”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Gift Guide For Her Under 25€: Skincare & Fashion


Hello giiirlzzz! Και συνεχίζουμε με το Gift Guide Series for her! Σήμερα θα σας δείξω 10 πραγματάκια skincare & fashion related (5 και 5) που νομίζω ότι είναι τέλεια για να τα κάνετε δώρο στη φίλη, τη μαμά, την αδερφή σας ή και στον εαυτό σας!! Και πάλι όλα ειναι κάτω από 25€! 

Skincare:

1.Φυσικά ούτε από αυτήν την κατηγορία θα μπορούσαν να λείπουν τα προϊόντα Κορρές!! Είναι αρκετά οικονομικά, μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στην Ελλάδα, έχουν τεράστια ποικιλία και είναι Ελληνικά! Τι άλλο θέλουμε; Διάλεξα λοιπόν ένα shower gel και ένα body lotion σε μία άκρως χειμωνιάτικη-χριστουγεννιάτικη μυρωδιά! Η κανέλα συνδυασμένη με τη βανίλια μου θυμίζει μπισκότα και γλυκά και χριστουγεννιάτικα γλυκά! Είναι τόσο ζεστη και γλυκιά μυρωδιά που σίγουρα θα αρέσει σε όποιον και να δώσετε αυτό το δώρο.Εγώ έχω το shower gel (εννοείται πως το χρησιμοποιώ συνέχεια!) και έχω βάλει στο μάτι και το body lotion. Το αφρόλουτρο κοστίζει 4,95€ αλλά το βρήκα 3,90€ εδώ και εδώ βρήκα την κρέμα σώματος από 7€ 4,19€. 

2.Και όπως καταλάβατε το επόμενο δωράκι έρχεται από τα Body Shop! Με συσκευασίες άκρως χριστουγεννιάτικες και όμορφες, τέλειες για δώρα, και με τα υπέροχα body butters και τα shower gels τους πως θα μπορούσα να τα παραλείψω; Διάλεξα το gift set από τη σειρά Jump for Ginger, για την υπέροχη γλυκιά μυρωδιά τζιντζερ κανέλας, την ποικιλία προϊόντων (αφρόλουτρο, body butter,body polish και ένα μινι σαπουνάκι) και το υπέροχο κουτάκι που το χρησιμοποείτε άνετα για διακοσμητικό! Και όλα αυτά στα 26€!

3.Συνεχίζοντας με τα body gift sets φυσικά και σας προτείνω τα Fresh line! Και αυτά με τέλειες τιμές, υπέροχες συσκευασίες και μυρωδιές και με απολύτως φυσικά προϊόντα! Ξεφεύγοντας από τις προηγούμενες γλυκές μυρωδιές η σειρά Ρόδι της Fresh Line έχει μία τέλεια φρουτένια μυρωδιά! Το συγκεκριμένο gift set τα έχει ΟΛΑ και κοστίζει 24,50€.... παράδεισος! :P

4. Τα Lush μπορεί να μην έχουν κατάστημα στην Ελλάδα αλλά μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε από το online τους κατάστημα. Εγώ επέλεξα να σας δείξω το Santa's lip scrub, με το κατακκόκκινο χρώμα και τις μικρές καρδούλες μέσα, που μυρίζει κεράσι και αφήνει τα χείλη σας απαλά και περιποιημένα! Θα το βρείτε εδώ, κοστίζει 9,50€.

5. Για το τέλος άφησα ένα gift set που περιέχει λίγο απ'όλα! Η εταιρία First Aid Beauty φημίζεται για την κρέμα χεριών της και όχι μόνο! Σε αυτό το σετ θα βρείτε σαπουνάκι και ενυδατική προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, ένα lip balm για ξηρά σκασμένα χείλη και μία κρέμα για ξύρισμα που υπόσχεται να αφήσει το δέρμα σας απόλυτα απαλό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες. Όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα και για ευαίσθητο τύπο δέρματος. Το βρήκα στο Beauty Bay 17,90€.

Fahsion:
Με τα ρούχα οι γυναίκες μπορεί να γίνουμε πολύ περίεργες. Γι'αυτό σας έχω τις εξής προτάσεις:

1. Ένα πουλόβερ πάντα είναι ευπρόσδεκτο στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Ειτε πιο απλο σε φαρδιά γραμμή ή λίγο πιο dressy με πιο λεπτό ύφασμα. και τα δύο είναι από τα Bershka και κοστίζουνκαι 22,99€ και 19.90€  αντίστοιχα. 


2. Τι πιο χειμωνιάτικο και χριστουγεννιάτικο από ένα σκουφάκι με γάντια ή κασκόλ. Τα Η&Μ έχουν μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Το πρώτο κοστίζει 14,95€ και το δεύτερο 19,95€.

3. Από ένα άκρως απλό και λεπτεπίλεπτο κολιέ μέχρι ένα μεγάλο statement necklace νομίζω ότι τα Accessorize πάντα θα δίνουν τις καλύτερες λύσεις και έχουν τόοοσο τέλειες συσκευασίες για δωράκια! 

4. Τα δαχτυλιδάκια είναι προσωπικά τα αγαπημένα μου και δεν μπορώ ποτέ να έχω αρκετά! και τα δύο από Fulah Sugah και κοστίζουν 5,90€.

5. Τέλος κάτι που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στις γιορτές, ένα μαύρο τσαντάκι με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Μπορεί να φορεθεί στο ρεβεγιόν, σε χριστουγεννιάτικα πάρτυ ή σε βραδινές εξόδους. Το συγκεκριμένο είναι από τα Η&Μ και κοστίζει 19,95€.

Αυτές λοιπόν ήταν οι προτάσεις μου για Skincare & Fashion δωράκια! Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά ή τι θα θέλετε να πάρετε ως δώρο:)


17 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες προτάσεις για άλλη μια φορά!!Μάλλον πρέπει να διαρευσουν προς τα έξω αυτές οι λίστες!χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να διέρρεαν!!! Δωράκια απο παντού θα ερχονταν!!! Χνιε χνιε!!

      Διαγραφή
  2. Τα αγόρασα και εγώ τα shower gel και body lotion Βανίλια-Κανέλλα! Καταπληκτική χριστουγεννιάτικη μυρωδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω μόνο το αφρόλουτρο!!! Αλλά καθε φορα που το χρησιμοποιω μυριζει χριστουγεννα!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλές και αυτές οι προτάσεις! Έχω αδυναμία στη μόδα και τις βρήκα κι αυτές τέλειες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!!!

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα πουλοβεράκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραίες και πάλι οι επιλογές σου!! πωπω το κόκκινο φαρδύ πουλόβερ απο την Bershka το θέλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το έχω βάλει στο μάτι απο τοτε που εψαχνα για αυτο το ποστ!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλές επιλογές και πάλι!!
    Το ginger sparkles body butter το έχω και μυρίζει τρομερά!!
    Θα ηθελα πολύ το lush!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά θα ήθελα να μου κάνουν δώρο όλα όσα έδειξες!!
    Αλλά επειδή είναι πολλά θα προτιμήσω το κουτί από fresh line!
    Τέλειες οι προτάσεις σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες προτάσεις <3 Και σκεφτόμουν τί δώρο να κάνω στην μανούλα :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ομορφες προτασεις και παλι Μπετυ μου, ps τελειο το γιορτινο blog σου χιχι ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή