”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

My Christmas Wishlist

Γενικά μου αρέσει πολύ να βλέπω wishlist posts. Θες η περιέργειά μου, θες η ανάγκη να βρω καινούργια προιόντα...δεν ξέρω τι είναι πάντως μου αρέσουν. Δεν έχω μπει όμως μέχρι τώρα στη διαδικασία να κάνω το δικό μου αντίστοιχο ποστ. Έρχονται Χριστούγεννα όμως και δεν μπορούσα να αντισταθώ. Αυτά λοιπόν είναι τα προιοντα που ελπίζω να αποκτήσω μελλοντικά, είτε να τα αγοράσω η ίδια είτε να μου τα κάνουν δώρο για Χριστούγεννα, Γεννέθλια ( γκουχου γκουχου my love σε σενα απευθύνομαι!). Τα περισσότερα είναι beauty προιοντα γιατί για τα ρούχα αλλάζω εύκολα την γνώμη μου:p
Lorac Pro Palette: Πριν μάθω ότι βγαίνει η Naked 3 ήμουν σίγουρη ότι ήθελα αυ΄την την παλέτα γιατί έχει όλα τα χρώματα που φοράω καθημερινά και μάλιστα και σε ματ και σε shimmery τελείωμα.

Urban Decay Naked 3 Palette: Όμως όταν είδα ότι βγήκε η συγκεκριμένη τι να πω, το δίλλημα για το ποια απο τις δύο μου αρέσει περισσότερο παραμένει για αυτό και είναι και οι δύο στη woshlist μου. Αν και, όντας ήδη κάτοχος της Naked 2, μπορώ να πω ότι τείνω προς τη συγκεκριμένη για τα λίγο πιο ασυνίθιστα χρώματά της.

Mac Soft And Gentle Mineralize Skin Finish: Αααααχ πόσο καιρό το έχω βάλει στο μάτι...έχω ξεχάσει πια. Έχει το ιδανικό χρώμα για highlighter, άσε που μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν σκιά!

Mac Ruby Woo & Mac Creme Cup Lipsticks: Δύο εντελώς αντίθετα αλλά και εντελώς απαραίτητα κραγιόν, φυσικά από την αγαπημένη εταιρία! Το Ruby Woo είμαι σίγουρη ότι θα το προσθέσω στη συλλογή μου σύντομα!! ( μακαρι μακαρι μακαρι :P), το Creme Cup το σκέφτομαι ακόμη!


Real Techniques Brushes: Απορώ πως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη αυτά τα πινέλα μακιγιάζ. Και τα συγκεκριμένα kit περιέχουν ακριβώς αυτά που χρειάζομαι και είναι και αρκετά οικονομικά. Τα βρήκα εδώ και εδώ.


YSL Shocking Mascara: Την έχω ήδη δοκιμάσει (από δειγματάκι βέβαια) και είναι απλά η καλύτερη για τις δικές μου βλεφαρίδες! Το μόνο που με αποτρέπει από το να την αγοράσω είναι η τιμή της.

Nyx Blush in Pinched: Και αυτό το γλυκοκοιτάω καιρό απλά ακόμη δεν έχω πάρει την απόφαση :P

Tangle Teezer: Δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι για τα μαλιά μου γι αυτο δεν εχει γινει ακομη η αγορα. Οπότε περιμένω να μου πείτε τη δική σας γνώμη...αξίζει ή μπα; Bρήκα το συγκεκριμένο της Macademia  εδώ.

Burgundy Beenie: Αν και δεν φοράω σκουφάκια πολύ συχνά ένα τόσο γλυκούλικο είμαι σίγουρη ότι θα το φορούσα! Το βρήκα εδώ.

Owl Jumper: Την τρέλλα για τις κουκουβάγιες την έχετε καταλάβει εδώ και καιρό. Ε να μην έχω και ένα γλυκούλικο κουκουβαγιένιο πουλοβεράκι;;;; Τα βρήκα εδώ και εδώ.
 
\
Αυτά λοιπόν είναι τα πραγματάκια που έχω στη wishlist μου. Είναι αρκετούτσικα αλλά δεν κάνω συχνά τέτοια ποστ οπότε με δικαιολογώ! :P Εσείς έχετε κάποιο από αυτά τα προιόντα; Πείτε μου τη γνώμη σας!! Είναι πολύ σημαντικό ;) ;) 

33 σχόλια:

  1. Great wishlist! I want the Lorac pallete! :)

    xxx
    http://causeineedit.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Lorac Pro την θέλω κι εγώ πάρααα πολύ!!!!
    Η λίστα σου είναι τέλεια σου εύχομαι να τα πάρεις όλα!!!

    αν θες τσέκαρε και το δικό μου blog!
    daphneonarocketship.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ!!!
      Μολις εγγραφηκα στο μπλογκ σου!! Πολύ λιτό και με τέλειες φωτογραφίες! Μπράβο!!:):):)

      Διαγραφή
  3. Δυσκολο να αποφασίσεις αναμεσα στις δύο παλέτες! Εχουν πολύ ωραια ουδέτερα χρώματα και οι δύο.!! Σου ευχομαι να τα αποκτήσεις όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολύ δύσκολο!! Και να πεις οτι ηταν οικονομικες θα τις επαιρνα και τις δύο! Αλλά μαλλον κλείνω προς την NAKED!

      Διαγραφή
  4. Σου εύχομαι να τα πάρεις όλα και μάλιστα as soon as possible...Εγώ πάλι σας ζηλεύω που μπορείτε και κάνετε wishlists...Μέχρι να αποφασίσω τι θέλω θα φτάσουμε στο Πάσχα... ΄)

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω γι αυτο δεν κανω συχνα τετοια ποστ!! Αλλα ειπα αφου ειαι Χριστουγεννα να τα βαλω οοοοολα μεσα και θα δουμε τι απο ολα θα αποκτησω!! χιχι

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία η λίστα σου!Ντάξει το σκουφάκι το ερωτεύτηκα!Νομίζω οτι πρέπει να το παρραγείλω:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μου αρεσει παρα πολύ το συγκεκριμενο!!! Αλλα δεν το παραγγελνω ακομη μηπως βρω καποιο στα μαγαζια!

      Διαγραφή
  6. Την Naked 3 την λιγουρεύομαι αλλά κατάφερα να αντισταθώ στις δυο πρώτες θα δείξει, τα Real Techniques είναι φανταστικά δεν θα το μετανιώσεις καθόλου! Τα ρουζ της NYX επίσης εξαιρετικά! Βασικά ολα οσα έχεις στην λίστα σου είναι τέλεια οπότε σου εύχομαι να τα αποκτήσεις όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω στη 2η δεν αντισταθηκα! Αλλα δεν το εχω μετανιωσει καθολου! Την εχω λιωσει!!! Η παραγγελια για τα Real Techniques νομιζω θα γινει συντομα! Και το ρουζακι θα το δοκιμασω οπωσδηποτε τωρα που θα παω Θεσσαλονικη!! :):):)

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά δε βάφομαι και έχω ήδη μπόλικες πάλετες αλλά η naked3 είναι απίστευτη!!!! Για σκουφάκια πήγαινε σκόνδρα και αχιλλέα!!!! Έχει παρά πολύ ωραία σχέδια!!!! Όσο για βούρτσα έχω και τις 2! Αν έχεις λεπτά μαλλιά πάρε την tangle teezer, αν έχεις χοντρά και πολλά τότε την macademia! Πάρε τες από feelunique, κάνει συχνά εκπτώσεις και ούτως η άλλως τις έχει γύρω στα 10-11 ευρώ!!!

    Άντε και καλώς να σου έρθει ο άγιος Βασίλης με τα δώρα!!!! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την NAKED 2 που εχω αν και δεν βαφομαι εντονα καθολου την χρησιμοποιω καθημερινα οποτε νομιζω οτι και η 3 δεν θα με απογοητευσει!! Θα περασω και απο τα δυο για σκουφακι γιατι θελω πολυ να βρω ενα!!!
      Ευχαριστω για τις πληροφοριες για τις βουρτσες!! Ειναι πολυ χρησιμεεες!!:):):)

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφα όλα!!! Έχουμε πολλά παρόμοια πράγματα! Έχω το κραγιόν της MAC το Creme Cup και μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολο χρωμα και για καθημερινο και και βραδινο μακιγιαζ!! Σιγουρα θα το δοκιμασω την επομενη φορα που θα ειμαι σε καποιο καταστημα τους.

      Διαγραφή
  9. Τα RT απορώ κι εγώ πως δεν τα πήρα ακόμα!
    Γενικά όλα που μας έδειξες θα μπορούσα να τα φανταστώ και στη δική μου wishlist!
    Ψηφίζω Naked 3 που έχει και πιο ροζουλί αποχρώσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλια μου κι εγω για το ιδιο ακριβως απορω!!
      Και εγω προς την NAKED πηγαινω γιατι εχει λιιιιγο πιο πρωτότυπα χρωματα απο την αλλη!

      Διαγραφή
  10. Τη naked3 τη γλυκοκοιτάζω κ γω. Το creme cup πάντως το αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα real techniques & macadamia είναι και στη δική μου wishlist!

      Διαγραφή
    2. Να τα αποκτησεις και τα δυο!!! Τη NAKED τη θεεελωωω!!:):)

      Διαγραφή
  11. όλα είναι πάρα πολύ ωραία!και η naked 3 ειδικά...υπέροχη!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω οι περισσοτερες ψηφιζετε NAKED και αρχιζω να πείθομαι! χαχα

      Διαγραφή
  12. Τέλεια η wishlist <3 Υπάρχουν και στη δική μου τα Mac!! Τρέχει και χριστουγεννιάτικο giveaway στο blog μου και θα χαρώ πολύ να συμμετέχεις. http://beautylosophy.blogspot.gr/2013/12/my-lovely-xmas-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ευχομαι να τα αποκτησεις κι εσυ τα Mac!! Παω γρηγορα γρηγορα για το givaway!!!!

      Διαγραφή
  13. exw ksekinisei k egw n psaxnw apegnwsmena tin naked 3!k i mac mas exei kapsei...thelw t russian red....kai den einai ka8olou megalo...skeftomoun k egw n t kanw....alla pragmatika mallon th thelei 2-3 meres g n t diavasei kapoios m toooosa pou thelw!filiaaaa!
    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα εγω κρατηθηκα για να μην γινει τεραστιο το ποστ!! Ειναι πολυ ομορφη παλετα η NAKED...η ααατιμη!! χαχα

      Διαγραφή
  14. Τέλεια όλα τα προιόντα που θέλεις να πάρεις!Τα περισσότερα είναι και στην δική μου wishlist!!Ειδικά την Naked3 την θέλω πάρα πολύ!!!!!!Καλά Χριστούγεννα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστουγενα ευχομαι και σε σενα!! Η ΝΑΚΕD πρέπει να αποκτηθει οπωσδηποτεεε!! χαχα

      Διαγραφή
  15. Πολύ ωραίο το wish list σου! Το soft n' gentle είναι όντως πολυχρηστικό και υπέροχο! Τη Δευτέρα κι εγώ παρέλαβα την παραγγελία μου από iherb, με πινέλα της RealT, έφτασαν μια χαρά, κανένα πρόβλημα και είναι και το πιο οικονομικό site που τις έχω βρει..
    Ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σκεφτομαι αρκετα για το soft n gentle αλλα λεω να δοκιμασω πρωτα ενα πιο φθηνο dupe να δω αν αξιζει! Αν παραγγείλω RealT απο iherb θα τα παω κι εγω εχουν πολυ καλες τιμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπεροχα ολα Μπετυ μου, ευχομαι να τα αποκτησεις ολα...οσο και για την παλετα...naked 3 δαγκωτο χιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααχ και εσυ Naked 3 ψηφιζεις εε!! Την εδειξα και στη μαμα μου και εχει ξετρελαθει! χιχιχι

      Διαγραφή