”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Empties #1


Hello girlzzzzz! Σήμερα θα σας δείξω τα empties μου, προϊόντα δηλαδή που χρησιμοποίησα, τα τελείωσα και τώρα θα σας πω την τελική μου άποψη γι'αυτά και αν θα τα ξαναγόραζα! Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο ποστ αλλά τελικά μου μαζεύτηκαν αρκετά γι'αυτο πάμε να τα δούμε!



Για να σας διευκολύνω τα χώρισα σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους.

Προϊόντα για το σώμα:


1. Nivea perspirant invisible for black&white deodorant: Ένα αποσμητικό σε μορφή σπρέι το οποίο χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και μου αρέσει πολύ. Είναι ιδανικό για να μην δημιουργούνται αυτοί οι αντιαισθητικοί λεκέδες στα άσπρα και τα μαύρα ρούχα από το αποσμητικό. Ισχυρίζεται ότι καλύπτει για 48 ώρες κάτι που δεν ισχύει, σίγουρα όμως κρατάει για πολλές ώρες και δεν χρειάζεται να το ανανεώνεται συνέχεια. Έχει σχετικά υπόξινη μυρωδιά και είναι αρκετά οικονομικό, περίπου 3€. Σίγουρα θα κάνω καιρό να ψάξω για νέο αποσμητικό! 

2. Vaseline Aloe Fresh Moisturizing Gel: Αυτήν την ενυδατική την έχω αρκετό καιρό. Είναι σε μορφή τζελ και με σύσταση ιδανική για να μην κολλάει στο δέρμα, να απορροφάται εύκολα και να το αφήνει να αναπνέει. Με λίγα λόγια περιέχει οινόπνευμα! :P Ήταν αρκετά πρωτότυπο προϊόν, τέλειο για το καλοκαίρι που κάνει πολύ ζέστη. Είχε υπέροχη μυρωδιά, πολύ φρέσκια και πραγματικά δρόσιζε το δέρμα όταν το εφάρμοζα! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε με τη συγκεκριμένη είναι να μην την χρησιμοποιείτε ακριβώς μετά το ξύρισμα γιατί τσουυυυζειιι! Ίσως το καλοκαίρι να την ξαναπάρω!

3. La petit Marseillais Shower Gel Ροδάκινο: Μμμμμ υπέεροχη μυρωδιά που έχει αυτό το αφρόλουτρο!! Σκέτη απόλαυση! Τα αφρόλουτρα αυτής της εταιρίας είναι από τα αγαπημένα μου. Το συγκεκριμένο είναι το μικρό μέγεθος και ήταν δώρο μαζί με κάτι σερβιετάκια (ουπς το είπα :P). Το καλοκαίρι το τίμησα για το τέλειο άρωμά του και την ιδανική συσκευασία του για τις διακοπές! Τη μυρωδιά αυτή θα την ξαναθυμηθώ όμως προς την άνοιξη! Είναι πολύ οικονομικά γυρω στα 4€ το μεγάλο μέγεθος και σίγουρα θα το ξαναπαιρνα.

4.Dove Moisturizing Shower Gel Blue Fig & Orange Blossom: Ένα ακόμη αγαπημένο αφρόλουτρο που σας το είχα δείξει και στο what's in my shower post μου. Τα έχω ξαναπεί. Είναι τέλειο, κάνει πολύυυυ αφρό, έχει πολύ ποσότητα, είναι ενυδατικό και το συγκεκριμένο έχει και πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά! Θα το ξανάπαιρνα.

5. Gilette Venus Pro Skin Sensitive: Και αυτά σας τα είχα δείξει στο what's in my shower και μπορώ να πω ότι άργησα να βρω ξυραφάκια τόοοσο καλά όσο αυτά! Είναι λίιγο πιο ακριβά από τα κλασικά αλλά αφήνουν το πόδι βελούδινο και απαλό! Τα έχω ήδη ξαναγοράσει!χιχι

Προϊόντα για τα μαλλιά:


1.Sunsilk Conditioner για λιπαρά μαλλιά: Είναι αρκετά καλό conditioner για όσες έχετε λιπαρά μαλλιά. Δεν τα βαραίνει καθόλου, τα αφήνει ανάλαφρα ενυδατώνοντας όμως τις άκρες. ΚΑΙ είναι και πολύ οικονομικό ΚΑΙ έχει και τέλειο άρωμα! Το ξαναπήρα.

2. Elvive Extraordinary Oil: Λατρεία! Αυτό το λαδάκι για τα μαλλιά το έχω λατρέψει και σας το ανέφερα και στα αγαπημένα Οκτωβρίου μου! Έχει υπέροχο άρωμα, κάνει απαλά τα μαλλιά μου προστατεύοντάς τα από τη θερμότητα και την ψαλίδα, χωρίς όμως και να τα βαραίνει. Και μπορεί να φαίνεται στη φωτό ότι τελείωσε, με αυτήν την ποσότητα όμως εγώ το έχω χρησιμοποιήσει στα μαλλιά μου για τρία λουσίματα! It's a YES!

3. Garnier Fructis Θρέψη & Επανόρθωση Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά: Οκ το ξέρω σας έχω πρήξει ότι έχω λιπαρά μαλλιά και προσπαθώ να βρω κάτι που να μην το εντείνει αυτό αλλά το καλοκαίρι λούζομαι έτσι κι αλλιώς κάαθε μέρα οπότε, έχοντας βαρεθεί τις μυρωδιές που έχουν τα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο το πήρα για τη μυρωδιά και μόνο η οποία είναι και πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα το ξανάπαιρνα γιατί δεν μου ταιριάζει :P

Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου:


1. Seba Med Liquid Face & Body Wash: Είναι το σαπουνάκι καθαρισμού μου, το χρησιμοποιώ συνέχεια τα τελευταία χρόνια και δεν νομίζω να το αλλάξω. Αφαιρεί το μακιγιάζ, ρυθμίζει τη λιπαρότητα του προσώπου μου και βοηθά με την ακμή. Ένα μικρό αρνητικό που μπορώ να βρω είναι η ελάχιστα ακριβή τιμή του στα 13€. 

2. Froika Sensitive Cream Light: Είναι μία ελαφριά ενυδατική που μου είχε συστήσει ο δερματολόγος μου ειδική για λιπαρά με ακμή δέρματα. Την χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό αλλά δεν ταίριαζε στις ανάγκες μου. Νομίζω ότι μία κοπέλα με υπερβολικά λιπαρό δέρμα μπορεί να την δοκιμάσει, το δικό μου δέρμα όμως εξαιτίας και της θεραπείας για τα σπυράκια ξηραίνεται μερικές φορές και θέλω κάτι πιο ενυδατικό. Κοστίζει περίπου 12€. Δεν θα την ξαναγοράζα.

3. Κορρές Ενυδατική για Λιπαρά Δέρματα με Ροδι: Με αυτήν αντικατέστησα την προηγούμενη και την έχω λατρέψει! Δεν κάνει το δέρμα μου να βγάζει περισσότερα σπυράκια, ενώ το ενυδατώνει αρκετά και δεν του βγάζει περισσότερη λιπαρότητα. Και αυτή την έχω ήδη ξαναπάρει! Κοστίζει νομίζω 11€.

4. Ecolips Lip Balm Berry spf15: Δεν σας έχω ξαναμιλήσει γι' αυτά είναι όμως τα αγαπημένα μου stick lip balms. Τα βρίσκω σε ένα μαγαζί με οικολογικά προϊόντα και τα έχω λατρέψει! Είναι πολύ ενυδατικά, αφήνουν μαλακά τα χείλη και είναι τέλεια και σαν βάση για κραγιόν. Και το συγκεκριμένο με γεύση φράουλα....μιαμ μιαμ!

 Προϊόντα μακιγιάζ και νυχιών:


1. Maybelline Colour Sensational Lipstick in Wooden Brown : Παλιότερα το φορούσα συνέεεχεια! Είναι ένα ανοιχτό καφέ-σοκολατί χρώμα προς το nude με πιο θερμούς υποτόνους, υπέροχο για το φθινόπωρο. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος, είναι ενυδατικό αλλά κρατάει αρκετες ώρες στα χείλη και έχει υπέροχη μυρωδιά! Δεν ξέρω αν θα το ξαναπαιρνα μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να δοκιμάσω καινούργια καλλυντικά!


2. Erre Due Neverending Foundation 16hrs: Το αγαπωωωω το αγαπωω το αγαπώωω! Εϊναι από τα καλύτερα foundation που έχω δοκιμάσει! Κρατάει για ώρες χωρίς όμως να βγάζει λιπαρότητα κατα τη διάρκεια της ημέρας! Αφήνει ένα βελούδινο τελείωμα στο πρόσωπο, σαν να "γεμίζει" και τους πόρους σου. Και μυρίζει και πολύ ωραία! Τέλειο! Περιμένω να τελειώσει η bb της garnier για να το ξαναπάρω! 

3. Ένα μάυρο nail striper που παίρνω από το euro shop. Τίποτα το ιδιαίτερο απλά με βολεύει γιατί δεν είναι παχύρευστο και έχει ωραίο πινελάκι! Και κάνει και 1€!

4. Maybelline The Faslhies Feather Look Mascara: Δεν ξέρω αν μου αρέσει. Τη χρησιμοποιήσα, ναι, αλλά δεν νομίζω να την ξαναπάρω. Για πρωινό μακιγιάζ είναι ιδανική γιατί δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα αλλά εγώ θέλω κάτι που να με βολέυει και για το βράδυ και να δίνει κάατι παραπάνω. Δεν θα την αγόραζα ξανά.


5. Max Factor Falsh Lash Effect: Σε αντίθεση με την παραπάνω αυτή είναι αγαπημένη μου μάσκαρα και την έχω αγοράσει αρκετές φορές. Δίνει τέλειο μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και μπορείς να κάνεις από απλό πρωινό μακιγιάζ μέχρι βραδινό δραματικό χρησιμοποιώντας μόνο αυτή!


6.  Concealer Άγριο Τριαντάφυλλο Κορρές: Πολύ καλό και σε βολική συσκευασία. Ιδανικό χρώμα για την επιδερμίδα μου και με ωραία υφή αλλά τελείωσε αμέσως βρε παιδί μου! Τόσο γρήγορα που νόμιζα ότι εγω είχα χαλάσει τη συσκευασία του! Μόνο για αυτόν τον λόγο το αντικατέστησα με το αδερφάκι του το concealer ρόδι!


Αυτά λοιπόν ήταν τα empties μου! Ελπίζω να μην σας κούρασα παααρα πολύ! Δεν περίμενα να μου βγει τόσο μεγάλο το ποστ! Θα ξέρω για την επόμενη φορά όμως :P Πείτε μου αν θέλετε να το χωρίζω σε μέρη την επόμενη φορά!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια προϊόντα τελειώσατε πρόσφατα;


25 σχόλια:

  1. Μια χαρά ήταν το post, δεν μας κούρασες καθόλου!
    Για όσα από αυτά έχω δοκιμάσει κι εγώ θα έλεγα έχουμε τις ίδιες απόψεις!
    Και για το κραγιόν καλά λες, κι εγώ σπάνια θα έπαιρνα ακριβώς το ίδιο χρώμα δεύτερη φορά, εκτός αν ήταν κάτι πολύ - πολύ ξεχωριστό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το ακούω!:):) Εγώ μέχρι τώρα μόνο ένα κραγιόν της mac που έχω σκεφτομαι να το ξαναπάρω όταν μου τελειώσει! Ασε που δεν τελειώνουν και με τιποτα τα κραγιόν!

      Διαγραφή
  2. Ωραίο post...από Garnier θρέψη και επανόρθωση 3 μου άρεσε πολύ η κρέμα για τα μαλλιά, ήταν 300 ml και την αγόρασα 1+1 δώρο αλλά δεν την προτίμησα ξανά!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω και concealer Κορρές, ειδικά αυτό με το ρόδι το έχω βάλει ήδη στη wishlist μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα μόνο και μόνο γιατί δεν κάνει για τα μαλλιά μου! χιχι Το concealer ρόδι σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Το άγριο τριαντάφυλλο ήταν καλό αλλά τελείωσε πάρα πολύ και κοστίζει όσο και το ροδι που μου κραταει για μηηηνες!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο ποστ!!! :) Το σαπουνάκι seba med πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται... επίσης πριν από λίγο καιρό αγόρασα κι εγώ την falsies και μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε πλήρως περίμενα πολύ πολύ περισσότερα... :/ :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλειο αν έχεις λιπαρό δέρμα! Εχω μιλησει λίγο παραπάνω για το σχετικό στο what's in my shower post αν θέλεις να το δεις:) Η falsies δεν μου άρεσε αν και τώρα που ειναι στα τελευταία της και συνήθισα κάπως να την χρησιμοποιώ καλή είναι, για το πρωι! :P

      Διαγραφή
  4. Τα petit marsellais τα λατρεύω κι εγώ και συγκεκριμένα το άρωμα ροδάκινο...Μου έρχεται να το φάω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ....χαχα

    Καλό βράδυ
    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο! Σκέτη λιγούρα! Τώρα βεβαια χρησιμοποιώ το άνθη πορτοκαλιάς! Εξίσου ιδιαίτερη μυρωδιά!
      Καλό βράδυ και σε σένα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. αχ τι τελειες φωτογραφιες....το σαπουνακι αυτο δεν το εχω δοκιμασει...θα το εχω στα υποψη...η ενυδατικη του κορρε απλα υπεροχη...αγαπω κορρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυ:):) Είναι πολύ καλό αν έχεις λιπαρό δέρμα σίγουρα να το δοκιμάσεις! Εγώ το χρησιμοποιώ χρόοονια! Η ενυδατική εντάξει ειναι καταπληκτική! Κορρές λατρεία! χιχι

      Διαγραφή
  6. Dove oh dove oh dove!!! Είναι το πιο αγαπημένο μου άρωμα από Dove! Το λάτρεψα το καλοκαιράκι αλλά επειδή είναι αρκετά δροσερό προτιμώ κάτι πιο ζεστό για χειμώνα..

    Το vaseline τζελ το έπαιρνα πριν χρόνια για καλοκαιράκι κι εγώ και ήταν τόσο ενυδατικό και δροσερό αλλά δυστυχώς μου τελείωνε γρήγορα σνιφ σνιφ...

    Όσο για αγαπημένη μάσκαρα, συμφωνώ για Max Factor! Πρέπει να την έχω αγοράσει 3-4 φορές, έχει το τελειότερο αποτέλεσμα, όγκος, μήκος, χρώμα!!! Προς το παρόν την άφησα στην άκρη βέβαια, να δοκιμάσω και καμιά άλλη χιχι

    Μ' άρεσε το empties σου, είχε λίγο απ' όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα πάλι ειναι πολύ φθινοπωρινή μυρωδιά! χαχα Εγώ το vaseline το έβαζα λίγο λίγο για να μην μου τελειώσει ποτεεε!! χαχα
      Τη max factor κι εγώ κάπου τόσες φορές την έχω αγοράσει και ενώ ψάχνομαι να βρω κάποια άλλη ισάξια σε ποιότητα και ίσως λιιιγο πιο φθηνή (δεν θα με χάλαγε) δεν έχω βρει κάτι ακόμη!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε:):) Φιλια!

      Διαγραφή
  7. Τι υπεροχο ποστ!Θα συμφωνησω για το τζελ απο vaseline ετυχε να το δοκιμασω και εγω το καλοκαιρι συνηθως για τα τσιμπηματα απο κουνουπια!Πραγματικα εξαφανιζε καθε ταση για ξυσιμο και ειχε υπεροχο αρωμα!οπως και επισης αγαπω αφρολουτρο απο le petit marselleis!Το εχω αγορασει απο την ιδια προσφορα και το βαζω μονο σε ειδικες περιπτωσεις!Δεν θελω να μου τελειωσει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύυ δροσιστικό όντως!! Το la petit marseillais το είχε πριν λίγο καιρό 1+1 σε full size στο Βασιλόπουλο αν θες να το τσεκάρεις:):)

      Διαγραφή
  8. Πάρα πολύ όμορφο το post που έφτιαξες!!Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το shower gel από La petit Marseillais.Μου άρεσε επίσης και το κραγιόν Maybelline Colour Sensational Lipstick.Είναι πάρα πολύ ωραίο το χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πααρα πολύ!:)
      Το αφρόλουτρο la petit marseillais είναι και μένα από τα αγαπημένα μου!
      Κάτι παρόμοιο με το χρώμα του κραγιόν της Maybelline είναι και το Bare it All της wet n wild μόνο που το πρώτο πάει περισσότερο στο χρώμα της καραμέλας:)

      Διαγραφή
  9. Πολύ μας άρεσε το empties post που έκανες και συμφωνώ μαζί σου σε πολλά!
    Όπως οτι τα κραγιον δε μου τελειώνουν ποτέ και γι αυτό απορώ όταν τα βλεπω σε τέτοιες αναρτήσεις. Και οτι δε θα ξανααγόραζα την ίδια απόχρωση απλά και μόνο επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα!
    Θέλω να σε ρωτήσω τι διαφορά έχει το Conealer ρόδι από το άγριο τριαντάφυλλο; Εκτός από το μέγεθος, τι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κραγιόν της Maybelline το είχα αγοράσει πριν δύο χρόνια (πρωτοετής ακόμη χαχα) και τότε το φορούσα κάθε μέρα όοοοοολη μέρα γι αυτό και τελείωσε:P
      Η διαφορά τους είναι και στη σύσταση. Το ρόδι έχει τέλεια κάλυψη και σταθερότητα, είναι πιο παχύρευστο και η ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να καλύψεις πλήρως μαύρους κύκλους και κοκκινίλες. Δεν κάνει το δέρμα όμως να βγάζει περισσότερα σπυράκια. Νομίζω μάλιστα οτι εξαιτίας του ροδιου βοηθάει κιολας!Επίσης η απόχρωση 2 που χρησιμοποιώ εγώ είναι λίγο πιο ροδακινί (δεν πορτοκαλίζει στο δέρμα) από αυτή που είχα στο άγριο τριαντάφυλλο το οποίο μπέζιζε κάπως. Αυτό το κάνει ιδανικό αν έχεις μεγάλο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους!
      Το Άγριο Τριαντάφυλλο έχει λίγο πιο ελαφριά σύσταση και κάλυψη (η αλήθεια είναι ότι ταίριαζε περισσότερο στις ανάγκες μου γιατί δεν έχω τεράστιο πρόβλημα με μαυρους κυκλους) και το βουρτσάκι του το κάνει εύκολο στη χρήση. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο επηρεάζει την ακμή γιατί δεν το χρησιμοποιησα για αρκετο καιρό!
      Πάντως επειδή η τιμη τους είναι πανω κατω η ιδια πιστευω οτι το ρόδι αξίζει περισσότερο. Σκέψου ότι το ρόδι μου κρατάει 6 μήνες (με καθημερινη χρηση) και το αλλο μου κρατησε μόνο έναν!
      Ελπίζω να σε βοηθησα! αχαχα
      Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Ναι ήσουν πολύ κατατοπιστική, σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  10. Τα ξυραφάκια έχεις δίκιο είναι τα καλύτερα και πρέπει να δοκιμάσω το λάδι της elvive έχω πάρει ένα της schwarzkopf και δεν έχω μείνει ικανοποιημένη. την μασκαρα της max factor θα την δοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον, οσες μάσκαρα της max factor έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι απο απλα καλες εως εξαιρετικες, καμία κακή ή μέτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το το λαδάκι εγώ εχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο! Εγώ από τη max factor μόνο τη συγκεκριμένη έχω δοκιμάσει αλλά είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει γενικά οπότε αξίζει:)

      Διαγραφή
  11. Πολυ ωραια αναρτηση Μπετυ μου και δεν με κουρασες καθολου, τα αφρολουτρα la petit ειναι τελεια οπως και τα σαμπουαν, το λαδακι για τα μαλλια της elvive θελω πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από σαμπουάν έχω δοκιμάσω μόνο αυτό για τα λιπαρά μαλλιά και έχει πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά! Το λαδάκι είναι καταπληκτικό!

      Διαγραφή
  12. Νομίζω το Wooden Brown χρησιμοποιούσα κι εγώ! Το είχα τελειώσει και το ξαναπήρα, το έχω ακόμα αλλά δεν το τέλειωσα αυτή τη φορά χαχαχα! Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή