”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Colour Love: Plum


Γειά σας κορίτσια μου!! Σήμερα σκέφτηκα να σας κάνω κάτι λίγο διαφορετικό που ελπίζω να σας αρέσει! Ονόμασα το συγκεκριμένο ποστ colour love γιατί θα σας δείξω αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ αλλά και fashion κομμάτια που ανήκουν όλα σε μία συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση, αγαπημένη δική μου ή που είναι στη μόδα (ή και τα δύο :P).



 Το χρωματάκι που επέλεξα είναι το plum ή αλλιώς ελληνιστί το δαμασκηνί, το μωβ που έχει πλούσιους κόκκινους υποχρωματισμούς...πείτε το όπως σας αρέσει! Διάλεξα λοιπόν τα εξής αγαπημένα μου δαμασκηνί πραγματάκια:


Φυσικά δεν γίνεται να λείπουν τα κραγιόν από αυτό το ποστ. Εξάλλου το δαμασκηνί κυριαρχεί στα χρώματα για τα χείλη φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Αυτά που επέλεξα είναι τα εξής:

1) Κορρές Plum Lip Butter: Το λέει το όνομά του από μόνο του! Είναι το lip butter δαμάσκηνο του Κορρέ στο στρογγυλό βαζάκι με την υπέροχη μυρωδιά και το εξίσου τέλειο χρώμα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ένα πολύ σκούρο δαμασκηνί, στα χείλη όμως είναι ένα γλυκό χρώμα βατόμουρου με απίστευτη γυαλάδα και ακόμη πιο απίστευτη ενυδάτωση!


2) Miss Rose Moisture Extreme Lipstick no02  Σας το έδειξα και στα αγαπημένα Οκτωβρίου μου. Είναι το plum κραγιόν από την εταιρία miss rose που μπορείτε να βρείτε στα euro shops! Μπορεί εκ πρώτης όψεως τα συγκεκριμένα κραγιόν να μην μου γέμισαν το μάτι αλλά όταν τα δοκίμασα τα λάτρεψα! Είναι πολύ σταθερό και αρκετά ενυδατικό με ένα ημιματ τελείωμα και υπέροχο φθινοπωρινό, βαθύ, δαμασκηνί χρώμα με θερμούς υποτόνους! Και με 1€ που κοστίζουν...τι άλλο να ζητήσω;


3) Η&Μ Lipstick : Οκ εδώ πάμε στα πιο hard core χρώματα :P Το συγκεκριμένο μίνι κραγιονάκι μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι θαυματουργό! Είναι ένα πολύυυυ σκούρο δαμασκηνί, ματ κραγιόν με μπλε υποτόνους που νομίιιζω ότι είναι dupe για το rebel της mac και για το sugar plum fairy της wet n wild (αν και δεν έχω κάποιο από τα δύο -ακόμα- μου φαίνονται όμως ίδια).


Και ορίστε και τα swatches (από πάνω προς τα κάτω είναι αντίστοιχα με τη σειρά που τα ανέφερα πιο πάνω):


Στη συνέχεια έχουμε τα προιόντα για μάτια και μάγουλα:

1) Elf Studio Cream Eyeliner in Punk Purple: Υπέροχο σκούρο μωβ, δαμασκηνί με ανεπάισθητους ιριδισμούς gel eyeliner! Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, απλώνεται εύκολα και μένει πολλές ώρες στα μάτια άθικτο. Ταιριάζει τέλεια στα καστανά ματάκια μου, αλλά εννοείται ότι δείχνει υπέροχο σε ανοιχτόχρωμα πράσινα και μπλε μάτια. Αν και το δικό μου ήρθε λίγο ξεραμένο (δηλ. έφευγε ολόκληρο από το βαζάκι του:P) το χρησιμοποιώ και πάλι και είναι μια χαρά!



2) Seventeen Silky Blusher in Plum Rhubarb: Δεν θα μιλήσω για το πόσο καταπληκτικά είναι τα ρουζ της seventeen, το ξέρετε ήδη! Θα μιλήσω όμως για το πόσο υπέροχο φαίνεται αυτό το ανοιχτόχρωμο ροζ-δαμασκηνί ρουζάκι με τους rose gold ιριδισμούς. Το φοράω και πρωί και βράδυ, δίνει μία όμορφη όψη υγείας στο πρόσωπό μου και ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ που κάνω! 



Εννοείται ότι δεν γίνεται να λείπουν τα βερνίκια νυχιών από αυτό το ποστ! Επέλεξα δύο παρόμοιες αποχρώσεις, μία πιο ανοιχτόχρωμη και μία πολύ σκούρα και οι δύο από China glaze:

1) China Glaze Nail Polish in Evening Seduction: Επαναλαμβάνομαι το ξέρω αλλά το πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή η σκούρα, μωβ απόχρωση στα νύχια με έχει κάνει να λατρέψω αυτή την απόχρωση!


2) China Glaze Urban Metro Collection Nail Polish in Urban Night: Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στο όνομά του. Αυτό το σκούρο μωβ της νύχτας χρώμα είναι υπέροχο αδερφάκι του προηγούμενου και λίιιγο πιο ανοιχτόχρωμο από αυτό!

Για το τέλος σας άφησα το fashion κομμάτι του ποστ μου που είναι και πρόσφατο απόκτημά μου. Είναι ένα χοντρό πλεκτό φόρεμα από τα H&M από αυτά που λατρεύω να φοράω το χειμώνα γιατί με κρατάνε ζεστή και μπορώ να τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το συγκεκριμένο έχει ιδιαίτερο χρώμα γιατί δεν η πλέξη του δεν είναι μόνο μωβ αλλά έχει και ένα υπέροχο σκούρο βουργουνδί χρώμα στην κλωστή του! Δείτε το εδώ.

Αυτό, λοιπόν, ήταν το σημερινό μου ποστ! Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου για το colour love! Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια ποστ για άλλα χρώματα:)
Εσάς ποιά είναι τα αγαπημένα σας πραγματάκια σε αυτήν την plum απόχρωση; 

34 σχόλια:

  1. Το δαμασκηνί είναι ένα κια από τα δικά μας αγαπημένα για τον φετινό χειμώνα! Πολύ όμορφα τα πραγματάκια σου και πολύ ωραίο post! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το λατρεύω! Αν και παλαιότερα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα τώρα τελευταία το αγαπώ!

      Διαγραφή
  2. Το αγαπώ αφάνταστα αυτό το χρώμα!!Είναι όλα υπέροχα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραια ιδεα, πολυ ομορφα ολα...τελειο χρωμα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα:) Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια παρόμοια ποστ!

      Διαγραφή
  4. Το χρώμα είναι απλά καταπληκτικό! Το lip balm του Κορρέ το θέλω και μόνο γι' αυτό του το χρώμα! Πολύ ωραία ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το lip balm είναι πάρα πολύ καλό! Το έχω και σε άλλες δύο αποχρώσεις αλλά τελευταία μόνο το plum χρησιμοποιώ!

      Διαγραφή
  5. Τέλειο χρώμα, άψογη χειμωνιάτικη επιλογή!!! Το κραγιόν h&m είναι φοβερό και όντως είναι ολόιδιο με το rebel -που επίσης λατρεύω-!!! Επίσης το πλεκτό φόρεμα μου άρεσε απίστευτα!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα ίδιο μου φαίνεται με το rebel αλλά επειδή δεν το έχω δεν μπορουσα να μιλησω με σιγουριά! Ευτυχώς που μου το εξακρίβωσες!χαχα Το πλεκτό ανυπομονώ να κάνει λίγο περισσότερο κρύο για να το φορέσω γιατί με αυτόν τον άκρως καλοκαιρινό καιρό ακόμη δεν έχω καταφέρει να το φορέσω!

      Διαγραφή
  6. Πολύ μου άρεσε αυτό το post.Τo plum είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα όλα. Θα μπορούσες να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με το sugar plum fairy της Wet n' Wild ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά εδώ και καιρό να ξέρεις! Απλά δεν είχα μπει πλήρως σε dark lips mood! Τώρα τελευταία όμως όλο σκούρα χρώματα φοράω στα χείλη μου οπότε μάλλον θα γίνει σύντομα η αγορά!

      Διαγραφή
  8. Τελειο και πολύ φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο χρώμα!!
    Τα κραγιονάκια φανταστικά!Ειδικά το Η&Μ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό πράγματι! Δεν ξέρω όμως αν το έχουν ακόμη γιατί το είχα πάρει πιο παλιά!

      Διαγραφή
  9. 'Εχω την εντύπωση ότι το αιλάινερ της elf ήρθε σε όλους έτσι, σε μένα λίγο καλύτερα αλλά αντέχει παρόλα αυτά... Τέλειο ποστ ωστόσο! Αγαπήμενο μου χρώμα στα πάντα είναι το μωβ και σε όλες του τις αποχρώσεις από λιλά ως δαμασκηνί χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ήρθε και σε σένα έτσι;;; Στην αδερφή μου ήρθε φυσιολογικό αλλά έχει αρχίσει και της στεγνώνει με τον καιρό! Πάντως μια χαρά κάνει και τη δουλειά του και στεγνό:P

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφα όλα αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ τα βερνίκια.Έχεις επιλέξει πολύ όμορφα χρώματα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ:) Για βερνίκια μπορούσα να κάνω μέχρι και ξεχωριστό ποστ! Αλλά κρατήθηκα! χιχι

      Διαγραφή
  11. πολύ όμορφη παρουσίαση και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΄τέλειο blog :) .
    Το χρώμα αυτό δεν το χα τόσο στα υπόψιν αλλά με τόσα που είπες νομίζω θα ξεκινήσω να το βλέπω με άλλο μάτι! φιλιά πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου άρεσαν και τα δύο! χιχι
      Εγώ για το μακιγιάζ το αγαπώ, στα ρούχα φέτος το βλέπω περισσότερο!:)

      Διαγραφή
  12. Πολύ ωραίο post και το χρώμα ειναι φοβερό για τέτοια εποχή!!
    Το πουλόβερ από τα H&M μου άρεσε πιο πολύ!! τέλειο! (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυ:) Το πουλοβερ πρόσφατα το πήρα! Αν σε ενδιαφέρει λογικά υπάρχει ακόμα στα καταστήματα Η&Μ:)

      Διαγραφή
  13. πολύ ωραία ιδέα αυτό το χρωματικό ποστ!!!Και τέλειο χρώμα το βουργουνδί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Θα ακολουθήσουν κι αλλα παρόμοια!:)

      Διαγραφή
  14. το λατρευω αυτο το χρωμα..καθε χειμωνα τρελαινομαι..παιρνω κραγιον,βερνικια,ρουχα...τελεια ολα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μπορώ να πω λατρεύω όλα τα προιόντα μακιγιάζ σε αυτήν την απόχρωση αλλά τελευταία τρελαίνομαι και για τα ρούχα!:)

      Διαγραφή
  15. Α το έχω και εγώ αυτό το eye liner από την ELF. Είναι το υλικό του τέτοιο, και σε μένα έτσι ήρθε (και έχει μείνει) αλλά και πάλι εφαρμόζεται εύκολα και δε μουτζουρώνει. Και το χρώμα του είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν με ενόχλησε που ήταν έτσι! Κάνει μιά χαρά τη δουλειά του και όντως δεν μουτζουρώνει καθόλου!

      Διαγραφή
  16. πολύ ωραία η στήλη αυτή!και τα πραγματάκια σου όλα πολύ ωραία!παρεμπιπτόντως πρώτη φορά βλέπω Lip Butter με τόσο έντονο χρώμα!τύφλα να'χουν κάποια κραγιόν που ψάχνεις το χρώμα τους!και το πλεκτό φόρεμα είναι πάρα πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε:) Έχει πράγματι πολύ έντονο χρώμα το συγκεκριμένο! Τόσο που πρέπει να προσέχεις όταν βαφεις τα χείλη σου να μην ξεφύγει από το περίγραμμα και φαίνεσαι χάλια!!

      Διαγραφή
  17. Αγαπημένο χρώμα για χειμώνα! Το Η&Μ είναι ίδιο με το Rebel! Τέλεια απόδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή