”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Sister's Sunday Post: Dark Circles 101


Γεια σας κορίτσια!!! Καιρό είχαμε να τα πούμε.. για την ακρίβεια από το προηγούμενο Ποστ της αδερφούλας που ήταν το Haul μου!:) Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ζήτημα/πρόβλημα που απασχολεί πολλές κοπέλες: Τους μαύρους κύκλους. Πριν σας πω για τη δική μου εμπειρία να ξεκαθαρίσουμε ότι οι μαύροι κύκλοι μπορεί να οφείλονται:
-Κληρονομικότητα, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα
-Αϋπνία, που είναι και αυτή πολύ βασική αιτία
-Αλλά και έλλειψη σιδήρου, κατακράτηση υγρών,αλλεργίες (το τρίψιμο των ματιών εξαιτίας των αλλεργιών καταπονεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών) καθώς και η φωτογύρανση και η λέπτυνση του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.
Αυτά σας τα λέω γιατί καλό είναι να έχουμε μία γενικότερη εικόνα για το τί προκαλεί τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να μην τα ρίχνουμε όλα σε εκείνο το ξενύχτι, ναι τότε που γυρίσαμε στις 5 το πρωί και μοιάζαμε περισσότερο με ρακούν/ πάντα παρά με άνθρωπο;)

Στη δική μου περίπτωση η κούραση, οι περίεργες ώρες ύπνου, το γεγονός ότι κάθομαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή (λόγω δουλειάς) και μέχρι αργά το βράδυ είναι αυτά που επιδεινώνουν περισσότερο το πρόβλημά μου. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα με την πάροδο του χρόνου και μπορώ να πω ότι επιτέλους έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται οι μαύροι μου κύκλου (δεν θα το έλεγα όμως και για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια). Τα προϊόντα λοιπόν που έχω δει ότι με βοηθούν αρκετά, τα οποία χρησιμοποιώ συνδυαστικά, είναι τα εξής:

-Apivita Μάσκα Ματιών με Ginkgoo Biloba: Είναι αρκετά καλή μάσκα για την περιοχή των ματιών με λεπτόρευστη υφή και ανεπαίσθητη μυρωδιά. Τη χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα, είναι αρκετά δροσιστική πάνω στο δέρμα και παίρνει το πρήξιμο. Αν θέλετε να δείτε αναλυτικό review η Μπέτυ έχει ήδη κάνει αντίστοιχο ποστ εδώ.

-Κορρές Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Ματιών: Η συγκεκριμένη κρεμούλα ήταν δώρο μαζί με την ενυδατική άγριο τριαντάφυλλο και από εκεί ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ. Την απλώνω κάθε πρωί κάτω από τα μάτια μου και έχω δει μεγάλη διαφορά. Έχει το χαρακτηριστικό υπέροχο άρωμα της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύ ελαφριά σύσταση και δεν με ενοχλεί καθόλου με τους φακούς επαφής μου.

-Lipton Χαμομήλι: Τα φακελάκια χαμομηλιού τα χρησιμοποιώ για το πρήξιμο. Τα βράζω, τα αφήνω να κρυώσουν μέχρι να γίνουν χλιαρά και τα τοποθετώ στα μάτια μου για 15-20 λεπτά. Είναι απόλυτα φυσικός τρόπος για να απομακρύνετε το πρήξιμο.

-Apivita Eye Patches with Rose: Τα πατσάκια αυτά τα έχω χρησιμοποιήσει μία φορά μόνο οπότε δεν μπορώ να πω ακόμη αν βοηθούν καθόλου την κατάσταση. Μέχρι τώρα όμως μου αρέσουν αρκετά.

-Garnier Nutrisionist Eye Roll-on με καφείνη: Αυτό είναι ένα προιόν που με έχει απογοητεύσει πλήρως και δεν θα το σύστεινα για κανένα λόγο. Γι αυτό και το αναφέρω εδώ για να γλιτώσετε τον κόπο και τα χρήματα. Ήταν πολύ υγρό και μερικές φορές έμπαινε στα μάτια μου και έτζουζε, ενώ με το που το έβγαζα οι μαύροι κύκλοι μου ήταν πιο έντονοι! Δεν ξέρω αν συνέβη μόνο σε εμένα πάντως δεν βοήθησε καθόλου με το πρόβλημα οπότε δεν θα το αγόραζα ξανά με τίποτα!

Αυτά λοιπόν ήταν τα προιόντα που χρησιμοποιώ χρησιμοποιώ. Οι μαύροι κύκλοι μου έχουν μειωθεί αισθητά και πλέον παλεύω περισσότερο για το πρήξιμο αν και αυτό έχει υποχωρήσει αρκετά. Πείτε μου τι προιόντα χρησιμοποιείτε εσείς για μαύρους κύκλους και σακούλες, αν έχουμε κάποιο κοινό και ποια η αποψή σας. Εμείς θα τα ξαναπούμε στο επόμενο Ποστ της Αδερφούλας;)

Και μην ξεχνατε τα ποστ για αυτήν την εβδομάδα:


21 σχόλια:

  1. Τι ωραίο ποστ!!Αντιμετωπίζω κι εγώ ενα θεματάκι με μαύρους κύκλους!!Θα δοκιμάσω τα φακελάκια τσαγιού και την μάσκα Ginkgoo Biloba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βοηθανε και τα δύο παρα πολύ!! Αλλά και η κρεμουλα του Κορρε κανει καλο τουλαχιστον σε μενα, αν θες να την δοκιμασεις:):)

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τους μαύρους κύκλους! Τη μάσκα ματιών από την apivita 100% πρέπει να τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμασεις!!:):) Ειναι και αρκετα οικονομικη ετσι κι αλλιως οποτε δεν εχεις να χασεις κατι;)

      Διαγραφή
  3. Ωραιο ποστ!
    Καλη σου μέρα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δοκιμάσω αρχικά αυτό με τα φακελάκια χαμομήλι που είναι και το πιο εύκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα χαρω να εγγραφω και στο δικο σου μπλογκ!:) Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο post!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χρησιμο ποστ και πολύ ωραιες ιδέες! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι τελεια αναρτηση, κλασικα και εγω εχω το θεματακι μου με μαυρους κυκλους, ολα φαινονται πολυ καλα και θα τα δοκιμασω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι η καλυτερη ειναι η κρεμουλα του Κορρε! Και μυριζει καταπληκτικα!!

      Διαγραφή