”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Gift Guide For Him Under 25€


Γεια σας κορίτσιαααα! Σήμερα θα ολοκληρώσουμε το gift guide series με προτάσεις δώρων για άντρες. Είτε είναι το boyfriend, είτε ο husband ή ο πατερούλης ή ο αδερφός έχουμε προτάσεις για όλους. Όλα τα δωράκια είναι κάτω από 25€ όπως και στα προηγούμενα guift guides. πάμε λοιπόν να δούμε τι σας προτείνω:


-Πουκάμισα: Γιατί τι πιο ωραίο δώρο για οποιονδήποτε άνδρα εiδικά για τις γιορτές! Και του λύνετε και τα χέρια για το τί θα φορέσει την Πρωτοχρονιά;)
Τα Η&Μ έχουν πολύ καλές λύσεις για όλους. Από ένα απλό fashionable denim πουκάμισο για τις μικρότερες ηλικίες μέχρι ένα κλασικό καρό που είναι τέλειο και για του μπαμπάδες. Φυσικά δεν μπορούσα να παραλείψω ένα καρό "Χριστουγεννιάτικο" κόκκινο-κυπαρισσί πουκάμισο;) Δείτε αυτά που διάλεξα εδώ, εδώ και εδώ

-T-shirts: Κάτι που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί από όλα τα αγοράκια!! Τα Pull&Bear έχουν κατά τη γνώμη μου την καλύτερη συλλογή από μπλουζάκια και είναι πάρα πολύ οικονομικά, τα περισσότερα στα 9,90€. Δείτε αυτά που διάλεξα εδώ, εδώ και εδώ.

-Ζακέτα/Φούτερ: Αυτό το γκρι φούτερ από το asos μου άρεσε πολύ γιατί είναι τόσο ευκολοφόρετο που μέχρι και στον πιο δύσκολος στα δώρα θα άρεσε! Δείτε το εδώ. Επίσης μου αρέσουν πολύ και τα φούτερ χωρίς την κουκούλα που έχουν στάμπες μπροστά όπως αυτό. (Το μοντελάκι ίδια φάτσα και στις δύο φωτογραφίες! χαχα)

 -Πλεκτά: Αυτά κατά τη γνώμη μου απευθύνονται σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες (εννοώ από 25 και πάνω μην τρελαθείτε!). Φυσικά όλα είναι ανάλογα με το στιλ του καθενός αλλά άνετα έβλεπα και τον μπαμπά μου να φοράει αυτά τα πουλοβεράκια. Δείτε αυτά που διάλεξα εδώ και εδώ.

Γενικά οτιδήποτε στην κατηγορία μπλούζας είναι αρκετά εύκολο για δώρο γιατί μπορείτε και πολύ πιο άνετα να βρείτε το σωστό νούμερο. Προσωπικά δεν θα σας πρότεινα να κοιτάτε για παντελόνια κτλ γιατί εύκολα μπορεί να πέσετε έξω!

Accesories
-Σκουφάκι: Άκρως χειμωνιάτικο και χουχουλιάρικο. Αρκεί φυσικά να φοράει σκουφάκια:P

-Κασκόλ: Ένα απλό γκρι κασκόλ σίγουρα θα φορεθεί κάποια στιγμή!

-Παπιγιόν/Γραβάτα: Αν ξέρετε ότι σκοπεύει να φορέσει κάτι από τα δύο κάποια στιγμή ή ακόμη και στο ρεβεγιόν θα ήταν τέλειο να του το πάρετε εσείς η ίδια εκ των προτέρων ;)
 

-Ζώνες: Κλασική καφέ ή μαύρη δερμάτινη που θα πηγαίνει με όλα χωρίς να ρισκάρετε να έχει κάποιο σχέδιο και τελικά να μην του αρέσει. Δείτε τις εδώ και εδώ

Skincare
-Άρωμα:Αν θέλετε να του πάρετε κάποιο άρωμα αλλά δεν θέλετε και να δώσετε μια περιουσία να αγοράσετε κάποιο επώνυμο ο Κορρές δίνει και πάλι τη λύση. Τα αρώματά του είναι τέλεια και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρία. Εγώ σας προτείνω το Safron Amber Cardamon που είναι μία γνήσια αντρική κλασική μυρωδιά. Έχουν και από μόνα τους τέλεια συσκευασία κοστίζουν και μόλις 25€!! Το βρήκα όμως και εδώ 16€!

Gadgets:
Τα Public είναι τα κατεξοχήν σημεία για να βρείτε οτιδήποτε σχετικό με gadgets. Κι εγώ από όοολη τη συλλογή τους δίαλεξα τα εξής:
Ποντίκι-αμαξάκι για τον υπολογιστή

Θερμαινόμενη Βάση για Κούπα: Ειδικά αν δουλεύει σε γραφείο ή κάθεται στο γραφείο του πολλές ώρες για να είναι ο καφές του πάντα ζεστός;)

Κουμπαράς που μετράει αυτόματα τα χρήματα που του ρίχνετε για όποιον κάνει οικονομίες....συνέχεια:P


Βιβλία:
Οκ το ξέρω δεν διαβάζουν όλοι οι άντρες βιβλία αλλά για όποιον είναι σε αυτήν την κατηγορία σας προτείνω τα εξής:
Dan Brown Inferno γιατί ποτέ δεν πέφτεις έξω με τον Dan Brown;)
Game of Thrones προσωπικά λατρεύω τη σειρά αλλά και τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια. 
Assasin's Creed Αν το αγόρι/αδερφός/ξάδερφος σας λατρεύει τα pc games και εσείς δεν μπορείτε να διαθέσετε 40€ και άνω για να του πάρετε ένα ορίιιιστε η λύση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέρω από πρώτο χέρι πόσο απολαυστικό είναι για τους άντρες οπότε υποθέτω ότι και το αντίστοιχο βιβλίο θα τους αρέσει εξίσου!

Αυτές λοιπόν ήταν οι προτάσεις μου για δωράκια για εκεινον! Ελπίζω να σας έδωσα καλές ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι οι περίπλοκες με τα δώρα είμαστε εμείς και εξάλλου η κίνηση είναι που μετράει;) Right?? Εσείς τι δώρα προορίζετε για τους άντρες της ζωής σας;;



26 σχόλια:

  1. Τι ωραίο θέμα κουκλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!
    Πολύ καλές επιλογές!! :)
    Μ'αρεσε ιδιαίτερα το κασκόλ!!
    Βάση για καφέ ειχα αγοράσει για το αδερφό μου με usb...αλλά δεν εκανε πολλά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα ότι θα είναι χρήσιμο για πολλές κοπέλες γιατί κι εγώ πασχίζω κάθε φορά να βρω δωρο στο αγόρι μου!! Κρίμα για τη βάση γιατι σαν concept μου αρέσει πολύ! χιχι

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλές επιλογές,μπράβο μας έδωσες ιδέες για όμορφα δώρα για το έτερον ήμισυ και όχι μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααα πολύ όμορφο το γιορτινό template σου ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίεσ ιδέες!!!Σίγουρα θα τις τσεκάρω!!!
    Aααα και αυτή την θερμαινόμενη κούπα??την θέλω εγώ!!!χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!!:):):)
      Ειναι τελεια ιδεα η θερμαινομενη κουπα! :P

      Διαγραφή
  5. το ποντικι αμαξι ειναι ολα τα λεφτα..θα το παρω για μενα..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ειχα παλιοτερα σε κοκκινο!! Ειναι πολυ γλυκουλι! χιχι

      Διαγραφή
  6. Κάλυψες πολλά διαφορετικά γούστα! Τέλειες προτάσεις και αυτές! Φιλιά Μπέτυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουφ δεν ξέρω...κάθε χρόνο προβληματίζομαι!είναι πολύ δύσκολος ο φίλος μου!ένα τζιν του πήρα μια φορά και πήγαμε 3 φορές και το άλλαξε...πάντως το πουλοβεράκι το πράσινο μου άρεσε πολύ!θα πηγαίνει και με τα μάτια του!και μια ζακετούλα φούτερ τη θέλει...και η κολώνια του Κορρέ φαίνεται ωραία αλλά έχει τρεις!ο Θεός μαζί μας και φέτος!πάντως πολύ ωραίο το post σου!αρκετά βοηθητικό!Ευχαριστούμεεεεε! :)

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ είναι χειρότεροι και από κοπέλες!! Εμείς κάναμε 2 χρόνια να του βρούμε κολώνια!!!!! Δυυυοοοο χρόνια για ένα άρωμα!! Ευτυχώς το βρήκε του το πήρα πέρσυ τα Χριστούγεννα και ηρεμίσαμε!! χιχιχι

      Διαγραφή
    2. σε καταλαβαίνω απόλυτα!κ μετά για εμάς λένε!!!χαχαχα

      Διαγραφή
  8. Πάρα πολύ ωραίες προτάσεις, εμένα το ποντίκι μου έκανε... κλικ! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ένα χρήσιμο ποστ! Πόσες ιδέες....μου άρεσε πολύ η θερμαινόμενη κούπα!
    Χμμμ θα το μελετήσω, σε ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο:P:P Είναι πολύ δυσκολοι οι άντρες στα δώρα!!

      Διαγραφή
  10. 'Εξυπνο και χρήσιμο post !
    Λέω να τσιμπήσω ένα πουκαμισάκι για το boyfriend από H&M αλλά δεν είμαι και σίγουρη ακόμα <3
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι ανάμεσα σε πουκάμισο και φούτερ από το Asos! Αλλά ακόοομα δεν εχω αποφασίσει! χιχι

      Διαγραφή
  11. Τι ωραιες επιλογες Μπετυ μου, και κοιτα να δεις που αυτη την εβδομαδα εχει και γενεθλια, μαλλον κανενα πουλοβερακι θα του παρω και εγω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα έχει τον επόμενο μήνα αλλά από τώρα έχω ξεκινήσει να ψάχνω! Κι εγώ προς τα πουλοβεράκια τείνω!

      Διαγραφή
  12. Πολυυυ χρησιμες συμβουλες Μπετυ μου!!! Σκεφτομουν μηπως του επαιρνα παλι καποιο βιβλιο για το ποδοσφαιρο αλλα τελικα θα του παρω ενα τζιν πουκαμισοοοο, που πεθαινω να τον δω να το φοραειιι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή