει θαύματα αλλά κατά λάθος δεν έβαλα τοπικά και την άλλη μέρα το δέρμα μου είχε παντού ξηρότητα, έβγαιναν φλούδες κανονικά σνιφ σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχ κριμα για αυτο που έγινε στο δέρμα σου!! Αλλα και παλι φαντάσου ποσο ισχυρη ειναι!!
      Το συγκεκριμένο ρουζ θα έλεγα ότι διορθώνεται πιο ευκολα γιατι δεν ειναι τοσο ρευστο σαν stain για παράδειγμα! Αλλαα και παλι απο τη στιγμη που το βάλεις θα ειναι εκεί όλη μέρα!

      Διαγραφή
  8. Αχχχχ πόσο τυχερή είσαι που έχεις ωραίες βλεφαρίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τυχερη και λιιιγο ατυχη αλλα τι να κανουμε με τη φυση δεν επρμβαινουμε! χαχαχ

      Διαγραφή
  9. Πρόπολη δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θέλω πάρα πολύ!
    Ειδικά σε σπυράκια που έχω κατά καιρούς νομίζω θα κάνει εξαιρετική δουλειά :)
    Η Rocket είναι και στα δικά μου αγαπημένα εδώ και καιρό, αν και επειδή κάνει κομματάκια και δεν βγαίνει εύκολα μου την σπάει λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμασεις Λιλα κανεο πολυ καλο! Και μενα μου τη σπάει που δεν βγαινει ευκολα η rocket!! Αλλα τι να κανουμε; Ετσι κρατάει και τη βλεφαριδα τεράστια όλη μερα! χιχι

      Διαγραφή
  10. Το διάλυμα πρόπολης θυμάσαι πόσο σου κόστισε;Με έψησες πολύ τώρα να το πάρω:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ήξερα καθόλου ότι η πρόπολη είναι πόσιμη !! το lip pencil και το ρουζ είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ποσιμη και κανεο και παρα πολυ καλο!! Στο κουτακι σου λέει ακριβώς οδηγιες για αυτη τη χρηση της:)

      Διαγραφή
  12. Πω πω τι γλυκο χρώμα το China Glaze!! Σαν ζαχαρωτο!! το θέλω!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ όμορφα όλα, δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την προπολη θα το ψάξω όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψαξτο και δοκιμασε τη Χαρα μου! Δεν θα σε απογοητευσει!

      Διαγραφή
  14. Όλα υπέροχα!!! Αγαπώ κι εγώ τη μάσκαρα rocket!!! Είναι υπέροχη!!! Θα με κάνεις να δοκιμάσω το αφρόλουτρο!! Με έβαλες σε πειρασμό!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμασε το τωρα που εχει και 1+1!! Εγω το ξαναπηρα γιατι μου τελειωνε:):)

      Διαγραφή
  15. Τη rocket την αγαπω οπως και το διαλυμα προπολης..εγω παλια ειχα κανει το λαθος να χρησιμοποιησω το σαπουνακι με το ροδι στο προσωπο..παρολο που εχω λιπαρο δερμα μου το εκανε παρα πολυ ξηρο...για το σωμα δεν το ειχα σκεφτει..καλη ιδεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και μενα δεν μου αρεσει καθολου η αισθηση που αφηνει στο προσωπο και για καιρο το ειχα ξεχασει! Για το σωμα ομως ειναο ιδανικό:)

      Διαγραφή
  16. Πολύ ωραία όλα! Αλλά ξεχώρισα λίγο παραπάνω το ρουζάκι και το μολύβι χειλιών! Απλά υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικα το μολυβι χειλιων σχεδον το τελειωνω!!! Τοσο πολυ το χρησιμοποιω!

      Διαγραφή
  17. To σαπουνάκι από κορρέ είναι πολύ ωραίο το έχω κι εγώ!Πρόπολη θέλω κι εγώ να δοκιμάσω!!Πολύ ωραία όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις προβλημα με την ακμη θα σου αρεσει πολυ η προπολη:)

      Διαγραφή
  18. Ωραία αγαπημένα.. Το διάλυμα της propolis θα το δοκιμάσω και εγώ στην ακμή μου :)
    Πάω να δω την δεύτερη σειρά γιατί μου κίνησες το ενδιαφέρον..
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα δες την ειναι απολαυστικη! Και μου αρεσει πολυ που τα βιντεακια ειναι πολυ συντομα:)

      Διαγραφή
  19. Πολύ ωραίο ποστ!!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα προιόντα από ΚΟΡΡΕ, από την περιγραφή νομίζω ερωτεύτηκα!χιχι
    Όσο για την πρόπολη, και σε εμένα κάνει καλό στην ακμή, αλλά δν αντέχω τη μυρωδιά της με τίποτα, οπότε δν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω:(
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Να τα δοκιμαδεις μυριζουν τελεια!! Η προπολη είναι αληθεια οτι εχει πολυ περιεργη μυρωδια αλλα εγω την αντεχω ευτυχως! Φαντασου να την πινεις κιολας!! χαχα Αλλα κανει πολυ καλο!

      Διαγραφή