”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Beauty Haul: Beauty Joint Vol. 2


Το αγαπώ αυτό το site! Είναι πλέον γεγονός! Ο λόγος για το beautyjoint.com, ένα site που φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία από drugstore κυρίως μάρκες καλλυντικών (e.l.f, milani, rimmel london κτλ) και όχι μόνο. Μετά λοιπόν την πρώτη μου επιτυχή παραγγελία (δείτε την εδώ και εδώ) αποφάσισα να κάνω και μία δεύτερη. Να σας πω ότι τα πράγματά μου ήρθαν και πάλι μέσα σε μιαμιση εβδομάδα, σε άριστη κατάσταση (έκανα και πάλι όμως το shipping insurance για να μαι σίγουρη) και η παραγγελία μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το τελωνείο, αν και άγγιξε το ποσό των 132$, μαζί με τα πράγματα της αδερφούλας φυσικά! Αγαπώ αυτό το site και τις τιμές του, το μόνο που θεωρώ κάπως αρνητικό είναι το shipping.
-Milani Baked Blush in Luminoso 7,99$ ( περίπου 6,50€)
Αααααχ πόσο καιρό το γλυκοκοίταζα δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το πρωτοείδα από την αγαπημένη Ingrid aka missglamorazzi και το αγάπησα, αλλά για κάποιο λόγο όλο ανέβαλλα την αγορά του, κυρίως γιατί από φωτό που έβλεπα στο ιντερνετ μου φαινόταν κάπως too sparkly και αν απεχθάνομαι ένα πράγμα στα ρουζ αυτό είναι τα απόλυτα ορατά glitter!
Τελικά την πήρα την απόφαση ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ! Γιατί το αγαπώ! Έχει το ιδανικό κοραλλί χρώμα με μία όμορφη γυαλάδα που δίνει στο πρόσωπο αυτή τη λάμψη (ναι αυτή που έχουμε όλες το καλοκαίρι με το ηλιοκαμμένο δέρμα). Αν και στη συσκευασία φαίνεται ότι έχει λίγο γκλίτερ μην τρομάξετε δεν φαίνεται καθόλου στο πρόσωπο! Και λάτρεψα τη συσκευασία που "κρύβει" κάτω από το ρουζ μία θήκη με ένα πινελάκι (σκοπεύω να το χρησιμοποιώ για το highlighter μου) και ένα καθρεφτάκι! Gorgeous!

-E.l.f Studio Baked Blush in Pinktastic 3,99$ (2,90€)

Θυμάστε που πριν από αρκετό καιρό σε μία wishlist μου σας είχα πει ότι θέλω να πάρω το Mineralize Skinfinish της MAC στην απόχρωση Soft n Gentle;; Εεε κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να δώσω ποτέ τόσα λεφτά για ένα highlighter οπότε άρχισα να ψάχνω για dupes και αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το συγκεκριμένο. Είχα βέβαια τους ενδιασμούς μου και με αυτό κυρίως γιατί πολλές φορές τα highlighters ή δεν φαίνονται καθόλου στο δέρμα ή καταλήγουν να φαίνονται glittery που όπως σας είπα το απεχθάνομαι! Είπα όμως να του δώσω μία ευκαιρία μιας και ήταν και φτηνούλι και μπορώ να π ότι μου αρέσει πολύ! Δίνει κι αυτό αυτήν την όμορφη λάμψη, που είναι τέλεια ειδικά για βραδινό μακιγιάζ! Σας το προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα. Αν μπορώ να του βρω ένα ελάααχιστο αρνητικό (που μπορεί σε άλλους να μην είναι καν αντιληπτό) είναι η μυρωδιά του, που προφανώς προέρχεται από το πλαστικό της συσκευασίας. Μόλις το ανοίγεις σου έρχεται αυτή η έντονη μυρωδιά "πλαστικίλας" που εννοείται πως δεν μεταφέρεται στο πρόσωπο.

-E.l.f Essential Eyelid Primer in Sheer 1.99$ (νομίζω 1,02€;;)

Το έχω αγοράσει και ξανά και ξανάγοράσει οπότε ήξερα ήδη πόσο μου αρέσει. Για μένα είναι το καλύτερο primer και είναι και πάμφθηνο! Δίνει μία ωραία ματ όψη στα βλέφαρα και κάνει τις σκιές να κρατάνε όοολη μέρα! Να το δοκιμάσετε!!!!

-Wet n Wild Mega Last Lip Covers in Mauve Outta Here & Sugar Plum Fairy 2,75$ (2,30€)
Οοοο πόσο την αγαπώ αυτή τη σειρά κραγιόν δεν λέγεται και μάλλον το έχετε ήδη καταλάβει! Απόλυτα σταθερά, τέλεια απόδοση χρώματος και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων....τις θέλω όλες!! Αυτή τη φορά διάλεξα ένα μωβ-ροζ που είναι εντελώς on trend αυτήν την εποχή και ένα σκούρο μωβ-plum, το περίφημο Sugar Plum Fairy, dupe για το Rebel της Mac το οποίο θα έλεγα ότι είναι αρκετά τολμηρό για τα γούστα μου αλλά μου αρέσει πολύ anyway!

-China Glaze Nail Laquers in Something Sweet & Strawberry Fields 3,99$ (2,93€)

Είμαι απρόβλεπτη με τις αγορές μου το ξέρω :P Κρατήθηκα αυτή τη φορά κορίτσια και πήρα μόνο δύο βερνίκια από την πολυαγαπημένη China Glaze ( με λίγα λόγια να δείτε τι χαμό θα κάνω στην επόμενη αγορα...οουπς) τα οποία χρησιμοποίησα και για το Valentine's Day nail design μου. Το Something Sweet είναι ένα τέλειο milky κουφετί ροζ, προσωπικά τα λατρεύω τα χρώματα αυτά, ενώ το Strawberry Fields (πόσο τέλειο όνοοομαααα;;) είναι ένα φούξια με χρυσοκίτρινο shimmer που νομίζω ότι θα ναι τέλειο για άνοιξη-καλοκαίρι.
-China Glaze Fast Forward Topcoat 4,99$ (4 κάτι € δε θυμάμαι ακριβώς)

Είπα να δοκιμάσω και ένα διαφορετικό top coat. Θα έπαιρνα το Seche Vite αλλά όπως διάβασα σε αρκετά ποστ περιέχει μία όχι και τόσο αθώα (απ'οτι κατάλαβα) ουσία οπότε no no thanks! Είναι αρκετά καλό, αλλά ακόμη το δοκιμάζω.

-China GlazMatte Magic Flat Finish Top Coat 3,99$ (2,99 €)
Ooooo είναι πολύυ καλό ματ top coat!!! Αλλά βρε κορίτσια νόμιζα ότι θα είναι στο μέγεθος όσο τα υπόλοιπα βερνίκια της εταιρίας και αυτό είναι μινι! Αν εξαιρέσετε αυτό είναι πααρα πολύ καλό και σύντομα θα σας κάνω και ποστ! :):)
 Αυτές λοιπόν ήταν οι όχι και τόσο λίγες αγορές μου. Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάτι από ολα αυτά, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι για την επόμενη παραγγελία μου! 
Btw καιρό είχα να σας κάνω τόσο τεράστιο ποστ! Μου άρεσε όμως :P Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ...είμαι και πολυλογού, αν αρχίσω να μιλάω ποιός με σταματάει! :D

40 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία πράγματα αγόρασες !! Με γεια σου !!! E.l.f Studio Baked Blush in Pinktastic με έβαλες σε πειρασμό .Φαίνεται πολύ ωραίο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χααχα ετσι ειναι αυτα τα haul! Παντα σε πειρασμο σε βαζουν. Το pinctastic παντως ειναι πολυ καλο το εχω αγαπησει!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου :) Τι τέλεια που φαίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω ευχαριστω! Ειναι οντως τελεια τα γλυκουλια μου! Χιχι

      Διαγραφή
  3. Τι τέλειες αποχρώσεις που έχουν τα ρουζάκια!Φανταστικά! Τα China Glaze δεν το συζητώ...υπεραγαπημένα!!! Να τα ευχαριστηθείς κορίτσι :) Με γεια σου όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιι τα εχω αγαπησει! Ειδικα οσο μπαινουμε προς την ανοιξη νομιζω οτι το milani θα το φοραω συνεχεια!

      Διαγραφή
  4. Φανταστικά πράγματα! Τα θέλω όλα!!!
    Να τα χαρείς!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aχ είναι πολύ ωραία!!Ειδικά τα 2 πρώτα είναι ....φανταστικά!!!
    Με γεια σουυυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks!!! Τα ρουζακια και μενα ειναι τα αγαπημενα μου!!:)

      Διαγραφή
  6. με γειά, πόσο όμορφα πραγματάκια ειδικά τα μανό έρωτας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω γενικα ερωτα με τα βερνικια αλλα απο τοτε που βρηκα τα china glaze και μαλιστα τοσο φτηνα.... καταλαβαινεις!!

      Διαγραφή
  7. Υπέροχα όλααα!!! Όντως σούπερ online κατάστημα!! Τα china glaze τα αγαπώ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγωω!! Παντως απο τοτε που βρηκα το συγκεκριμένο δεν εχω παραγγειλει απο αλλο site!

      Διαγραφή
  8. Πάρα πολύ ωραίες οι αγορές σου!Όλα μου άρεσαν πάρα πολύ!Αλλά περισσότερο έχω εντυπωσιαστεί με τις τιμές των China Glaze!!!
    Σχεδόν 3 ευρώ???3 ευρω???Δεν το πιστεύω!Εγώ εδώ σ'ένα μαγαζί τα βρήκα πάνω από 10 ευρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε σου λεω απο τοτε που τα βρηκα τοσο φτηνα εχω τρελαθει...ολο china glaze θελω να παιρνω!! Μονο που ειναι πολλα τα μεταφορικά ρε γαμωτο:(

      Διαγραφή
  9. το ρουζ της Milani Ποσο τελειο παιζει να ειναι..το συγκεκριμενο site το εχω αφησει λιγο στην ακρη, γιατι κανουν πολυ καιρο να ερθουν τα πραγματα και γω τα θελω αμεσα..δεν κρατιεμαι..αλλα μαλλον πρεπει να το ξαναθυμηθω γιατι εχει ωραια πραγματακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ρουζακι ευτυχως που αποφασισα να το παρω δεν το εχω μετανιωσει καθολου!!
      Αληθεια σου κανουν πολυ καιρο να ερθουν? Εμενα σε δυο εβδομαδες ειναι στην πορτα μου!!

      Διαγραφή
  10. Όλα μα όλα τέλεια! Θα τα χαρείς, είμαι σίγουρη! Το ρουζάκι υπέροχο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εχω αγαπησει ηδη ολα Κοραλλια μου!! Χιχι Σε ευχαριστω πολυ!!

      Διαγραφή
  11. Με γεια!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το ρουζ Milani και το highlighter της elf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!! Τα εχω τιμησει ηδη στο καθημερινο μου μακιγισζ;)

      Διαγραφή
  12. πολύ ωραλιο το something sweet!
    και το milani blush!
    να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα!! Με το something swet ετοιμαζω ηδη κι αλλο σχεδιακι για τα νυχια!

      Διαγραφή
  13. Πωπω τελεια ολα με γεια σου Μπετυ μου ^^ Θελω πολυ να παρω τα wet n wild κραγονακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!! Τα wet n wild πρέπει να τα δοκιμασεις!!! Θα τα λατρέψεις ειμαι σιγουρη!!!:)

      Διαγραφή
  14. εντάξει! ζήλεψα και έκανα κι εγώ μια μικρή παραγγελία! ήθελα το sugar plum fairy αλλά τελευταία στιγμή πήρα το vamp it up γιατί σκέφτηκα πως έχω ένα σωρό σκούρα μπορντώ αλλά όχι κάτι σε βάμπι μωβ! για το top coat θέλω να ακούσω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα για μενα και το sugar plum Fair ειναι πολυυυ μωβ! Για το top coat ετοιμαζω ξεχωριστό ποστ αν και προς το παρον εχω αναμεικτα συναισθήματα προς το παρον!

      Διαγραφή
  15. Μεγια σου!Κι εγω εκανα review με την 2η παραγγελια μου απο το συγκεκριμενο site αν θελεις δες το http://dimitrasopinion.blogspot.gr/
    Τα μανο china glaze τα λατρεψα συν της αλλης τα εχει πολυ φθηνα!
    Έχω κανει και reiview για το Top coat το οποιο δε με τρελανε!
    Επισης μου αρεσε το ρουζ απο τη milani,θα το παρω!!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης δεν μπορω να κανω εγγραφη στο Blog σου :(

      Διαγραφή
    2. Αααα θα το τσεκαρω και το δικο σου ποστ τοτε γιατι μου αρεσει να διαστραυρωνω αποψεις!!:):)
      Για το top coat κι εγω δεν εχω αποφασισει ακομη αν μου αρεσει η οχι! Το ρουζ το προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι τελειο!!!
      Γιατι δεν μπορεισ να κανεις εγγραφη?? Εχω κανει καμια βλακεια??:Ρ

      Διαγραφή
    3. Έκανα εντάξει!! :)
      Στην αρχη μου αρεσε το top coat αλλα μετα αποφασισα οτι δεν μ αρεσει χαχα!

      Διαγραφή
  16. Πολύ ωραία όλα, με 'γεια! Ήθελα κι εγώ να κάνω κάποια παραγγελία από τo internet (κυρίως σκεφτόμουν για το feel unique, αλλά τώρα μου μπήκαν σκέψεις και για το beauty joint) αλλά φοβάμαι αρκετά για το τελωνείο, δηλαδή αν πάντα περνάνε τελωνείο, πόσο σου κοστίζουν τα μεταφορικά κλπ. Αν θα μπορούσες να με κατατοπίσεις λίγο παραπάνω σχετικά με αυτό το θέμα, θα με βοηθούσες πολύ!! Ευχαριστώ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το feel unique δεν εχω κανει καποια παραγγελια οποτε δεν ξερω. Απο το beauty joint ομως που εχω κανει δυο φορες πολυ μεγαλες παραγγελιες ( και οι δύο ήταν κοντά στα 100€) μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τελωνειο ευτυχως. Εχω ακουσει οτι αν ειναι πολυ ακριβη η παραγγελια ( πανω απο 100 € ) μπορει να εκτελωνιστει και να χρεωθεις περισσοτερα χρηματα, αλλα απο οσο εχω καταλαβει ειναι και στο χερι του καθε υπαλληλου. Επειδη δεν μου εχει τυχει τετοιο περιστατικο δεν ξερω τι μπορει να κανεις ή ποσο επιπλεον χρεωνεσαι:/ Οσον αφορα το κοστος των μεταφορικων ειναι υψηλο επειδη η παραγγελια ερχεται απο την αμερικη και τα μεταφορικα χρεωνονται και αναλογα με το βαρος της παραγγελιας. Στις δικες μου παραγγελιες ηταν περιπου 30-40 € ( βγαινει γυρω στο 1,20-1,60 € μεταφορικα ανα προιον που αγοραζεις ). Γενιλα σε συμφερει να κανεις παραγγελια μαζι με καποια φιλη σου για να μοιραστειτε τα μεταφορικα. Αυτα γνωριζω, σχετικα με το τελωνειο δυστυχως δεν μπορω να σε διαφωτισω περισσοτερο. Αν ειναι μικρη η παραγγελια σου νομιζω οτι θα εισαι εμταξει! Ελπιζω να βοηθησα! Φιλακια!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Έχω ακουσει οτι το τελωνειο καταργειται σιγα σιγα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...παντως δεν εχει σχεση το ποσό καθως οσες φορες εχω παραγγειλει πανω απο 100 ευρω μεχρι και το ταμπλετ που παραγγειλα που εκανε 180 κανενα δεν περασε απο τελωνειο...Ότι θελουν κανουν...αν ειναι ογκωδες το πακετο συνηθως το ελεγχουν τωρα τι να πω!

      Διαγραφή
    4. Εγώ από ηλεκρονικά προιόντα δεν έχω πάρει κάτι. Αυτό που είπα για την μεγάλη παραγγελία πάνω από 100€ κι εγώ αυτό που λες για το ογκώδες εννοούσα:) Μακάρι να καταργηθεί πάντως το τελωνείο γιατί είναι μεγάλο άγχος κάθε φορά!

      Διαγραφή
  17. To luminoso το κοιτάω καιρό τώρα, αλλά όλο το αναβάλω. Και μερικά μανό της china glaze, θα τα "χτυπίσω" σίγουρα σε επόμενη παραγγελία. Με γειά σου! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή