”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Sister's (Late) Sunday Post: Clothing Haul & More


Γεια σας κορίτσια! Πάει καιρός από το πρώτο Sister's Sunday Post και αφού δεν μπόρεσα να σας γράψω για δύο συνεχόμενες Κυριακές αποφασίσαμε με την Μπέτυ να ποστάρουμε καθυστερημένα σήμερα το Κυριακάτικο Ποστ της Αδερφούλας! :) Τις τελευταίες μέρες κάναμε μία μικρή εξόρμηση στην Αθήνα με την αδερφή μου και ίιιισως να κάναμε λίγα ψώνια! Ίσως....;! Λογικό λοιπόν το σημερινό ποστ να είναι ένα haul για να σας δείξω τι βρήκα σε αυτήν την εξόρμηση. Είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει και το αντίστοιχο ποστ της Μπέτυς κάποια από τις επόμενες ημέρες!


Στην καθιερωμένη μας βόλτα λοιπόν στην Ερμού βρήκα αυτά τα πραγματάκια:

Ανοιχτόχρωμο denim πουκάμισο Η&Μ 24,95€: Έχω ήδη ένα κλασικό τζιν πουκάμισο και τώρα προστεθηκε και ένα σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην γκαρνταρόμπα μου. Πιστεύω ότι ένα τζιν πουκάμισο είναι must, αφού φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε με ένα απλό κολάν ή με ένα όμορφο χρωματιστό παντελόνι!


Κόκκινο καρό flannel shirt Η&Μ 24,99€: Το καρό/ταρτάν/plaid για εμένα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα ειδικά όμως φέτος το χειμώνα έχει κάνει την εμφάνισή του για τα καλά και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το κόκκινο-μπλε-άσπρο πουκαμισάκι με τις ιδιαίτερες denim λεπτομέρειες και τα patches στους αγκόνες! Μου αρέσει και ακόμη περισσότερο που το ύφασμά του είναι πιο χοντρό από τα συνηθισμένα πουκάμισα:)

Emerald Studded Shirt Η&Μ 29,99 €: Αυτό το πετρόλ-κυπαρισσί πουκαμισάκι θα είναι ό,τι πρέπει για μία χαλαρή βραδινή έξοδο και θα μου άρεσε πολύ να το φοράω και ανοιχτό με μία απλή μπλουζίτσα από μέσα! Και αυτό με λίγο πιο χοντρό ύφασμα (για να μην κρυώνουμε κιόλας χειμωνιάτικα) και με όμορφα χρυσά τετράγωνα studs στις μπροστινές τσέπες, στους ώμους και στα μανίκια!!

Σκούρο μπλε skinny jeans H&M 9.99€: Εεε δεν προσπερνάς έτσι απλά τέτοια τιμή ειδικά σε ένα τόσο βασικό κομμάτι. Με αρκετά χοντρό ελαστικό ύφασμα εφαρμόζεi απροσδόκητα όμορφα στο σώμα μου! Έτσι κι αλλιώς χρειαζόμουν ένα σκούρο τζιν:)


Καλτσάκια γκρι σε λεοπάρ και μονόχρωμο σχέδιο H&M 9,99€: Είναι πολύ απαλά και βολικά για να κρατούν τα ποδαράκια μου ζεστά!

Fuzzy Καλτσάκια Tiger 2€ το ζευγάρι: Είναι πολύ απαλά, γλυκούλικα και κυρίως δεν βγάζουν χνουδάκια άρα δεν θα γεμίσουν και όλο το σπίτι. Τι άλλο θες από ένα ζευγάρι καλτσάκια για το σπίτι;


Γκρί λεοπάρ πουλόβερ Tally Weijl 29,95€: Τέλειο fashionable leopard print συνδυασμένο με τη ζεστασιά ενός χοντρού πουλόβερ. Και με το γκρι μαύρο συνδυασμό χρωμάτων του μπορώ να το φοράω κυριολεκτικά με τα πάντα.


Πάμε να δούμε και τα Beauty related πραγματάκια που πήρα!



Essence Nail Polish in Chic Reloaded 1,99€: Υπέροχο duo chrome γκρι μεταλλικό βερνίκι με μωβ-ροζ και πράσινους ιριδισμούς. Είναι και dupe του πασίγνωστου πλέον For the twill of it της Essie από την φθινοπωρινή κολεξιόν.

Essence Nail Polish in Date in The Moonlight 1,99€: Σκούρο μπλε γκρι με μπλε μικρό shimmer το οποίο όμως είναι ανεπαίσθητο όταν βάψεις τα νύχια σου. Ένα άκρως φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο χρώμα!


Essence Studio Nails Anti-split Sealer 2,49€: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη πείτε μου όμως αν θέλετε να μιλήσουμε λίγο παραπάνω γι'αυτό σε κάποιο ποστ!


Essence Nail art Glowing in the dark Topper 2,49€: Οκ ήταν η παρόρμηση της στιγμής αλλά δεν θα είναι τέλειο να φωτίζουν τα νύχια σας κάτω από κάποιο back light; Απλά σκεφτείτε το....;)


Essence Purifying Nose Strips 2,29€: Ούτε αυτά τα έχω δοκιμάσει ακόμη απλά σκέφτηκα γιατί να μην τα δοκιμάσω αφού έχω μαύρα στίγματα στη μύτη; Μπορεί να αποδειχθούν θαυματουργά!

Αυτά λοιπόν ήταν τα πραγματάκια που πήρα. Πείτε μου αν έχετε κι εσείς κάποιο από τα πραγματάκια που πήρα ή αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα καλλυντικά! Σας φιλώ και θα τα πούμε στο επόμενο Sister's Sunday Post που ελπίζω να γίνει στην ώρα του!:)


35 σχόλια:

  1. Με γεια σου κοριτσακιιι <3 Πολύ ομορφες οι αγορές σου !! Πολύ ομορφα τα πουκαμισάκια, τα αγαπώ, και το τζιν, εννοειται δεν γινοταν να το προσπερασεις! Να τα χαρεις :) χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυυ! Την ευχαριστήθηκα αυτή τη βόλτα στην Αθήνα νομίζω φαίνεται!! χιχι

      Διαγραφή
  2. Τέλεια!!!Τα πουκάμισα ειδικά!!!<3
    Το τζην θα το αναζητ'ησω και γω!!
    Μόνο η βάση της essence...την πήρα και γω αλλά δεν κάνει τίποτα για το ξεφλούδισμα που λέει!!Πάντως είναι τέλεια κατά τ άλλα,κρατάει πολύ καιρό το μανό!!
    Με γειααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το αναζήτησεις! Σίγουρα θα το βρεις αν πας κάποια από αυτές τις μέρες!!! Στα πουκάμισα νομίζω ότι το κατάλαβατε κι απο το ποστ έχω αδυναμία!
      Τη βάση περισσότερο από περιέργεια την πήρα. Δεν είχα και πολλές προσδοκίες! χιχι

      Διαγραφή
  3. Τέλεια όλα, ειδικά το πρώτο πουκάμισο! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!:):) Είχα ανάγκη από τέτοια πουκαμισάκια:):)

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου!!! Παρα πολυ ομορφα ολα, ειδικα το λεοπαρ πουλοβερακι!
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. megeia! auto to gri leopar pouloveraki to psaxnw se ola ta tally weijl tis thessalonikis (den einai k polla!)...einai apla teleio!!! k ta vernikia tis essence fainontai poly wraia!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ γλυκούλι! Στο site είδα ότι το έβαλαν και σε προσφορά 15€! :)

      Διαγραφή
  6. τελειαα ολα...το πρασινο σκουρο πουκαμισο το αγαπησα..μακαρι να βρω παρομοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το βρεις σίγουρα!! Εγώ δεν το βρήκα στο site τους (δεν ξέρω γιατί) αλλά στα καταστήματα το έφεραν τώρα! Το φόρεσα και το ίδιο βράδυ και μια κοπελα (οχι απο την παρεα μου) με ρωτησε απο που το ειχα παρει γιατι της άρεσε πολυ!!

      Διαγραφή
  7. Με γεια, με γεια! Μ' άρεσαν όλα και έχουμε πολύ παρόμοιο γούστο στα ρούχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώω!!:):):) Απλά και καθημερινά ρουχαλάκια! Σε καταλαβαίνω! Τι άλλο να φορέσεις δηλαδή!ιχιχι

      Διαγραφή
  8. Πολύ μου άρεσαν το καρό και τα λεοπαρδαλέ! Με γειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια!πολύ ωραία όλα!αυτά τα χνουδωτά καλτσάκια κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου για χειμώνα!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ όσες φορές έχω πάει στα Hondos Center της Ερμού τα βερνίκια τα βρίσκω αλλά δεν βρίσκω ποτέ τα κραγιόν τους (ειδικά τα καινουργια) και τις μάσκαρα!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με γεια σου!!! :)
    Τα πουκαμισάκια φαίνονται τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tέλεια ρουχαλάκια!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το blog μου
    keep in touch
    xxx
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο τέλεια τα πουκάμισα & τα καλτσάκια!
    Να τα χαρείς όλα μεγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με γεια σου Μπετυ μου , ολα υπεροχα φαινονται ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι της αδερφούλας τα καλούδια αλλά σε ευχαριστώ εκ μέρους της! χαχα
      Υ.Γ Θα ακολουθήσει και το δικό μου haul! xaxaxa

      Διαγραφή
  15. Εντάξει...λάτρεψα το λεοπάρ πουλόβερ!!Αγαπάωωωωωωω λεοπάρ!!Και το θέλω!!χαχαχα!!!
    Μεγειάααα στην αδερφούλα!!Φαντάζομαι θα τα "δανείζεσαι"!!αχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελειο! Το εχω βαλει στο ματι απο τοτε που το πηρε!!
      Εννοειται οτι τα δανειζομαι! χαχαχα Τι αδερφουλες θα ημασταν αν δεν μοιραζομασταν τα ρουχα μας!; :P :P

      Διαγραφή
  16. Όλα πολύ όμορφα!
    Πες μας για τις ταινίες αν είδες αποτέλεσμα να τις έχουμε υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ηταν και πολυ καλες! Αν και δεν ειχα τρομερες προσδοκιες δεν κανουν σχεδον καθολου δουλεια. Εκαναν ελαχιστα πραγματα με τους πορους οποτε δεν τις προτεινω!
      Ελπιζω να σε βοηθησα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή