”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Nail-ed Friday! : Mohair & Studs


Και ναι είναι γεγονός τα nail posts μου πια έχουν ξεχωριστή κατηγορία! Κάθε Παρασκευή θα σας δείχνω και από κάτι διαφορετικό μερικές φορές θα είναι απλά ένα nail design, κάποιες άλλες θα συνοδεύεται από tutorial ή μπορεί και να είναι σκέτο βερνίκι που αγαπώ πολύ και θέλω να σας το δείξω! Σκέφτηκα ότι είναι αρκετά βολικό να είναι κάθε Παρασκευή, ακριβώς πριν από το σαββατοκυριακο, που όλες λίγο πολύ δίνουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας!


Το σημερινό σχεδιάκι είναι εμπνευσμένο από δύο πολύ μεγάλες τάσεις του χειμώνα. Τα studs κυριαρχούν ήδη από πέρσι σε αξεσουάρ και παπούτσια αλλά και σε ρούχα δίνοντας μία πιο grunge ροκ αίσθηση σε ένα σύνολο. Και φυσικά δεν θα μπορούσα να τα παραλείψω από ένα nail design. Το άλλο trend κυριαρχεί σίγουρα φέτος το χειμώνα. Πρόκειται για το mohair που το βλέπουμε κυρίως σε πουλόβερ, και είναι αυτό που τα κάνει τόσο απαλά, χουχουλιάρικα και girly. Και οι δύο τάσεις συνδυασμένος κάνουν μία υπέροχη αντίθεση απαλού-άγριου! 
Εγώ αποφάσισα να αποτυπώσω αυτά τα trends με μπρονζέ studs και caviar beads αλλά και με ένα ξεχωριστό βερνίκι που πραγματικά μου θυμίζει το mohair μου πουλόβερ.


Τι χρησιμοποίησα:
-Glitter Nail Polish China Glaze in All a Flutter (Οn the Horizon Collection)
-Σκούρο μπλε βερνίκι της εταιρίας CR no511
-Άσπρο Βερνίκι
-Caviar Beads
-Bronze Studs
-Top Coat


Έβαψα όλα μου τα νύχια με το βαθύ μπλε εκτός από το ring finger στο οποίο αρχικά πέρασα ένα χέρι από λευκό βερνίκι για να βγει πιο opaque το αποτέλεσμα του glitter polish. Όταν στέγνωσε πέρασα δύο χέρια από το 3D Glitter Polish της China Glaze και συμπληρωσα τοπικά όπου χρειαζόταν περισσότερο. Το βερνίκι αυτό είναι τέλειο για αυτό το μανικιουρ γιατί περιεχει μακρόστενα ματ glitter σε άσπρο ροδακινί και γαλάζιο και στεγνώνει σε ένα κάπως ματ ανάγλυφο τελείωμα που θυμίζει πάρα πολύ το mohair.

Στα μπλε νύχια αποφάσισα να βάλω στο μικρό μου δάχτυλο caviar beads διάσπαρτα (το αποτέλεσμα μου θυμίζει τσαντάκι με studs!), στο μεσαίο μου δάχτυλο έβαλα μία σειρά από μεγαλύτερα μπρονζέ studs (οπως σας είπα και στο προηγούμενο nail design μου, δε χρειάζεται να έχετε ακριβώς το χρώμα μπορείτε να βάψετε οποιοδήποτε διαμαντάκι με κάποιο μανό!) ενώ στον αντίχειρα έβαλα μόνο ένα μεγάλο μπρονζε αστεράκι. Ο δείκτης θα μείνει παραπονεμένος!! χιχι Τα studs τα κόλλησα με ένα διάφανο μανό. Τέλος πέρασα μία παχιά στρώση top coat από όλα τα νύχια για να σταθεροποιήσω τα studs και να μην μου χαλάσει γρήγορα το μανικιούρ.


Πιστεύω ότι είναι αρκετά εύκολο design απλά χρειάζεται λίγο σταθερό χέρι και πολύ υπομονή! Είναι ιδανικό και για πιο κοντά νύχια. Αν προσέξατε και τα δικά μου νύχια είναι πιο κοντά γιατί είχαν μακρύνει αρκετά και δεν τα μπορούσα άλλο, οπότε τα έκοψα :P 

Αυτό λοιπόν ήταν το σημερινό nail design. Σκέφτομαι από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσω σιγά σιγά τα christmas designs μου! Πείτε μου αν θέλετε να δείτε κάτι τέτοιο ή αν το θεωρείτε πολύ νωρίς να τα ξεκινήσω από τώρα;
Εσείς Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο; Αγαπάτε τα mohair κομμάτια ή δεν είναι τόσο του στιλ σας;


28 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο σχεδιο Μπετυ μου, μου αρεσουν πολυ αυτες οι αναρτησεις σου! Το glitter της china glaze φαινεται τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!! :):) Είναι όντως τέλειο!! Ευτυχώς που το αγόρασα γιατί αμφιταλαντευόμουν!! χιχι

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο post design ,τέλειο σχέδιο και το υποστηρίζεις δείχνει υπέροχο πάνω στα νύχια σου και βέβαια θα το δοκίμαζα ;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε:):) Αν το δοκιμάσεις περιμένω φωτογραφία:D:D

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο, ειδικά το China Glaze, έκανε τη διαφορά! Μ'αρέσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως περιμένω πώς και πώς κάθε Παρασκευή το ποστ σου για τα νυχάκια:$
    Πολύ όμορφα και αυτή τη φορά τα νυχάκια σου & επίσης πάντα πολύ πρωτότυπα!
    Λάτρεψα το βερνίκι από china glaze, τί φοβερό βερνίκι βρε συ Μπέτυ μου :|
    χιχι τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 Είναι τέλειο σου λέω!! Και είναι και λίγο ανάγλυφο πάνω στο νύχι και δείχνει ακόμη πιο περίεργο και ιδιαίτερο!!! Τι ωραία που σου αρέσει το Nail-ed Friday!!! Γιατί κι εγώ λατρεύω να κάνω τετοια ποστ:):)

      Διαγραφή
  5. Θεϊκό!
    Μου αρέσει το μπλε όμως περισσότερο το glitter! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελευθερία μου!! Ε το μπλε τι να πει μπροστά στο glitter που είναι τόσο μοναδικό;! χιχι

      Διαγραφή
  6. Πόσο τέλειο??!μπράβο!Νoμίζω οτι το china glaze θα το παραγγείλω πολύ σύντομα!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοο ευχαριστώωω! Να το παραγγείλεις! Στο beauty joint κοστίζει νομίζω 4.34€! Και έχει και άλλες αποχρώσεις με το ίδιο εφέ στην ίδια συλλογη!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ομορφο!!!ειδικά το china glaze θεικό!!
    Εγώ ήξερα αυτή την τάση ως feather!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια;; Εγώ παρόμοιο βερνίκι δεν εχω δει σε άλλη εταιρία και από το μυαλό μου το έβγαλα ότι μου φέρνει σε mohair :P Εγώ πάλι feather ξέρω αυτό με το κανονικό πούπουλο που το κολας πάνω στο νύχι! :)

      Διαγραφή
    2. Τα πρωτοξεκίνησε η Nails Inc!!!Και εννοείται το συνέχισε η Essie,china glaze,Opi κλπ!!!Αλλά και η China Glaze feather το λέει!!
      http://2.bp.blogspot.com/-oaFIndPTVz0/UaAlUfrd6gI/AAAAAAAABr4/xBF-mTfQnDA/s1600/china-glaze-feathered-finish-1-760x286.jpg
      η Ciate ονομάζει feather το πραγματικό πούπουλο που το κολλάει!!

      Οπως και να λέγεται πάντως,είναι όμορφο!!!!

      http://www.vampyvarnish.com/wp-content/uploads/2013/01/Nails-Inc-Feathers-2.jpg

      Διαγραφή
    3. Εγκυκλοπαίδεια κανονική είσαι παιδί μου!! Αλήθεια δεν το ήξερα! Εχω δει τα πούπουλα της Ciate αλλά τα υπόλοιπα δεν τα είχα δει:):):):

      Διαγραφή
  8. Το mohair effect είναι φοβερό!
    Ακόμα κι αν όλα τα νύχια είχαν αυτό το βερνίκι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως θα ήταν πολύ ωραία! Θα τα κάνω μια μέρα και όλα τα νύχια με αυτό:):)

      Διαγραφή
  9. ουάου τέλεια είναι!!!:)
    έχεις ένα βραβειάκι από μένα:http://confessions-of-an-everydaygirl.blogspot.gr/2013/11/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι απίστευτα όμορφο!!! Έχω μείνει έκπληκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή