”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Sister's Sunday Post: Frizzy & Damaged Hair Porducts


Hello girzzzzz!! Σήμερα ήρθε η ώρα για τη μικρή εκπληξούλα που σας είχα υποσχεθεί. Ελπίζω να μην σας απογοητεύσει το αποτέλεσμα! Ο λόγος για το Sister's Sunday Post, ή αλλιώς Το Ποστ Της Αδερφούλας, όπως ήθελα να το ονομάσω αρχικά. Ήμουν λοιπόν τις προάλλες στο σπίτι της αγαπητής αδερφούλας και μιλούσαμε περί καλλυντικών, κλασικά, και μου λέει πήρα κάτι τέλεια προϊόντα για τα μαλλιά να τα δοκιμάσεις και να κάνεις ποστ. Και εκεί ήρθε η φαεινή ιδέα (ντιιινγκ ο φωτεινός σηματοδότης) και της λέω γιατί, αφού τα έχεις δοκιμάσει, δεν γράφεις εσύ το ποστ. Και έτσι αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε και κάποιες Κυριακές από εδώ και στο εξής θα σας γράφει εκείνη τη γνώμη της για ποικίλα θέματα! Έτσι κι αλλιώς αν και είμαστε ίδιες σε πολλά πράγματα έχουμε και πολλές διαφορές και χρησιμοποιούμε διαφορετικά προϊόντα η κάθε μια οπότε γιατί να μην μάθετε κάτι και από εκείνη;; Σας αφήνω, λοιπόν, στα χεράκια της και εμείς θα τα πούμε ξανά από την επόμενη ανάρτησή μου.




Γεια σας και από εμένα κορίτσια! Το σημερινό μας θέμα είναι τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ γι' αυτά. Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι όπως όλες οι κοπέλες έχω κι εγώ αρκετά θέματα με τα μαλλιά μου και πολλές προσδοκίες από τα προϊόντα που αγοράζω ;)! Τα μαλλιά μου παλιότερα ήταν μπούκλες, τα τελευταία χρόνια όμως είναι κάτι....απροσδιόριστο :P Πλέον είναι σπαστά προς μπούκλα και προσπαθώ όσο γίνεται να μην βάζω πιστολάκι για να καλυτερέψουν. Έχω αρκετά λεπτή και εύθραυστη τρίχα. Ο τύπος τους είναι λιπαρός αλλά με ξηρές άκρες και έχουν αρκετή ψαλίδα. Είναι ταλαιπωρημένα από τις βαφές και το πιστολάκι. Επίσης να προσθέσω ότι στην ήδη υπάρχουσα τέεελεια κατάσταση τους φριζάρουν (ασυστόλως) και ειδικά εδώ που μένω, που έχει μόνιμα υγρασία, δεν έχει βρεθεί κάτι να τα κρατάει σε αξιοπρεπή κατάσταση. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα, μερικά κάνουν δουλειά κάποια άλλα όχι και είμαι εδώ για να σας πω τη γνώμη μου για όλα! Πάμε λοιπόν να τα δούμε:

1) Herbal Essences Fresh Balance Clarifying Shampoo: Το σαμπουάν αυτό αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και καθαρά για μέρες. Είναι ιδανικό για όσες παλεύετε με μαλλιά που λαδώνουν πολύ γρήγορα. Έχει φρέσκια κάπως υπόξινη μυρωδιά (μου θυμίζει λίγο και πράσινο μήλο αν και δεν έχει κάτι τέτοιο μέσα) που μένει στα μαλλιά για 1-2 μέρες. Το ανάλαφρο αποτέλεσμά του σε σχέση με άλλα σαμπουάν κατά της λιπαρότητας που έχω δοκιμάσει κρατάει δύο με τρείς μέρες περισσότερο. Είναι από τα καλύτερα σαμπουάν που έχω δοκιμάσει, το μόνο που κάνει ό,τι υπόσχεται και κοστίζει περίπου 4€.

2) Aussie Frizz Miracle Conditioner: Είναι πράγματι αυτό που λέει...frizz miracle, κάνει θαύματα με το φριζάρισμα στα μαλλιά! Δεν είναι πολύ ενυδατικό γενικά αλλά βοηθάει τα μαλλιά μου να ξεμπερδεύονται εύκολα και να είναι απαλά. Βοηθάει πααρα πολύ στο φριζάρισμα (αυτό το αποτέλεσμα δεν το έχω δει με κανένα άλλο προιόν!) και έχει υπέροχο άρωμα που στα μαλλιά κρατάει για αρκετές μέρες. Σε συνδυασμό με το σαμπουάν δίνει ανάλαφρες μπούκλες. Το πήρα από το ΑΒ σε προσφορά 6€.

3) Garnier Fructis Μάσκα Μαλλιών Goodbye Damage: Τη μάσκα αυτή την περνάω στις άκρες που είναι πολύ ξηρές και έχουν ψαλίδα. Της αφήνει πολύ απαλές και τις ενυδατώνει αλλά ακόμη δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα όσον αφορά την ψαλίδα. Κοστίζει γύρω στα 4-5€. 


4) Lorvenn Chromacare Leave-in Γαλάκτωμα Κατά της Ψαλίδας: Αυτό είναι ένα γαλάκτωμα περιποίησης κατά της ψαλίδας που το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο. Το έπαιρνα για αρκετά χρόνια και είναι αρκετά καλό για να καλύπτει την ήδη υπάρχουσα ψαλίδα. Όταν το εφαρμόζεις οι άκρες δεν φαίνεται ότι έχουν ψαλίδα, δεν έχουν αυτήν την αντιαισθητική όψη όμως μετά από 2-3 μέρες η ψαλίδα αρχίζει να ξαναφαίνεται που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα του δεν είναι μόνιμο. Επανόρθωση δεν είδα και το χρησιμοποιούσα για 2-3 χρόνια. Μυρωδιά έχει πολύ ωραία αλλά δεν μένει πολύ στα μαλλιά. Το χρησιμοποιώ για να το τελειώσω και δεν νομίζω να το ξαναγοράσω γιατί το αντικατέστησα με το επόμενο προϊόν! Κοστίζει περίπου 11€.


5) Elvive Extraordinary Oil: To λαδάκι αυτό ξεμπερδεύει πολύ εύκολα τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο. Το χρησιμοποιώ στις άκρες για την ψαλίδα και μερικές φορές το αφήνω σε νωπά μαλλιά για 15-20 λεπτά με την πετσέτα, πριν τα στεγνώσω με το πιστολάκι, για θρέψη και τα κάνει πολύ μαλακά. Μυρίζει υπέροχα και η μυρωδιά του κρατάει για μία μιάμιση μέρα. Κανονικά κοστίζει 9,99€ αλλά το βρήκα στο ΑΒ σε προσφορά 5€. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!


6) Syoss Heat Protect: Αυτό είναι ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη μυρωδιά, είναι σαν νεράκι. Το χρησιμοποιώ πριν χρησιμοποιήσω πιστολάκι στα μαλλιά μου αλλά δεν είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά. Δεν νομίζω να το ξαναγοράσω. Το χρησιμοποιώ και αυτό για να το τελειώσω. Κοστίζει νομίζω 4€.



Αυτά λοιπόν ήταν το προϊόντα που χρησιμοποιώ για τα ταλαιπωρημένα μου μαλλάκια. Πείτε μου αν έχετε και εσείς κάποιο αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά σας ή αν χρησιμοποιούμε κάποιο ίδιο και ποιά η γνώμη σας για αυτό!

28 σχόλια:

  1. Σιγουρα λατρευω Aussie! Μυριζει υπεροχα! Μου αρεσε πολυ το ποστ,καλη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!! Ειναι καταπληκτικά προιόντα! Σε ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
  2. Love Aussie Frizz!!! Έχω πάρει και το σπρέι leave in πολύ καλό!!! Στις epithimies.gr έχει κουπονάκι 2&3 ευρώ έκπτωση! Της lorvenn το χρησιμοποιούσα παλαιότερα για όταν ισιώνα τα μαλλιά μου... όσο για το σαμπουάνακι της herbal essences επειδή είμαι σε αναζήτηση θα το ψάξω!!!!

    Να το ξανακάνετε το συγκεκριμένο ποστ, έχουν πολύ ενδιάφερον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα θα το εχω υπ οψιν και το leave in! Και πολύ ωραία τα κουπονακια δεν ηξερα οτι υπηρχαν!! Θα προσπαθησουμε να το ξανακανουμε!! Αφου σας άρεσε:)

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη η ιδέα να γράφει η αδερφή σου! Λοιπόν το προϊόν της garnier το έχω δοκιμάσει και εγώ όμως το έβαζα σε όλα τα μαλλιά και μου τελείωσε γρήγορα :( ίσως το ξαναπάρω και το βάζω μόνο στις άκρες! Το σπρέι προστασίας από την θερμότητα της syoss το έχω τελειώσει εδώ και καιρό και ήταν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από το σπρέι της aussie οπότε θέλω αυτό να δοκιμάσω τώρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδεα:) Τι να πω το σπρει μου φαινοταν οτι δεν εκανε καθολου δουλεια:/ Ισως να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία ιδέα το Sister's Sunday Post και να καλοσορίσουμε στην παρέα μας και την αδερφή σου!Λατρεύω τα προιόντα από Aussie!Μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά τους!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοο καλως σας βρηκα! Χαιρομαι που σου αρεσε η ιδέα μας! Τα aussie πραγματικα μυριζουν καταπληκτικα!

      Διαγραφή
  5. δεν το είχα προσέξει ότι έχουν και τα Herbal Essences clarifying shampoo! Μόλις μου τελείωσε της Pantene οπότε θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι οτι και εγώ γραφοντας το ποστ αντιληφθηκα τη διαφορα! Μεχρι τοτε νομιζα οτι ηταν απλα κι αυτο για λιπαρα μαλλια!

      Διαγραφή
  6. Ta Syoss και τα Herbal Essences δεν μου έχουν ταιριάξει καθόλου,όσα κι αν έχω δοκιμάσει!!
    Απεναντίας μου αρέσουν κάποια Aussie!Και μυρίζουν και τέλειααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παλι αγαπω ολα τα Herbal essences και τα syoss ειναι ενταααξει..! Τα Aussie ομως ειναι λατρεια!

      Διαγραφή
  7. καλώς ήρθες αδερφή στο blogging!!!!!!! τα aussie θέλω ν τα δοκιμάσω πολύ,και επίσης τη μάσκα για τη ψαλίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οο ευχαριστώωωω! Αξιζουν και τα δυο να τα δοκιμασεις!

      Διαγραφή
  8. πολύ ωραίο το post σου!θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτό της Aussie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία ιδέα και το post της αδερφούλας! Μετά από αυτό μου κίνησες την περιέργεια για το σαμπουάν αφού έχω κι εγώ λιπαρά μαλλιά, και ελπίζω να βοηθήσει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε!!! Δοκιμασε το! Μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει!!

      Διαγραφή
  10. Ωραία ιδέα να γράφει και η αδερφή σου !!
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω οπωσδήποτε κάτι από aussie :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις προβλημα με το φριζαρισμα το συγκεκριμενο conditioner ειναι ο,τι πρεπει! Αλλιως θα προτεινα να δοκιμασεις καποια μασκουλα!

      Διαγραφή
  11. Λατρεύω κυριολεκτικά το Aussie γιατί το έχω δοκιμάσει και εγώ,όπως και τη μάσκα της garnier.Πολύ χρήσιμο το post σου Μπέτυ...φιλιά και από μένα,Σία από beautylosophy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pira prosfata to ladaki tis elvive kai ondws exei yperoxi mirwdia!super!
    ps:exete vraveiaki sto blog moy gia to yperoxo blog sas!

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/2013/11/liebster-awards-23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τέλειο το λαδάκι!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!:):)
      Φιλιά Μπέτυ

      Διαγραφή
  13. Μπράβο στην αδελφούλα για το ωραίο ποστ!!
    Το heat protect εμένα δεν με ενθουσίασε.. δε νιώθεις να λαδώνει λιγάκι τα μαλλιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή