”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ChristmasGift Guide For Her Under 25€: Beauty


Hello My Loves!! Το σημερινό ποστ είναι το πρώτο μέρος του gift guide series μου για κοριτσάκια! Σήμερα όλα τα δωράκια είναι beauty related, σχετικά με το μακιγιάζ και όλα αυτά τα τέλεια πραγματάκια που αρέσουν σε όλες μας! Συγκέντρωσα λοιπόν δέκα πραγματάκια κάτω από 25€!


1)Ο κορρές είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες και τα gift sets του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το ποστ! Ειδικά αυτά τα μικρά πακετάκια με προιόντα μακιγιαζ που βγάζει κάθε χρόνο σε εκπληκτικές τιμές είναι τέλεια! Διάλεξα λοιπόν δύο άκρως γιορτινά πακετάκια ένα σε burgundy απόχρωση (το οποίο το έχω κι εγώ και το έχω χιλιοευχαρηστηθεί) με ένα μανό ένα lipgloss σε βυσσινί αποχρώσεις και το μαύρο liquid eyeliner, από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, και ένα σε true red αποχρώσεις και πάλι με μανό και lipgloss και ένα pencil eyeliner το οποίο επίσης έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό! Κοστίζουν 17,90€ αλλά τα βρήκα και 10,74€ στο Ikeapharm (εδώ και εδώ).

2)Η benefit  είναι επίσης μία εταιρία με υπέροχες συσκευασίες, με λίγα λόγια έτοιμα δωράκια. Το συγκεκριμένο kit περιέχει προιόντα προσώπου τα πιο καλά και γνωστά της εταιρίας για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το μακιγιάζ της. Και σε τιμή απίστευτη…20,95€ στο Asos.
3) Το συγκεκριμένο kit της bourjois είναι τέλειο για δώρο γιατί περιέχει λίγο από όλα (μεταξύ μας δε θα με χάλαγε καθόλου αν το έπαιρνα από καποιον ως δώρο!). Περιλαμβάνει το γνωστό chocolate bronzer της εταιρίας που μυρίζει σαν σοκολάτι (γιιαααμ) ένα ρουζ σε κοραλί απόχρωση ένα 3D lip gloss σε γίηνη απόχρωση για ζουμερά χείλη και ένα μινι pencil liner σε χακί απόχρωση. Περιέχει επίσης ένα kabuki brush και ένα μικρό πινελάκι για να εφαρμόσετε το ρουζ και το bronzer. Το βρήκα στο Asos 19,18€.
4) Αυτά τα eyeliners της urban decay είναι πολύ γνωστά για την ποιότητα και τη σταθερότητά τους! Αυτή η συσκευασία περιέχει τρία totally wearable μολυβάκια για τα μάτια, ένα μαύρο ένα καφέ και ένα μελιτζανί για να δημιουργήσετε ό,τι λουκ θέλετε! Τα βρήκα 18,30€ στο BeautyBay.
5)Για παλετίτσες σας έχω δύο τέλειες επιλογές με φυσικά χρώματα για να μην ρισκάρετε κιόλας ότι το δώρο σας δεν θα αρέσει. Η πρώτη από τα Sephora περιέχει 8 υπέροχες γίηνες αποχρώσεις και με το μικρό της μέγεθος την παίρνετε παντού μαζί σας. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τη βρείτε στο e shop των Sephora και να την παραγγείλετε άμεσα!! Τι, δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη το e-shop τους;; Κορίτσιααααα, ντρόπηη! Η τιμή της είναι 9,90€. Δείτε την εδώ.


6) Η δεύτερη παλετίτσα που σας προτείνω είναι από τα the body shop και την δοκίμασα και η ίδια. Μπορώ να εγκυηθώ για την υπέροχη απόδοση των χρωμάτων και τη βελούδινη υφή τους. Επίσης, μπορεί να έχει ήπια μωβ taupy χρώματα, τα οποία ίσως σε πολλές να μην γεμίζουν το ματι, αλλά έχουν ένα όμορφο shimmer που τα κάνει  ιδανικά για ένα ιδιαίτερο  γιορτινό smokey eye! Κοστίζει 20€ και θατ την βρείτε σε όλα τα καταστήματα The body Shop.

7) Για τις λάτρεις των nude lips αυτό το πακετάκι των bare minerals είναι παράδεισος! Περιέχει και τα τρία στάδια, lip pencil-lipstick-lip gloss, για να δημιουργήσετε υπέροχα φυσικά ζουμερά χείλη. Συνδυασμένα με μία  rose gold sparkly σκιά και ένα όμορφο eyeliner θα είναι απλά υπέροχο για το ρεβεγιον!:) To βρήκα 25,70€ στo BeautyBay.

8) Και αν θέλετε να καλύψετε και τα δύο άκρα, red lips nude lips, τα κραγιονάκια της Rimmel London από τη σειρά της Kate Moss είναι υπέροχα. Μπορείτε να τα βρείτε και στο Beauty Joint αλλά και στο Αsos χωρίς μεταφορικά! Εγώ διάλεξα την απόχρωση 111, ένα fiery red, και την 101, ένα γλυκο ροζ nude. Αν πάλι προτιμάτε κάτι σε berry fuschia απόχρωση το centrifuschia της lime crime είναι ένα υπέροχο χρώμα! Και μεταξύ μας και μόνο για διακοσμητικό στο μπουντουαρ σας να το βάλετε, με τέτοια συσκευασία, είναι αρκετό!! Τα Rimmel London τα βρήκα 4,79€ στο Beauty Joint και 7,52€ στο Asos, ενώ το Lime Crime 13,28€ επίσης στο Beauty Joint. 


9) Και φυσικάααα δεν θα μπορούσα να παραλείψω μία nail polish επιλογή!! Συγκρατήθηκα να μην σας δείξω όλα τα τέλεια sparkly βερνίκια που βρήκα και αρκούμε σε αυτό το υπέροχο kit της Orly μόνο και μόνο επειδή περιέχει όλες τις εορταστικές επιλογές: Από ένα φλογερό κόκκινο, σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο Χρυσό Glitter και ένα εντυπωσιακό μαύρο glitter. To συγκεκριμένο set μάλιστα περιέχει  και ένα τέλειο κολιεδάκι με κλειδάκια! Και όλα αυτά στα 22,30€ από το BeautyBay.

10) Για το τέλος άφησα το άρωμα που επέλεξα. Εννοείται ότι σας προτείνω τα αρώματα του Κορρέ. Είναι δοκιμασμένα, έχουν υπέροχες μυρωδιές, που κρατάνε πολύ και σε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Τα περισσότερα μάλιστα μπορείτε να τα βρείτε και σε gift sets με δώρο το αντίστοιχο body lotion. Εγώ διάλεξα το iris lily of the valley cotton για το ανάλαφρο, λουλουδένιο υπόξινο άρωμά του που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ! Θα το βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Κορρές 25,80€ το βρήκα όμως και 16,77€ στο Ikeapharm!




Αυτά λοιπόν ήταν τα 10 δωράκια under 25€ που διάλεξα. Πείτε μου αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου και τι beauty προιόν θα θέλατε να πάρετε ως δώρο;;

21 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες προτάσεις! Τα κραγιόν νομίζω είναι τα καλύτερα δώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μου αρεσουν τα κραγιον για δωρα!! Παντα μπορουν να χρησιμοποιηθουν!:)

      Διαγραφή
  2. 10 πακετάκια...10 άτομα δεν θα βρεθούν να μου πάρουν δωράκια????!!!!!χαχαχαχα
    πέρα από την πλάκα...λάτρεψα τις παλέτες!!!και το πακετάκι των bare minerals!
    αχ κάνε κι ένα αντίστοιχο για άντρες γιατί κάθε χρόνο ψάχνομαι τι να πάρω στον φίλο μου!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μακάαααρι να υπήρχαν 10 ατομα να μου επαιρναν κι εμενα δωρα αλλά δεν πειραζει εγω δινω προτασεις και αναλογως τι χρειαζεται ο καθενας!:) Θα κάνω και για αντρες! Θα ανεβει αυριο αυτο το ποστ:):)

      Διαγραφή
  3. Τι ωραίες προτάσεις είναι όλα! Πολύ μου αρέσουν οι παλέτες που διάλεξες κι εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αυτη απο τα body shop την εχω βαλει στο ματι απο τοτε που την ειδα στο καταστημα αλλαααααα ειπαμε κρατιεμααι!!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίες ιδέες!!Εγώ θα ήθελα να μου έκανα δώρο το κιτ της Borjois ή της Benefit!!χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες προτάσεις! Συμφωνώ απόλυτα με τα σετ του Κορρέ- αρώματα και μακιγιάζ! Αγαπημένα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λατρεμένα!!! Εγω θα το εκτιμουσα πολύ ενα δωρο απο τον Κορρε!! Γιατι λατρευω και οοολα του τα προιοντα!!

      Διαγραφή
  6. Ola einai teleies idees kai nomizw oti ta agapimena m einai otidipote apo ton Korre kai ta vernikia nixiwn ths Orly! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσαν οι προτασεις μου!:):) Τα orly ακομη δεν τα εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλα! Και αυτα τα χρωματα ειναι ακρως γιορτινα!!

      Διαγραφή
  7. Έκανες πολύ καλό ψάξιμο και βρήκες πάρα πολύ καλές προσφορές! Τέλειες προτάσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προσπαθησα Κοραλλία μου γιατί δεν υπάρχουν γενικότερα και πολλά λεφτά:P:P!!

      Διαγραφή
  8. δυστυχως το ASOS δεν στελνει benefit στην Ελλαδα..ηθελα να παραγγειλω αλλα δεν το δεχοταν...πολυ ομορφα ολα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια;;; Αν το ήξερα δεν θα το έβαζα στις προτάσεις:( Κριμα παντως γιατι εχει πολύ καλές προσφορές!

      Διαγραφή
    2. Ναι...κριμα..βγαζει κατα καιρους πολυ καλες προσφορες..το Lookfantastic στελνει benefit στην Ελλαδα αλλα κανουν πολυ καιρο να ερθουν...:)

      Διαγραφή
  9. Πολυ ωραια αναρτηση Μπετυ μου, τι ομορφες ιδεες..ολα τελεια ειναι πολυ θα ηθελα να ειχα 10 τετοια δωρακια χιχι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 Κι εγωωω θα θελα να τα ειχα ολα αυτα τα δωρακιαααα αλλάααα δεν πειραζει και ενα απο ολα ειναι αρκετο!

      Διαγραφή
  10. Eνταξει, τα beauty kit ειναι ερωτας! Για αρχη θα κανω δωρο στον εαυτο μου αυτο του Κορρε και τα υπολοιπα στη λιστα Χριστουγεννων, χεχεχε! ;) ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τελεια και συμφερουν παρα πολυ! Ειδικα αυτα του Κορρέ! Ειναι σαν να πληρωνεις ενα προιον αλλα παιρνεις 3-4!

      Διαγραφή